ja.nusz 16.08.09, 00:28 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Jestem Chujem - jestem asiekiem 16.08.09, 01:00 Nie pij więcej. Nie dość, że robisz literówki to się ośmieszasz awansując go do godności przedmiotu obsesji. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jestem Chujem - jestem asiekiem 16.08.09, 01:09 zbyfauch napisał: > Nie pij więcej. > Nie dość, że robisz literówki to się ośmieszasz awansując go do godności > przedmiotu obsesji. Zgadzam siem zez powyszszem - zez wyjontkiem - nie pije za durzo, nie ośmieszoszwywuje siem, ale twierdzem nadal asiek jest pierdolnięty. Odpowiedz Link
thunder-mug Mój bardzo dobry przyjaciel, Jurek, ... 16.08.09, 08:27 Cytat Zgadzam siem zez powyszszem - zez wyjontkiem - nie pije za durzo, nie ośmieszoszwywuje siem, ale twierdzem nadal asiek jest pierdolnięty. Mój bardzo dobry przyjaciel, Jurek, twierdzi, że powtarzanie tego samego, jest nudne. A Ty od 10 lat ględzisz ciągle o tym samym. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wykluczone 16.08.09, 09:29 thunder-mug napisała: > Mój bardzo dobry przyjaciel, Jurek, twierdzi............. Kreatury asiekowego pokroju nie mają przyjaciół. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Wykluczone 16.08.09, 09:41 ja.nusz napisał: Cytat > thunder-mug napisała: > > > Mój bardzo dobry przyjaciel, Jurek, twierdzi............. > > Kreatury asiekowego pokroju nie mają przyjaciół. > Co było dzisiaj w nocy na ARTE? Odpowiedz Link
jureek Re: przypomniał mi się dowcip 16.08.09, 15:32 Mosiek wraca do domu z podróży w interesach i już od progu chwali się Salci: "Salcia, a wiesz Ty, że ja w pociągu z samym carskim generałem rozmawiał". Salcia na to: "A co Ty Mosiek mogłeś carskiemu generałowi opowiadać". Mosiek: "Nu, ja mu mówił, jak mnie intersy idą, jaka pogoda na dworze i takie tam..." Salcia: "Nu, a co generał na to?" Mosiek: "Generał? A generał, nu generał powiedział mi <<paszoł won, swołocz!>>" To tak a propos asiekowego "mój dobry przjaciel Jurek" Odpowiedz Link
thunder-mug Nastawiam drugi policzek... 16.08.09, 15:48 jureek napisał: Cytat To tak a propos asiekowego "mój dobry przjaciel Jurek" I znowu głęboki smutek mnie ogarnął... I znowu się zawiodłem... A ja tak głęboko wierzyłem, że jezuici są zobowiązani wszystkich kochać z całego serca swego... Ale to nic... Nastawiam drugi policzek... Odpowiedz Link
jureek prosta piłka 16.08.09, 16:07 Jeżeli kogoś uważa się za przyjaciela, to nie insunuuje się mu, jakoby rozkoszował się tym, że Niemcy buty mu liżą i innych niskich pobudek. Po czynach ich poznacie, a nie po pustych deklaracjach. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Bracia Czesi...i Zaolzie.... 16.08.09, 16:21 jureek napisał: Cytat > Jeżeli kogoś uważa się za przyjaciela, to nie insunuuje się mu, jakoby > rozkoszował się tym, że Niemcy buty mu liżą i innych niskich pobudek. > Po czynach ich poznacie, a nie po pustych deklaracjach. > Jura Gdyby tak było, jak pierdolischhhh, żyłbyś dzisiaj między braćmi Czechami. Ale bracia Czesi wymachują czasami Zaolziańską Keulą, i to Ci nie w smak? Lepiej między Niemiaszkami wymachiwać...własną... Odpowiedz Link
jureek Re: no i kontynuujemy insynuacje 16.08.09, 16:33 G...no wiesz, co mi w smak, a co nie. Być może w Czechach czułbym się lepiej, ale na zawsze ma się to, co by się chciało mieć (chociaż wcale niewykluczone, że przynajmniej przez parę miesięcy będę w Pradze pracował). Tu w Niemczech też czuję się dobrze i wcale nie z takich powodów, jakie insynuujesz. Po prostu nie jestem taka jęczybuła jak Ty i w zasadzie wszędzie dobrze się czuję. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug No i u braci Czechów nie ma tego ... 16.08.09, 16:46 jureek napisał: Cytat (chociaż wcale niewykluczone, że przynajmniej przez parę miesięcy będę w Pradze pracował) Meinen allerherzlichsten Glückswunsch! No i u braci Czechów nie ma tego ciągłego zaduchu z Ałszwica.... Co prawda będą trochę krzywo na Ciebie spoglądać, gdy się dowiedzą skąd przybywasz... I gdzie swoje grosiki zarabiasz... Odpowiedz Link
thunder-mug Jesteś nim? 16.08.09, 08:20 zbyfauch napisał: Cytat > Nie pij więcej. > Nie dość, że robisz literówki to się ośmieszasz awansując go do godności przedmiotu obsesji. Masz taki sposób wyrażania się, jak dr. filozofii... Jesteś nim? Odpowiedz Link
annajustyna Re: Jestem Chujem - jestem asiekiem 16.08.09, 08:13 Januszu, toz to prawdziwa poezyja!!! A powaznie: nie masz wiekszych problemow w zyciu?! Odpowiedz Link
thunder-mug profajling Januszka... 16.08.09, 11:19 Dlaczego skasowano tu po cichu tyle wątków kochanego Januszka. Dla sporadycznych gości możliwość zapoznania się z profajling Januszka. Odpowiedz Link
annajustyna Re: profajling Januszka... 16.08.09, 11:42 Faktycznie, toz to jawna dyskryminacja Janusza! Odpowiedz Link
fan.club Re: profajling Januszka... 16.08.09, 13:17 Dyskryminacja? Ciebie chyba, kobieto, nikt jescze choojami nie obdarzył. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: sydrom asiekowy 16.08.09, 13:26 fan.club napisał: > Dyskryminacja? Ciebie chyba, kobieto, nikt jescze choojami nie > obdarzył. Jeżeli uda jej się zniżyć do poziomu asiekowego, to osobiście obdarzę. Odpowiedz Link
fan.club Odważę się przypomnieć, że... 16.08.09, 13:47 powodem rzekomej "dyskryminacji" jest Twój poziom, a nie asiekowy. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Odważę się przypomnieć, że... 16.08.09, 14:03 fan.club napisał: > powodem rzekomej "dyskryminacji" jest Twój poziom, a nie asiekowy. Gratuluję odwagi. A poziom? Każdy ma jakiś poziom - asiek natomiast porusza poniżej wszystkich możliwych poziomów - dokładnie tak, jak na debila przystało. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Odważę się przypomnieć, że... 16.08.09, 14:34 Janusz, ale ty naparawde nie masz innych problemow niz ta swoista krucjata antyasiekowa? Do Fancluba - moj post byl ironiczny... Odpowiedz Link
fan.club Asche auf mein Haupt. 16.08.09, 14:39 Moje zapasy ironii w przypadku tej patologii już się wyczerpały. Odpowiedz Link
fan.club Natomuiast Twj poziom wyznacza... 16.08.09, 14:36 chamstwo z braku argumentów. Ty masz swoje poglądy - on swoje. Ale Ty nie panujesz nad sobą, i to - jak sądzę - z braku argumentów. W każdym razie wyzwiska padają w miejsce argumentów. I dlatego nie da się Twojego przypadku rozpatrywać w kategorii poziomu - nie ta miarka. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Natomuiast Twj poziom wyznacza... 16.08.09, 14:43 Ale czy Asiek ma w ogole poglady? Wypisuje bzdety, aby sie cos dzialo... Odpowiedz Link
thunder-mug Ale czy Asiek ma w ogole poglady? 16.08.09, 14:57 annajustyna napisała: Cytat > Ale czy Asiek ma w ogole poglady? Wypisuje bzdety, aby sie cos dzialo... Nu, maturę z języka polskiego pisałem na temat Ałszwyca... I wyobraź sobie, dostałem 5+ Odpowiedz Link
annajustyna Re: Ale czy Asiek ma w ogole poglady? 16.08.09, 14:58 5+ w tamtych czasach nie bylo... Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Ale czy Asiek ma w ogole poglady? 16.08.09, 15:01 annajustyna napisała: Cytat > 5+ w tamtych czasach nie bylo... Przysłać Ci mój dyplom maturalny? Odpowiedz Link
annajustyna Re: Ale czy Asiek ma w ogole poglady? 16.08.09, 16:21 Przyslij (to sie nazywa swiadectwo...) Odpowiedz Link
thunder-mug Próbka 800 16.08.09, 16:27 annajustyna napisała: Cytat > Przyslij (to sie nazywa swiadectwo...) Ale jest w ciężkim, złotym obramowaniu. Próbka 800 Kto opłaci ubezpieczenie? Odpowiedz Link
thunder-mug Ale czy Asiek ma w ogole poglady? 18.08.09, 13:45 annajustyna napisała: Cytat Ale czy Asiek ma w ogole poglady? Wypisuje bzdety, aby sie cos dzialo... Mam wrażenie, że ta antysemitka mnie nie lubi.... Ale wszystko jasne... Ona my tylko 25 % eskimoskiej krwi w żyłach... A ja 49,99% czystej eskimoskiej krwi... Ot co! Ich bin stolz, ein Eskimo zu sein! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Natomuiast Twj poziom wyznacza... 16.08.09, 14:50 Asiek ma swoje poglądy, które są w większości demagogiczne i pozbawione jakiejkolwiek wartości - moje zdanie. Jeżeli tobie jego debilny styl leży, to jest twoja sprawa - gratuluję. Wyzwiska pod adresem asieka nie zastępują argumntów - one są tylko wyzwiskami - nie mniej i nie więcej. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Natomuiast Twj poziom wyznacza... 16.08.09, 14:56 Ale co Ci to da, ze je napiszesz? Odpowiedz Link
thunder-mug Programmierschleife... 16.08.09, 15:11 annajustyna napisała: Cytat > Ale co Ci to da, ze je napiszesz? Buddyści głęboko wierzą w swoje młynki modlitewne... Januszek głęboko wierzy w swoje, w kółko powtarzane, przekleństwa. Chociaż w dzisiejszej technice programowania, można by to jedną linijką w programie zastąpić: Programmierschleife! Odpowiedz Link
fan.club nie pwoeidziałem, że mi jego styl leży. 16.08.09, 15:09 O Twoim stylu też się nie wypowiadam. Jedno was obu różni w tym sporze. Postawiłeś na chamstwo. Szkoda, bo w ten sposób jesteś nudny podwójnie. Odpowiedz Link
jureek Re: chamstwo niejedną ma twarz 16.08.09, 15:21 fan.club napisał: > O Twoim stylu też się nie wypowiadam. Jedno was obu różni w tym > sporze. Postawiłeś na chamstwo. Szkoda, bo w ten sposób jesteś nudny > podwójnie. Szkoda, że tak jednostronny jesteś w spojrzeniu na sprawę i chamstwa Asieka nie widzisz. Czy dla Ciebie chamstwo to tylko wulgarne słowa? A wywlekanie prywatnego życia adwersarza chamstwem nie jest? Insynuowanie, że adwersarz pracuje dla MOSSADU chamstwem nie jest? Sugerowanie, że ktoś jest pasożytem, chamstwem nie jest? Drwiny z uczuć religijnych chamstwem nie są? Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Ja dostępu do alkowy Januszkowej nie mam... 16.08.09, 15:38 jureek napisał: Cytat Szkoda, że tak jednostronny jesteś w spojrzeniu na sprawę i chamstwa Asieka nie widzisz. Czy dla Ciebie chamstwo to tylko wulgarne słowa? A wywlekanie prywatnego życia adwersarza chamstwem nie jest? Insynuowanie, że adwersarz pracuje dla MOSSADU chamstwem nie jest? Sugerowanie, że ktoś jest pasożytem, chamstwem nie jest? Drwiny z uczuć religijnych chamstwem nie są? Ja dostępu do alkowy Januszkowej nie mam i nie chcę mieć. Januszek udowodnił, że ma prywatne dane z mego dzieciństwa... Nie naśmiewam się z cudzych uczuć religijnych, lecz z nachalnych Jezuitów... Odpowiedz Link
jureek Re: Ja dostępu do alkowy Januszkowej nie mam... 16.08.09, 16:52 thunder-mug napisała: > Januszek udowodnił, że ma prywatne dane z mego dzieciństwa... ??????????????????????????????????????? Widziałem wiele razy na forum, jak wyciągasz Janusza prywatne historie rodzinne, ale nigdy nie widziałem, żeby Janusz wyciągał coś z Twojego prywatnego życia. Owszem, bluzga Cię z góry na dół, wyzywa od najgorszych, ale wyciągania detali z prywatnego życia nie widziałem nigdy. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Powodzenia... 16.08.09, 17:01 jureek napisał: Cytat > thunder-mug napisała: > > > Januszek udowodnił, że ma prywatne dane z mego dzieciństwa... > > ??????????????????????????????????????? > Widziałem wiele razy na forum, jak wyciągasz Janusza prywatne historie rodzinne > , > ale nigdy nie widziałem, żeby Janusz wyciągał coś z Twojego prywatnego życia. > Owszem, bluzga Cię z góry na dół, wyzywa od najgorszych, ale wyciągania detali > z > prywatnego życia nie widziałem nigdy. > Jura Nie mam ochoty po raz 1000-ny powtarzać ten sam link. Spróbuj hasło:"wysrany mózg" w wyszukiwarce albo "jesienią 1947 roku..." Takie dane może tylko MOSSAD mieć... Powodzenia... Odpowiedz Link
jureek Re: Powodzenia... 16.08.09, 17:10 Owszem, nie raz u Janusza było o "wysranym mózgu". Traktowałem to jako jedną z obelg, jako przenośnię, że ktoś jest głupi po prostu, bo nie powiesz przecież, że mózg można wysrać. Najpierw trzeba by go zjeść. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Jesteś naiwny? Albo grasz naiwniaka? 16.08.09, 17:25 jureek napisał: Cytat > Owszem, nie raz u Janusza było o "wysranym mózgu". Traktowałem to jako jedną z > obelg, jako przenośnię, że ktoś jest głupi po prostu, bo nie powiesz przecież, > że mózg można wysrać. Najpierw trzeba by go zjeść. > Jura Januszkowa teczka MOSSADu Ach! To tylko taka przenośnia... Jureczek kochany! Jesteś naiwny? Albo grasz naiwniaka? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Powodzenia... 17.08.09, 09:22 No popatrz, jaunszek tez sie upieral, ze to jest przenosnia. Duzo wysilku kosztowalo nas wytlumaczenie mu, ze tak nie jest. On juz nawet przyjal to do wiadomosci, a ty dalej swoje! Odpowiedz Link
jureek Re: Powodzenia... 17.08.09, 09:41 lepian4 napisał: > No popatrz, jaunszek tez sie upieral, ze to jest przenosnia. A co, jak nie przenośnia? Tak samo jak np. powiedzenie o oleju w głowie. Widziałes w realu ludzi srajacych mózgami? Albo czaszki wypełnione jakims olejem? Siano zamiast mózgu? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Powodzenia... 17.08.09, 10:21 Na ty forum w pieczolowity sposob wytlumaczono mi, co oznacza pojecie wysrany mozg. Wiem juz, ktore nacje moga miec wysrany mozg, a ktore nie. Z nudow podgrzewasz stary temat. Siegnij sobie lepiej do archiwim i przeanalizuj naszea definije przenosni w odnieseniu do wysranych mozgow. Juz wspomnialem, januszek juz wycofal sie z tej terminologii: oczywiscie mowa jest o przenosniach. Odpowiedz Link
jureek Re: Powodzenia... 17.08.09, 10:32 lepian4 napisał: > Na ty forum w pieczolowity sposob wytlumaczono mi, co oznacza pojecie wysrany > mozg. Wiem juz, ktore nacje moga miec wysrany mozg, a ktore nie. Pojęcie wysrany mózg oznacza dla mnie po prostu tegoż mózgu brak. A jak Tobie to wytłumaczono? > Z nudow podgrzewasz stary temat. Mi każesz do archiwum sięgać, a Tobie nie chce się nawet przeczytać wątku, w którym się wypowiadasz. Gdybyś bowiem przeczytał, to zauważyłbyś, że pierwszy w tym wątku z "wysranym mózgiem" wyskoczył Asiek. Do niego więc adresuj pretensje o odgrzewanie starych tematów, a nie do mnie. > Siegnij sobie lepiej do archiwim i > przeanalizuj naszea definije przenosni w odnieseniu do wysranych mozgow. Juz > wspomnialem, januszek juz wycofal sie z tej terminologii: oczywiscie mowa jest > o przenosniach. Może jakiś link naprowadzajacy? A, sorry, zapomniałem, że gadam z Lepianem, a on nigdy konkretów nie podaje, co najwyzej jakieś ogólniki w stylu "poszukaj sobie" itp. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Powodzenia... 17.08.09, 12:12 Zasluga tego forum stalo sie upowszechnienie kaprologii, nowomowy etnicznej... Jesli zachwycony nowymi pojeciami "Asiek" wyskakuje w kazdej dyskusji swa wiedza, to mozna pojsc za ciosem i zdaac pytanie: co by to bylo, gdyby zamiast gowna i innych "przenosni" Asiek nauczylby sie od forowych mentorow zwrotow, typu Szanowny Panie, prosze, dziekuje... etc. Parafrazujac, jaki nauczyciel, takie wyniki nauczania. Ale zgodze sie z toba w jednym punkcie: nie chce mi sie odgrzewac starej zupy o przenosniach. Mysle, ze jesli zamiast zwrotu gowno, tudziez wysrany mozg, wpiszesz przenosnia, to latwiej bedzie ci dogrzebac sie do sedna sprawy przykrytej kupa rozmow o niczym Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Powodzenia... 17.08.09, 10:48 jureek napisał: > (...) bo nie powiesz przecież, > że mózg można wysrać. Najpierw trzeba by go zjeść. W przeciwnym przypadku byłoby to porównywalne jedynie z niepokalanym poczęciem - takie niepokalane wysranie. Odpowiedz Link
thunder-mug Naśmiewanie się z cudzych przekonań religijnych... 17.08.09, 12:22 zbyfauch napisał: Cytat > jureek napisał: > > > (...) bo nie powiesz przecież, > > że mózg można wysrać. Najpierw trzeba by go zjeść. > > W przeciwnym przypadku byłoby to porównywalne jedynie z > niepokalanym poczęciem - takie niepokalane wysranie. > Naśmiewanie się z cudzych przekonań religijnych, jest chamstwem! W islamie by Cię za podobne wybryki już dawno ukamienowali... I słusznie! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Naśmiewanie się z cudzych przekonań religijny 17.08.09, 12:54 thunder-mug napisała: > W islamie by Cię za podobne wybryki już dawno ukamienowali... Chamstwem jest uzurpowanie sobie licencji na prawdę, monopolu na postrzeganie świata, na drogę życia, przez wszelki zabobon. Od otodoksyjnie pejsatego poprzez moherowy, na szmatołbym kończąc. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Naśmiewanie się z cudzych przekonań religijny 17.08.09, 13:16 zbyfauch napisał: Cytat > thunder-mug napisała: > > W islamie by Cię za podobne wybryki już dawno ukamienowali... > > Chamstwem jest uzurpowanie sobie licencji na prawdę, monopolu na > postrzeganie świata, na drogę życia, przez wszelki zabobon. > Od otodoksyjnie pejsatego poprzez moherowy, na szmatołbym kończąc. > Będę się za Ciebie modlił, aby Januszek & Jureczek Twego wpisu nie znaleźli... Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Naśmiewanie się z cudzych przekonań religijny 18.08.09, 08:10 thunder-mug napisała: Cytat Będę się za Ciebie modlił, aby Januszek & Jureczek Twego wpisu nie znaleźli... Nu! I widzisz jakie moje modlitwy skuteczne są! Nikt się nad Tobą nie znęcał! Januszek znalazł sobie jakąś nową ofiarę na forum niemieckim. I maltretuje ją bezlitośnie.... A Jureczek to tradycyjnie znęcał się raczej tylko na Marysi, swymi jezuickim nie kończącymi się wywodami. A ponieważ moje modlitwy u pana Boga mają taki pozytywny oddzwięk, postanowiłem się modlić o nieograniczony pobyt Jureczka w Pradze, u Braci Czechów. Chodzi mi o to, aby Jureczek był w pełni szczęśliwy w swoim życiu zawodowym a także i prywatnym. Po co ma się tu między Niemiaszkami męczyć, skoro on nie lubi, jak Mu ktoś ciągle buty liże? A wiadomo Niemiaszki są takie nachalne w stosunku do Ausländerów, że aż mi się rzygać chce... Odpowiedz Link
fan.club Jura, czy nazwanie Ciebie choojem... 16.08.09, 16:11 zapobiegnie kolejnemu dzieleniu włosa i przyśpieszy znalezienie odpowiedzi na nurtujące Cię pytania? Odpowiedz Link
jureek Re: Jura, czy nazwanie Ciebie choojem... 16.08.09, 16:27 A nazywaj sobie mnie choojem, byle nie towarzyszem fan.club napisał: > zapobiegnie kolejnemu dzieleniu włosa i przyśpieszy znalezienie > odpowiedzi na nurtujące Cię pytania? Nie zauważyłeś, że te pytania wcale mnie nie nurtują? Nie zauważyłeś, że były to pytania retoryczne? Jest dla mnie rzeczą oczywistą, że wszystkie te wymienione zachowania to chamstwo. Sprowadzanie chamstwa tylko do wulgaryzmów to czysta dulszczyzna. Jura Odpowiedz Link
fan.club Nie sprowadzam chamstwa do wulgaryzmu... 16.08.09, 16:48 ale ten aspekt jest reprezentatywny. Auto niniejszego wątku obstaje przy swoim chamstwie i rzucaniu wyzwiskami więc niepotrzebnie łamiesz sobie głowę. Twoja uwaga, że Asiek bije Murzynów to też jakiś rodzaj dulszczyzny, co nie? Odpowiedz Link
jureek Re: pisałeś, że różni ich chamstwo 16.08.09, 17:00 fan.club napisał: > Twoja uwaga, że Asiek bije Murzynów to też > jakiś rodzaj dulszczyzny, co nie? Uwaga odnosiła się do Twoich słów: "Jedno was obu różni w tym sporze. Postawiłeś na chamstwo." Skoro twierdzisz, że to ich różni, to oznacza to, że Twoim zdaniem Asiek na chamstwo nie postawił. Postanowiłem więc to sprostować. Chamstwo ich nie różni. Tylko tyle. Jura Odpowiedz Link
fan.club Jeszcze raz to samo. 16.08.09, 17:25 W przypadku Janusza chamstwo jest jego deklaracją i ja tego nie muszę stwierdzać. I to ich różni. Możesz prostować, ale prostsze to już nie będzie. Odpowiedz Link
thunder-mug Wpierw sprowadzi Cię na swój poziom... 16.08.09, 17:36 fan.club napisał: Cytat > W przypadku Janusza chamstwo jest jego deklaracją i ja tego nie > muszę stwierdzać. I to ich różni. Możesz prostować, ale prostsze to > już nie będzie. Jureczek jest studiowanym jezuitą. Ta dyskusja potrwa jeszcze kilka miesięcy. Wpierw sprowadzi Cię na swój poziom, a potem pokona doświadczeniem... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jeszcze raz to samo. 16.08.09, 17:39 fan.club napisał: > W przypadku Janusza chamstwo jest jego deklaracją i ja tego nie > muszę stwierdzać. I to ich różni. Możesz prostować, ale prostsze to > już nie będzie. Filozofujesz trochę jak niedouczony student i nie potrafisz skumać tak prostego faktu, że asiek przez swoją "twórczość" nie zasługuje na inne traktowanie - jest i pozostanie dla mnie antysemicką gnidą. Czy tekst jest wystarczająco chamski? Odpowiedz Link
thunder-mug Januszek nie jest głupi... 16.08.09, 17:48 ja.nusz napisał: Cytat > fan.club napisał: > > > W przypadku Janusza chamstwo jest jego deklaracją i ja tego nie > > muszę stwierdzać. I to ich różni. Możesz prostować, ale prostsze to > > już nie będzie. > > Filozofujesz trochę jak niedouczony student i nie potrafisz skumać tak prostego > faktu, że asiek przez swoją "twórczość" nie zasługuje na inne traktowanie - jes > t > i pozostanie dla mnie antysemicką gnidą. Czy tekst jest wystarczająco chamski? To nie chamstwo... To chucpa Winki! Winki! Ałszwickeule Januszek nie jest głupi, dlatego żyje między Niemiaszkami... Odpowiedz Link
fan.club Nie mam problemów z oceną. 16.08.09, 17:53 Czytam i widzę. Wątpliwości sam jednoznacznie wyjaśniasz. Co tu jest do kumania? Odpowiedz Link
jureek Re: Jeszcze raz to samo. 16.08.09, 18:04 fan.club napisał: > W przypadku Janusza chamstwo jest jego deklaracją i ja tego nie > muszę stwierdzać. I to ich różni. Aha, czyli różnica nie polega na chamstwie jako takim, a tylko na tym, że jeden cham udaje, że nie jest chamem, a drugi nie udaje tylko wprost to deklaruje, tak? Jura Odpowiedz Link
fan.club Jak sobie wyobrażasz... 16.08.09, 18:13 udawanie, że się chamem nie jest? Uważasz, że to jest możliwe? Odpowiedz Link
thunder-mug udawanie, że się chamem nie jest? 16.08.09, 18:25 fan.club napisał: Cytat > udawanie, że się chamem nie jest? Uważasz, że to jest możliwe? ---------------------- Odpowiedz Link
fan.club Thunder, Ty mnie nie strasz! 16.08.09, 18:37 Doktorat z filozofii? Ja doszedłem zaledwie do niedouczonego studenta. Gorze mi, gorze! W Polsce miałem sąsiada po filozofii. Facet był nalepszy w tłumaczeniu własnych świństw uważając się jednocześnie za moralny autorytet. Od tamtej pory zastanawiam się, czy moje kiepskie postępy w filozofii nie są poniekąd skutkiem tej znajomości. Odpowiedz Link
jureek Re: Thunder, Ty mnie nie strasz! 16.08.09, 18:48 fan.club napisał: > W Polsce miałem sąsiada po filozofii. Facet był nalepszy w > tłumaczeniu własnych świństw uważając się jednocześnie za moralny > autorytet. Też mocą swojego autorytetu mówił ludziom, gdzie mają mieszkać? Bo takiego jednego autoryteta moralnego mamy tu na forum. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Nie przekręcaj po jezuicku faktów! Q.M.! 16.08.09, 18:55 jureek napisał: Cytat Też mocą swojego autorytetu mówił ludziom, gdzie mają mieszkać? Bo takiego jednego autoryteta moralnego mamy tu na forum. Doradza! Doradza! Aby byli bardziej szczęśliwi i im się lepiej powodziło... Ot co! Nie przekręcaj po jezuicku faktów! Q.M.! Odpowiedz Link
jureek Re: O, znowu tryb rozkazujący! 16.08.09, 19:09 To typowe dla "autorytetów". thunder-mug napisała: > Doradza! Doradza! Ja Cię o radę nie prosiłem, więc jest to wpierdal...nie się, a nie doradzanie. > Aby byli bardziej szczęśliwi i im się lepiej powodziło... A na takich, co to chcieli dla ludzi tylko dobrze (żeby ludzie żyli dostatniej), dobrze się poznałem jeszcze w Polsce za komuny. Komuniści też religię gnębili dla naszego rzekomo dobra. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Mea culpa! Mea culpa! Mea maxima culpa! 16.08.09, 19:17 jureek napisał: Cytat Ja Cię o radę nie prosiłem, więc jest to wpierdal...nie się, a nie doradzanie. Mea culpa! Mea culpa! Mea maxima culpa! Ja nie doradzam, ja ewangelizuję, jak w piśmie świętym nakazane... Odpowiedz Link
fan.club Lepiej się nie pytaj. 16.08.09, 19:10 Same straszne rzeczy, Jakbym ci opowiedział, to musiałbyś Asieka natychmiast przeprosić. Ale ci nie opowiem, bo Ty tego nie lubisz. Odpowiedz Link
thunder-mug Gehe ich richtig in der Annahme? 16.08.09, 19:10 fan.club napisał: Cytat W Polsce miałem sąsiada po filozofii. Facet był nalepszy w tłumaczeniu własnych świństw uważając się jednocześnie za moralny autorytet. Od tamtej pory zastanawiam się, czy moje kiepskie postępy w filozofii nie są poniekąd skutkiem tej znajomości. Gehe ich richtig in der Annahme, dass es ein Eskimo war? Odpowiedz Link
fan.club Nein, es war och schlimmer! 16.08.09, 19:31 Mein Nachbar war und ist vor allem Polak i katolik. Und Politiker war er auch noch. Kostprobe: Polityka Genschera to linia Habsburgów. Lustig, gell? Odpowiedz Link
jureek Re: Gehe ich richtig in der Annahme? 16.08.09, 19:31 thunder-mug napisała: > Gehe ich richtig in der Annahme, dass es ein Eskimo war? No i masz! A potem jak się napisze zgodnie z prawdą na podstawie wypowiedzi forumowych, że Asiek to antysemita, to będzie się użalał, że jakąś kojlą się wymachuje. Sam się jako antysemita przedstawiasz, więc nie jęcz gdy ktoś tak Cię nazywa, jęczybuło. Jura Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Winki! Winki! 16.08.09, 19:37 jureek napisał: Cytat No i masz! A potem jak się napisze zgodnie z prawdą na podstawie wypowiedzi > forumowych, że Asiek to antysemita, to będzie się użalał, że jakąś kojlą się > wymachuje. To już nawet pytać się nie wolno? Winki! Winki! Ałszwyckeule! Odpowiedz Link
jureek Re: Jak sobie wyobrażasz... 16.08.09, 18:45 fan.club napisał: > udawanie, że się chamem nie jest? Po prostu niedeklarowanie tego, że jest się chamem. To przecież dla Ciebie zasadnicza różnica między Asiekiem a Januszem, że jeden deklaruje, a drugi nie. Czy może źle Cię zrozumiałem? Jura Odpowiedz Link
jureek Re: Bardzo żle! 16.08.09, 19:14 fan.club napisał: > Nie szukaj lasu, skoncentruj się na drzewach. Ty zacząłeś porównywanie, Ty pisałeś o różnicach w kontekście chamstwa. Najpierw myślałem, że różnica Twoim zdaniem jest taka, że jeden jest chamem, a drugi nie. Potem stwierdziłeś, że różnica polega na tym, że jeden deklaruje się, a drugi nie. Teraz wyskakujesz z jakimiś przypowieściami o lesie i drzewach. Nie możesz normalnie powiedzieć B, gdy powiedziałeś już A? No to na czym ta różnica w końcu polega? (ale w kontekście chamstwa, bo w takim kontekście o tej różnicy pisałeś) Jura Odpowiedz Link
fan.club Re: Bardzo żle! 16.08.09, 20:00 Jura, rozbierasz każde zdanie i każde słowo na molekuły tak drobne że następnie sam już nie potrafisz z powrotem ich do kupy poskładać i tak jesteś zajęty celebrowaniem tego upierdlistwa, że nie widzisz już zwykłego chooja, który ci dynda pod samym nosem. Mało tego, ten- który-z-choojem-tańczy mówi, że on tak chce i że to napewno jest chooj. Co Ty, tego chooja też chcesz poddzielić na czworo. Na czworo to na chooja chyba za mało. Długa noc przed Tobą. Ja na taką jałowiznę czasu dziś już nie mam! Od teraz masz wolne pole do wszelkich możliwych interpetacji. Odpowiedz Link
jureek Re: Bardzo żle! 16.08.09, 22:04 No i o co Ci w końcu chodzi? Że nazwanie kogoś choojem to chamstwo? Jasne, że chamstwo, zgadzam się. Ty jednak pisałeś o różnicy i ciągle nie chcesz doprecyzować, na czym ta różnica ma polegać. Dlaczego jedno chamstwo ma być bardziej chamskie od innego? Skąd wniosek, że chooja nie widzę? Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Bardzo żle! 16.08.09, 22:23 Wspominałeś o swoim sąsiedzie, który miał najwyraźniej wyjątkowo wredny charakter. Zwróciłeś przy tej okazji na reakcję asieka? Ja jak czytam takie komentarze, to jestem smutny, że język polski nie dysponuje ostrzejszymi wulgaryzmami niż te, które już znam. Odpowiedz Link
fan.club Reakcja Asieka? 16.08.09, 22:47 Spytał o Eskimosa, ale tym razem się pomylił. To z tym Eskimosem najwyraźniej Ci się nie podoba. I nie musi. Oboje macie swoje stałe fragmenty gry. I tu jesteśmy znów na początku dyskusji. Janusz, napisałem co myślę, cóż miałbym jeszcze dodać? Odpowiedz Link
thunder-mug napisałem co myślę, cóż miałbym jeszcze dodać? 17.08.09, 08:54 Cytat Janusz, napisałem co myślę, cóż miałbym jeszcze dodać? Zapomniałeś dodać, że kochasz gorąco Eskimosów. Każdy, kto co pięć minut nie potwierdza swej gorącej miłości do Eskimosów, jest antysemicką gnidą! Zapamiętaj sobie! Ja zacząłem gorąco kochać Eskimosów na polskich forach G.W. Przedtem mi po prostu zwisali... Odpowiedz Link
thunder-mug Pfujjjj! 17.08.09, 09:32 Orientuje się może ktoś, czy Januszek dostał już po 29 latach życia na koszt niemieckiego podatnika, jakąś pracę? Normalnie powinien się tu ukazać komentarz Januszka.... Widocznie jakiś antysemicki niemiaszkowy urzędniczyna znalazł jakiś job dla Januszka... Pfujjjj! Odpowiedz Link
thunder-mug Zabrali nam po prostu najlepszego dyskutanta... 17.08.09, 09:55 thunder-mug napisała: Cytat > > > Orientuje się może ktoś, czy Januszek dostał już po 29 latach życia na koszt ni > emieckiego podatnika, jakąś pracę? > > Normalnie powinien się tu ukazać komentarz Januszka.... > > Widocznie jakiś antysemicki niemiaszkowy urzędniczyna znalazł jakiś job dla Jan > uszka... > > Pfujjjj! > Chamstwo niemiaszkowych antysemickich urzędasów! Zabrali nam po prostu najlepszego dyskutanta na polskich forach na wygnaniu za chlebem u Niemiaszków. I w ten sposób polskie fora na wygnaniu za chlebem u Niemiaszków podzielą los HERTI. Niebawem pojawi się tu na polskim Forum komornik sądowy... Odpowiedz Link
kolonistka tak na marginesie panowie ... 19.08.09, 16:03 Mówcy powinni mieć na uwadze nie tylko to, by wyczerpać temat, ale także by nie wyczerpać słuchaczy. Odpowiedz Link
thunder-mug także by nie wyczerpać słuchaczy. 19.08.09, 16:25 kolonistka napisała: > Mówcy powinni mieć na uwadze nie tylko to, by wyczerpać temat, ale > także by nie wyczerpać słuchaczy. ×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××× Niniejsze forum is the much frequented... dziwnym zbiegiem okoliczności.... Odpowiedz Link