ja.nusz 28.03.09, 00:13 Właściwie chciałem tu zbluzgać tego i owego (nudzem siem) - ale po kiego grzyba - im dostanie siem jeszcze i tak przy najbliższej okazyi. Tak więc idziem spać i nawet wrogów zostawiamy wew wspokoju - pies ich je....ł Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: Wątek zadadkowy 28.03.09, 04:18 Januszku, ciebie opierdolic, to sama przyjemnosc. Tylko popros! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wątek zadadkowy 28.03.09, 04:59 Januzsek, nim siegniesz po swoja kaprologicznaa retoryke, pragne zwrocic jedynie uwage, ze normalnemu clowiekowi sprawia olbrzymia trudnosc zrozumienie twych obsranych aluzcji. Wyorbraz sobie, musisz kolege krzykacza przetlumaczyc na swoj jezyk ojczysty; sowiecki: www.youtube.com/watch?v=_1Fjtjz1bFI&NR=1 albo cos wspolczesnego: www.youtube.com/watch?v=sQ_dQfBhJ0I&feature=related www.youtube.com/watch?v=YkKHdniFMQ8 Znaszli czelawieka, szto ta kauderwelsza panimali? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Wątek zadadkowy 28.03.09, 09:29 Ja czegoś takiego w żadnym języku nie słucham. Robiąc telewizyjne rundki zatrzymuję się na tyle czasu, ile zajmuje przyciśnięcie guzika "dalej". Odpowiedz Link
shabbat.shalom Viva Italia! 28.03.09, 09:58 lepian4 napisał: Znaszli czelawieka, szto ta kauderwelsza panimali? >------------------------------------------------------> Die Itaka sind göttlich! Ihre Körpersprache! Auf der A2 hatte ich mal 30 min. einen Kaffe getrunken. Auf dem Rastplatz, draußen... Am Nebentisch saßen einige Itaka. Der eine hat in der Zeit, wo ich meinen Kaffe trank, um die 10 Stück seiner Geliebten angerufen. Wegen seiner Körpersprache hatte ich dauernd begründete Angst um meinen Kaffe. Aber deutsche Taubstumme, die in Italien waren, sind begeistert. Körpersprache ist ein sehr wichtiger Bestandteil der Gebärdensprache. (Das ist die Grammatik...) Die deutschen Taubstummen behaupteten, sie hätten in Italien bedeutend mehr vom alltäglichen Leben mitbekommen, als in Deutschland Viva Italia! Odpowiedz Link
maria421 Wezcie przyklad z Trapattoniego 28.03.09, 10:25 Powiedzcie wreszcie "Ich habe fertig" i skonczcie te klotnie. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: Viva Italia! Annex: 28.03.09, 14:00 shabbat.shalom napisała: Körpersprache ist ein sehr wichtiger Bestandteil der Gebärdensprache. (Das ist die Grammatik...) -------------------------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom I po to ja tu godzinami przed monitorem wysiaduję 28.03.09, 11:34 shabbat.shalom dnia 25.03.09, o godzinie 08:39 napisał co następuje: (...) Z niecierpliwością i z niezwykłym napięciem siedzę przed monitorem i oczekuję następnego wyskoku naszego ukochanego Januszka. (...) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51283&w=93123174&a=93194023 ================================================ ja.nusz dnia 28.03.09, o godzinie 00:13 napisał co następuje: (...) Właściwie chciałem tu zbluzgać tego i owego (nudzem siem) - ale po kiego grzyba - im dostanie siem jeszcze i tak przy najbliższej okazyi. Tak więc idziem spać i nawet wrogów zostawiamy wew wspokoju - pies ich je....ł (...) >---------------------------------------------> Q.M! I po to ja tu godzinami przed monitorem wysiaduję? Kompletny niewypał! Totaler Rohrkrepierer, jak Niemiaszki tradycyjnie mają zwyczaj szwargotać.... Odpowiedz Link
shabbat.shalom Kompletny niewypał! 28.03.09, 11:48 shabbat.shalom napisała: Kompletny niewypał! >---------------------------------> Jestem bardzo rozczarowany niniejszym forum! W przyszłości będę się więcej na poniższym forum udzielał: www.fzp.net.pl/fn_news/fullnews.php?id=1753 Odpowiedz Link
jessi_a Hitler o Polakach: To najzdolniejszy naród jaki 28.03.09, 12:09 spotkałem" www.fronda.pl/news/czytaj/hitler_o_polakach_to_najzdolniejszy_narod_jaki_spotkalem Odpowiedz Link
shabbat.shalom chyli też czoła przed Adolfem Hitlerem... 28.03.09, 13:05 I nawzajem! www.tvn24.pl/0,1584506,0,5,adolf-hitler-wybitnym-mezem-stanu,wiadomosc.html Paweł Wieczorkiewicz chyli też czoła przed Adolfem Hitlerem, określając go jako wybitnego męża stanu. Odpowiedz Link