kamaoka 01.08.04, 09:54 ...aby podczas mojej nieobecnosci pojawilo sie ciut wiecej postow, najlepiej o sprawach suwalskich, tak zebym mogla podyskutowac choc, bo do osobistych nie chce sie wtracac:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omarta Re: zyczylabym sobie 02.08.04, 10:57 a ja proponuje, zamiast życzeniowego stosunku do świata, wstawienie kilku postów nt suwałk, zeby bylo o czym dyskutować Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: zyczylabym sobie 02.08.04, 11:43 A czyż w Suwaliszkach dzieje się coś ciekawego? Niedoświadczeni dekarze spowodowali dwa dni pod rząd, pożary na dachach bloków przy ul. Daszyńskiego 9 B i Nowomiejskiej 4 (ten w którym znajduje się apteka). Ależ mi nowina! Poza tym mówi się o zamienieniu odcinka ulicy Kościuszki (od Chłodnej do Waryńskiego) w długi, wąski plac wyłożony kostką, Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: zyczylabym sobie 02.08.04, 20:10 Na biwaku na "jastrzębach" nad wigrami co noc drą ry..e buzie wczasowicze. My po drugiej stronie zatoczki, gdzie turyści z rzadka zaglądają. Woda cieplutka - w porównaiu z Czarną Hańczą gdzie lodowato, brr. W planach mamy przepłyniecie na wyspę kamień pontonem plus szlajanie się po okolicznych mokradłach. No i oczywiście bania :) Narazie spijam szczecińskiego bosmana ale za dni parę wracam do wigierskiego polarnego lub podlaskiego żubra. w. Odpowiedz Link Zgłoś