ancako 01.10.10, 10:23 Konkurs chopinowski rusza już jutro. Ci, którzy chcą śledzić na bieżąco relacje mogą to robić w necie - wszystkie koncerty na żywo będą transmitowane na chopin.tvp.pl. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maro76 Re: XVI konkurs chopinowski 02.10.10, 13:11 a000000 napisała: > Dzięki. Przesłuchania też? cytat z tej strony: Cały koncert inauguracyjny oraz wszystkie przesłuchania, finały i koncert laureatów będzie można za darmo obejrzeć na stronie internetowej specjalnego serwisu Chopin.tvp.pl. więc zdaje się że tak, jakby co jest jeszcze Dwójka a dzisiejszy koncert (Argerich, Freire) jest też transmitowany przez tvp kultura od 20.00 Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: XVI konkurs chopinowski 02.10.10, 18:43 problem w tym, że szukam pilnie na podanej stronie internetowej okienka przez które transmisja będzie uskuteczniana - i jakoś błądzę, jak we mgle... nie potrafię znaleźć.... Nasz Pafcio gra w poniedziałek, 04 X, o godzinie 20.30 chciałabym do tej pory mieć to okienko na pulpicie. Radiowa dwójka nadaje bardzo mizernym sygnałem. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: XVI konkurs chopinowski 03.10.10, 13:32 jest okienko!!! pokazuje się, gdy transmisja się rozpoczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
jdrk Re: XVI konkurs chopinowski 02.10.10, 23:26 ancako napisała: > Konkurs chopinowski rusza już jutro. > Ci, którzy chcą śledzić na bieżąco relacje mogą to robić w necie - wszystkie ko > ncerty na żywo będą transmitowane na chopin.tvp.pl. Warszawiacy, którzy nie dostali biletów mogą oglądać przesłuchania na dużym telebimie w Sali Kameralnej FN - bilet 10zł. Oprócz tego wszyscy mogą oglądać Konkurs na TVP Kultura - będzie bezpośrednia transmisja wszystkich etapów i mam nadzieję, ciekawe komentarze krytyków ;-) Miłych wrażeń, Odpowiedz Link Zgłoś
jdrk Re: XVI konkurs chopinowski 03.10.10, 19:53 jdrk napisał: > Warszawiacy, którzy nie dostali biletów mogą oglądać przesłuchania na dużym tel > ebimie w Sali Kameralnej FN - bilet 10zł. Jak komuś przyjdzie pomysł obejrzenia Konkursu na telebimie, to zdecydowanie odradzam! Nie wiem, kto obsługuje ten sprzęt, ale niedopuszczalne jest, aby oglądać uczestników bez dźwięku! Zamiast dopuszczać amatorów do sprzętu, o którym nie mają pojęcia, mogliby zatrudnić profesjonalistę - pieniądze chyba nie są problemem (bilety na KCH tanie nie są). W dodatku przez 2 godz. obsługa hałasowała, głośno gadała na zapleczu (przy otwartych drzwiach) i co chwilę wchodziła i wychodziła z sali. To co najmniej niepoważne! Dość, moje pieniądze zostały wyrzucone w błoto, to jeszcze mam zepsuty wieczór :-/ Odpowiedz Link Zgłoś