Gość: Aga IP: 81.15.254.* 25.09.04, 21:56 Kilka minut temu ewidentne fajewrki widzialam mniej więcej znad Palacu Branickich. Cóz to, jakieś święto, bliżej mi nieznane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Re: Fajerwerki??? IP: 212.160.150.* 25.09.04, 22:00 jakas impreza dzis była w białym, na akademii med było duzo gosci, jakies wykopaliska czy cos, przejezdzałam autobusem i widziałam, w tv tez o tym mówili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Fajerwerki??? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 26.09.04, 10:50 wykopaliska na akademii? ciekawe kogo wykopali? musi kogoś ważnego skoro puszczali fajerwerki? a ja wczoraj na wsi byłem i widziałem wykopki. ziemniaków kopanie. nawet się chciałem zatrzymać i zrobic troche zdjęć. ale było mi głupio. ci ludzie tam na polu ciężko pracują, a ja sobie wysiadam z auta i biegam z aparatem. wiem, że każdy w społeczeństwie ma swoją rolę. jeden uprawia ziemniaki, a drugi robi zdjęcia do gazet, trzeci zaś pilnuje granic. ale mimo wszytsko krępowałem się. zbyt łatwa wydała mi się moja praca w porównaniu do ich codziennego znoju. Odpowiedz Link Zgłoś