annajustyna Re: ...und Tschüß, diaspora ! 08.02.09, 19:36 Najlepiej to odstawic obore, obrazic sie i zabrac zabawki. Ot, "hrabia" w akcji! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: ...und Tschüß, diaspora ! 08.02.09, 19:36 jecki.p napisał: > (nicht mit mir) > > j. Nie strasz, nie strasz, bo Ci obrażone leberwurstwowstwo zarzucom. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Na klar! My gadamy po polskiemu. 08.02.09, 19:45 ja.nusz napisał: bo Ci obrażone leberwurstwowstwo zarzucom. ---------------------------------------------- Odpowiedz Link
gadupa Re: Na klar! My gadamy po polskiemu. 08.02.09, 19:57 Pomyliles sie nie pierwszy raz w zyciu. Forum literatura jest gdzie indziej! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Na klar! My gadamy po polskiemu. 08.02.09, 19:58 shabbat.shalom napisała: > Ein kristallklares, literarisches Polnisch, wie ich es mir wünsche. > > Na klar! My gadamy po polskiemu. > > Bez niemieckich wtrąceń! Nie lubię się powtarzać, ale tym razem zrobię to z przyjemnością - spierdalaj stary zgredzie. Odpowiedz Link
jessi_a Re: Na klar! My gadamy po polskiemu. 08.02.09, 20:06 nie mozna tego jakos grzeczniej ubrac. Mysle o "stary zgredzie" Odpowiedz Link
shabbat.shalom Wir sind hier nicht in der Kaschubei! 08.02.09, 20:25 annajustyna napisała: Mlody Pascho? Akzeptiert! ............................................ bo Ci obrażone leberwurstwowstwo zarzucom. ---------------------------------------------- Odpowiedz Link
info-tw Re: ...und Tschüß, diaspora ! 08.02.09, 23:17 zabrzmiało prawie jak oświadczyny Odpowiedz Link
info-tw Re: tak zabrzmialo dla Ciebie? 09.02.09, 06:47 nadal nie masz poczucia humoru? Odpowiedz Link