keirard 27.05.07, 20:05 ktory z kolorow ipoda nano podoba sie wam najbardziej?? musze podjac szybko decyzje.. helpppp.. Link Zgłoś Obserwuj wątek
michal_ludwik Re: kolorki 27.05.07, 20:34 przecież to ty kupujesz iPoda, dla siebie, a nie dla nas. To tobie ma się podobać, a nie nam, więc decyduj zdognie z własnym gustem, a nie naszym! Link Zgłoś
mameluch Re: kolorki 28.05.07, 01:05 a może chce kupić właśnie dla nas? w takim razie ja poproszę albo czarny albo niebieski. adres pójdzie na maila;) Link Zgłoś
ggigus ja bym kupila wsz. dostepne kolory i dopasowywala 29.05.07, 13:18 je kazdorazowow do kreacji, kapelusza, butow i wlosow Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: ja bym kupila wsz. dostepne kolory i dopasowy 04.06.07, 23:00 > je kazdorazowow do kreacji, kapelusza, butow i wlosow albo tylko czarny, przecież wiadomo, że black goes with everything;) Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: ja bym kupila wsz. dostepne kolory i dopasowy 04.06.07, 23:00 a, przepraszam, miał być nano - to w takim razie srebrny jest najbardziej uniwersalny Link Zgłoś
ggigus no bez przesady - masz czerwone buty i chcesz 04.06.07, 23:26 do nich czarnego ipoda? no nie wiem :)) Link Zgłoś
pianazludzen Re: kolorki 04.06.07, 23:14 ja sie wahalam miedzy magenta a zielonym i wybralam w koncu zielonego. bardzo jestem z niego zadowolona! ubolewam ze nie ma nano pomaranczowych, bo przeciez shufle sa, i co im szkodzi wyprodukowac z tego samego aluminium nano ;) ale tak naprawde decyzja chyba nalezy do ciebie.... wiem, trudny wybor;) Link Zgłoś