Dodaj do ulubionych

Promyk taki

06.01.23, 22:25
No przepraszam, że znowu taki wątek, ale chwytam dobre chwilę w życiu, cieszę się nimi i opowiadam wszem.
W szkole syna była ekipa dzisiaj z college i rozmawiali z kandydatami. W tym i z moim. On miał szczegółowe pytania, pani odpowiadała i w pewnym.momencie spytała, czy już wie, gdzie chciałby studiować. Na co on, że nie do końca jest pewien. No to pani, że ona w temacie biegła i podpowie, tylko musi.zaglebuc się przez kwadrans w arkusze i dane syna. I się wglebila. Po czym mowi: York albo Cambridge.
I on się podzielił ta informacja z nami smile)
A my, rodzice, rozjasnilismy się i na chwilę zapomnieliśmy, jak paskudnie jest w naszym świecie.
Bo nie taki ten nasz świat straszny.
Bo są powody do.mruczenia smile
Obserwuj wątek
    • gama2003 Re: Promyk taki 06.01.23, 22:29
      No są.
      Bombelek wymiata.
      Puchnijcie sobie z dumy z rogalami na obliczach 🍀🍀🍀
    • la_felicja Re: Promyk taki 06.01.23, 22:31
      Gratulacje smile
    • kurt.wallander Re: Promyk taki 06.01.23, 22:33
      Gratulacje!
    • szczypawka100 Re: Promyk taki 06.01.23, 22:35
      Zazdroszczę życzliwie
    • rosapulchra-0 Re: Promyk taki 06.01.23, 22:40
      Cambridge. Tylko Cambridge.

Konwalio, twój syn od początku jest wybitny i dobrze o tym wiesz smile No! Ale ma po kim smile
    • bei Re: Promyk taki 06.01.23, 22:40
      Gratulacje! Znam Cię tylko z forum, Twojego syna wcale a wcale, a teraz zaszkliłam oczy, i cieszę się, że ten promyk ogrzewa Was w ten wieczór!
      Zobaczysz mama, jakie jeszcze ognicho dobrego blasku rozpali ten promyk!
    • aqua48 Re: Promyk taki 06.01.23, 22:45
      Ale fajnie!
    • gaskama Re: Promyk taki 06.01.23, 22:49
      Madry bombelek!
    • 7katipo Re: Promyk taki 06.01.23, 23:09
      Mrucz. Zasłużyłaś tongue_out
      Gratulacje, brawo dla Syna.
    • unikotka Re: Promyk taki 06.01.23, 23:10
      Pięknie 😊
    • boogiecat Re: Promyk taki 06.01.23, 23:11
      No czuje te dume😺

a co chcialby z grubsza studiowac?
    • szybki-lisek Re: Promyk taki 06.01.23, 23:12
      Mrucz ile wlezie, te promyki to iskry szczęścia. Gratki.
    • little_fish Re: Promyk taki 06.01.23, 23:25
      No i super! Jak najwięcej takich chwil, promyków i powodów do mruczenia.
      • ladymercury Re: Promyk taki 06.01.23, 23:34
        👍👍
    • lilia.z.doliny Re: Promyk taki 07.01.23, 01:01
      Wróciłam z Piwnicy pod Baranami właśnie i znalazłam.od was morze cudownych slow smile
      Bombelek.jest scislakiem, marzy mu się fizyka nuklearna, a matczyne serce próbuje jakoś to przekierować. Mamy w rodzinie ciotkę, która całe życie pracowała z reaktorem i.wlasnie walczy z paskudnym rakiem sad. Nie wiem, czy to praca na nią wpłynęła, ale wykluczone nie jest, no.i... same rozumiecie, jak działają matki.
      Robotyka też jest wysoko plasowana. Coś sobie dzieciątko wybierze.
      Dzięki za dobre słowasmile
    • extereso Re: Promyk taki 07.01.23, 09:25
      👍⭐
    • agdzieztam Re: Promyk taki 07.01.23, 09:57
      Co za dumą, wyobrażam sobie! Cudnie!!!
    • iwoniaw Re: Promyk taki 07.01.23, 10:06
      No pewnie, że są powody do mruczenia! Gratulacje!
      Fajnie jest patrzeć na dzieci wyfruwające, ciesz się, bo zasluzyłaś, by na wlasne oczy oglądać, jak dobrze poszło!
    • la_mujer75 Re: Promyk taki 07.01.23, 10:07
      Jejku, jak ja Ci zazdroszczę tego "mruczenia" smile
    • primula.alpicola Re: Promyk taki 07.01.23, 12:37
      smile
    • milin94 Re: Promyk taki 07.01.23, 14:44
      Ja puchnę z dumy, że mój biedny, dysfunkcyjny bombelek skończy normalną szkołę podstawową, i to skończy jako jeden z lepszych w szkole. Nie będzie wybitny, nigdy. Tak wylosował w loterii życia. Głupie jest powiedzenie, że każdy jest kowalem własnego losu. Nie. Nikt nie jest. Można dostać szansę, wykorzystać ją lub nie. Ale trzeba dostać. Na szczęście mój syn ma kochających rodziców, którzy zapewnią mu start, dach nad głową itp. Nie będzie absolwentem Cambridge, ale jest wspaniałym, wyczulonym na innych człowiekiem, który ponad finansowy sukces będzie przedkładał pomoc innym ludziom. Ma serce i wrażliwość. Na studia nie pójdzie, ale zawód, który wybierze będzie wykonywał solidnie i z pasją. Są powody do mruczenia. A Lilii gratuluję z serca.
      • la_mujer75 Re: Promyk taki 07.01.23, 14:55
        Macie powód do "mruczenia" smile
        A loteria genowa/losowa to wredna sucz. Wiem cos o tym, jak patrzę na mojego Starszego! Nie powiem, co mnie strzela.

P.S. mój niedługo kończy szkołę średnią. Jak go diagnozowałam, to powiedzieli mi, że czytać się nie nauczy, bo ma tak niewspółpracujące półkule, że szkoła integracyjna to maksimum jego mozliwości, etc. Po testach zmienili lekko zdanie, ale te wcześniejsze słowa wryły mi się w czaszkę i nawet teraz zdarza mi się (zwłaszcza, jak w nocy się obudzę) je słyszeć i czuć tę samą rozpacz, co wtedy, a minęło prawie 12 lat...
      • majenkirr Re: Promyk taki 07.01.23, 16:46
        milin94 napisała:
        Nie będzie absolwentem Cambridge,

Jak większość ludzi na świecie wink. Wszystkie sukcesy cieszą, gratulacje dla obu bombelkow!
    • pepsi.only Re: Promyk taki 07.01.23, 16:51
      Super, gratuluję ❤️

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka