Dodaj do ulubionych

koronkiewicz odpowiada

IP: 195.136.45.* 04.06.02, 11:09
z dużą ciekawością przeczytałem wszystkie teksty o mnie. rzeczywiście jestem
rudy i mało dowcipny. no cóż tak mnie pan bóg stworzył. natomiast na ekran się
nie pcham. nie było mnie tam ponad pół roku i pragnę uspokoić
moich "wielbicieli", że długo jeszcze mnie tam nie będzie. bardzo natomiast
interesuje mnie zarzut kablowania kumpli i kradzenia cudzych pomysłów. kogo
mianowicie zakablowałem? komu pomysły ukradłem? jakie to były projekty? no
dalej śmiało panie szlachetny! konkretnie! coś mi się zdaje, że to kolega z
telewizji koło pióra mi robi. więcej odwagi człowieku! odsłoń przyłbicę.
ujawnij swe nazwisko! powiedz mi prosto w oczy o co ci chodzi? nie lubisz mnie?
no to nie lub! nikogo nie zmuszam, aby czytał moje teksty czy oglądał programy.
co do pamiętnego koncertu w Famie to z rozporka wyciągnąłem wtedy marchewkę,
którą następnie odgryzłem i rzuciłem w publikę. gdybym zaś wyjął co innego to
co? nie można? ot i tyle. jako, że ostatnio mam utrudniony dostęp do komputra w
dalszej dyskusji na ten temat uczestniczyć nie będę. pozdrawiam ciotkę, wuja i
stryja.
Obserwuj wątek
    • Gość: chatka Re: koronkiewicz odpowiada IP: *.BIAWAR.COM.PL 04.06.02, 11:13
      skoro w dyskusji udzialu brac nie bedziesz to wnioskuje ze liczne pytanie w
      twoim poscie, to pytania retoryczne!Czyzbys znal odpowiedz, czy sie poprostu
      obraziles!
    • nie2 Re: koronkiewicz odpowiada 14.06.02, 15:20
      Gość portalu: koro napisał(a):

> z dużą ciekawością przeczytałem wszystkie teksty o mnie. rzeczywiście jestem
      > rudy i mało dowcipny. no cóż tak mnie pan bóg stworzył. natomiast na ekran się
      > nie pcham. nie było mnie tam ponad pół roku i pragnę uspokoić
      > moich "wielbicieli", że długo jeszcze mnie tam nie będzie. bardzo natomiast
      > interesuje mnie zarzut kablowania kumpli i kradzenia cudzych pomysłów. kogo
      > mianowicie zakablowałem? komu pomysły ukradłem? jakie to były projekty? no
      > dalej śmiało panie szlachetny! konkretnie! coś mi się zdaje, że to kolega z
      > telewizji koło pióra mi robi. więcej odwagi człowieku! odsłoń przyłbicę.
      > ujawnij swe nazwisko! powiedz mi prosto w oczy o co ci chodzi? nie lubisz mnie?
      >
      > no to nie lub! nikogo nie zmuszam, aby czytał moje teksty czy oglądał programy.
      > co do pamiętnego koncertu w Famie to z rozporka wyciągnąłem wtedy marchewkę,
      > którą następnie odgryzłem i rzuciłem w publikę. gdybym zaś wyjął co innego to
      > co? nie można? ot i tyle. jako, że ostatnio mam utrudniony dostęp do komputra w
      >
      > dalszej dyskusji na ten temat uczestniczyć nie będę. pozdrawiam ciotkę, wuja i
      > stryja.

No bo i co byś miał z rzeczonego rozporka wyjąć, cieniasie??!!
    • Gość: wsk koronkiewiczowi odpowiadam IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 14:17
      Wojtek, my cię znamy! Pamiętasz za młodu jak byłeś w jakims tam klubie i na
      festiwalach przyznawałeś sobie nagrody z którymi potem się obnosiłeś a kolegom
      klubowiczom śmiałeś sie w nos ? Pamiętasz świnie podkładane Krzywcowi?
      Pamiętasz początki TVB i koleżankę z Wawy z którą robiłeś smieszne programy
      (to znaczy ona robiła ty je ciachałeś i dodawałeś SIEBIE !) pamiętasz jak ją
      załatwiłeś? i tak można było by do dzisiaj... ale po co? Zapytasz o nazwisko -
      wejdź na 1p. i popatrz dookoła! .........
      • Gość: Akir Re: koronkiewiczowi odpowiadam IP: 212.160.130.* 17.06.02, 15:41
        z Wojtkiem znam się głownie ze spotkań przy piwie, choć przez pewien czas
        współpracowaliśmy roazem w teatrze amatorskim, i jakoś nie zauważyłem nigdy w
        nim opisywanych tu cech , pewnie że jest oryginałem, jego programy w TV były
        często słabe ale to kwestia gustu, to co publikował w kartkach bardzo mi się
        podobało, to też kwestia gustu.
        Krzywca też niezbyt lubię choćiaż go podziwiam. Nie rozumiem za to argumentu że
        ktoś jest zły bo ma z Krzywcem na pieńku, to ich prywatna sprawa.
        Ale wypowiedzi które czytam powyżej sa tak pełne jadu, że aż dziw że nikt nie
        nazwał go żydem. Coś mi się wydaje że te głosy należą do kogoś kto ma żal do
        Wojtka że mu się pare rzeczy w życiu udało zrobić a temu komuś nie.
        • Gość: wsk Re: koronkiewiczowi odpowiadam IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 16:30
          za dużo piwa! i kiepskie wnioski! Pytał kiedy był gnojem to mu napisałem a to
          że Krzywiec to pojeb nie znaczy że mozna mu przypieprzyć po sku...syńsku, chyba
          że wy koledzy od piwka takie metody uważacie za normalne --
      • Gość: koro Re: cóż za nowiny IP: 212.244.106.* 18.06.02, 11:45
        o widzę, że zarzuty tyczące trochę się zmieniły panie Piekarek, juz nie chodzi
        o kablowanie kumpli i kradzenie pomysłów, a o nagrody i podkładanie świń
        Krzywcowi. No dobrze. Nie zasiadałem w żadnym jury, moxna to sprawdzić, nie
        bardzo też wiem o jakie świnie ci chodzi? Dokładniej panie Piekarek proszę! Nie
        wiem, czy zauważyłeś, ale zostałeś namierzony przez speca. Wyjaśniam wszem i
        wobec, iz pan Piekarek wyrzucany po kolei ze wszystkich redakcji w mieście,
        robi obecnie gazete dla koncernu Jard.A stamtad własnie idą te teksty.
        Akir zapraszam na piwo.
        • Gość: vivi Re: cóż za nowiny IP: *.man.bialystok.pl 18.06.02, 22:21

> o widzę, że zarzuty tyczące trochę się zmieniły panie Piekarek, juz nie chodzi
          > o kablowanie kumpli i kradzenie pomysłów, a o nagrody i podkładanie świń
          > Krzywcowi. No dobrze. Nie zasiadałem w żadnym jury, moxna to sprawdzić, nie
          > bardzo też wiem o jakie świnie ci chodzi? Dokładniej panie Piekarek proszę! Nie
          >
          > wiem, czy zauważyłeś, ale zostałeś namierzony przez speca. Wyjaśniam wszem i
          > wobec, iz pan Piekarek wyrzucany po kolei ze wszystkich redakcji w mieście,
          > robi obecnie gazete dla koncernu Jard.A stamtad własnie idą te teksty.
          > Akir zapraszam na piwo.

Jak to spec z TVB to pewnie namierzył Ladena:)

• Gość: michalp Re: cóż za nowiny IP: 195.205.214.* 19.06.02, 16:42

> o widzę, że zarzuty tyczące trochę się zmieniły panie Piekarek, juz nie chodzi
          > bardzo też wiem o jakie świnie ci chodzi? Dokładniej panie Piekarek proszę! Nie
          >

Co ty pieprzysz koronkiewicz, jaki Krzywiec, jakie świnie, jakie jury, jakie
          nagrody!? Coś ci się popieprzyło!!! W życiu na oczy nie widziałem Krzywca!
          Że robię gazetę? Bo umiem, a z żadnej redakcji w mieście nikt mnie nie wyrzucał!
          Za to stwierdzenie niniejszym ośmielę się podać cię do sądu, bo tu nie zamierzam
          się przed durniem tłumaczyć!
        • Gość: michalp Re: cóż za nowiny IP: 195.205.214.* 19.06.02, 17:01

>

Co ty pieprzysz Koronkiewicz: jakie świnie, jakie nagrody, jakie zarzuty, ja poza
          tym w życiu Krzywca nie widziałem! Zaczynasz się zapętlać ale wcale mi cię nie
          szkoda! Dlaczego poza tym przypieprzasz się tylko do mnie? Już raz miałeś szansę,
          jak ci napisałem, otwarcie dyskutować ze mną na łamach "Porannego", ale olałeś!
          To teraz nie dziw się, że ktoś, kto dokładnie cię zna, odniósł się do ciebie
          właśnie tutaj!
          Czemu nie odniesiesz się, na przykład, do wypowiedzi "wsk" (że przypomnę):
          (Wojtek, my cię znamy! Pamiętasz za młodu jak byłeś w jakims tam klubie i na
          festiwalach przyznawałeś sobie nagrody z którymi potem się obnosiłeś a kolegom
          klubowiczom śmiałeś sie w nos ? Pamiętasz świnie podkładane Krzywcowi? Pamiętasz
          początki TVB i koleżankę z Wawy z którą robiłeś smieszne programy to znaczy ona
          robiła ty je ciachałeś i dodawałeś SIEBIE !) pamiętasz jak ją załatwiłeś? i tak
          można było by do dzisiaj... ale po co? Zapytasz o nazwisko - wejdź na 1p. i
          popatrz dookoła!)
          Poza tym - nikt mnie z żadnej gazety nigdy nie wyrzucił i za to swierdzenie
          spotkamy się w sądzie! A że robię gazetę? Bo umiem! A że ktoś puszcza z tej firmy
          jakieś listy? Bo tu jest kilkadziesiąt komputerów, nawet kawiarenka internetowa,
          i skąd ja ma wiedzieć, kto co puszcza???!!!
    • Gość: małgo�ka Re: koronkiewicz odpowiada IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:36
      A mai tam się podobałay programy Wojtka K.Jedyny facet z jajami w tvb.Magazyn osobliwo�ci to był jedyny fajny program z pomysłemi żałuję ,że już nie ma osobowo�ci telewizyjnej w lokalnej tv,bo przez to jest bezpłciowai i nijaka.a W.K p rzynajmiej wzbudza kontrowersje i oto chodzi o tro chodzi . Ja jestem na TAK>
      • marat_ Re: koronkiewicz odpowiada 18.06.02, 11:55
        Gość portalu: małgo�ka napisał(a):

> A mai tam się podobałay programy Wojtka K.Jedyny facet z jajami w tvb.Magazyn o
        > sobliwo�ci to był jedyny fajny program z pomysłemi żałuję ,że już nie ma osobow
        > o�ci telewizyjnej w lokalnej tv,bo przez to jest bezpłciowai i nijaka.a W.K p
        > rzynajmiej wzbudza kontrowersje i oto chodzi o tro chodzi . Ja jestem na TAK&#
        > 62

Popieram. Jedyne programy, które miały COŚ, to kawałki Wojtka K. Pozostałe to
        miernota bez zaangażowania i charakteru.
        Wojtek, trzym się...

• Gość: koro trzym się IP: 212.244.106.* 18.06.02, 12:03
          marat napisał "Wojtek trzym się!" A i wy sie nie puszczajcie!
      • Gość: vivi Re: koronkiewicz żle gada IP: *.man.bialystok.pl 18.06.02, 22:20

> A mai tam się podobałay programy Wojtka K.Jedyny facet z jajami w tvb.Magazyn o
        > sobliwo�ci to był jedyny fajny program z pomysłemi żałuję ,że już nie ma osobow
        > rzynajmiej wzbudza kontrowersje i oto chodzi o tro chodzi . Ja jestem na TAK&#
        > 62

A może koro przyzna kumplom na forum kto wymyślił osobliwosci i kto zrobił 1
        odcinek? No smiało....
        • nie2 Re: Komu podpieprzył? 19.06.02, 19:01
          Gość portalu: vivi napisał(a):

> Gość portalu: małgo�ka napisał(a):
          >
          > > A mai tam się podobałay programy Wojtka K.Jedyny facet z jajami w tvb.Maga
          > zyn o
          > > sobliwo�ci to był jedyny fajny program z pomysłemi żałuję ,że już nie ma o
          > sobow
          > > o�ci telewizyjnej w lokalnej tv,bo przez to jest bezpłciowai i nijaka.a
          > W.K p
          > > rzynajmiej wzbudza kontrowersje i oto chodzi o tro chodzi . Ja jestem na
          > TAK&#
          > > 62
          >
          >
          >
          > A może koro przyzna kumplom na forum kto wymyślił osobliwosci i kto zrobił 1
          > odcinek? No smiało....

viv, koniecznie napisz, kto zrobił ten I odcinek!!! Ciekawi mnie to!! PApa!!!
          • Gość: Akir Re: Komu podpieprzył? IP: 212.160.130.* 21.06.02, 09:48
            Jak widać nikt nie pamięta kto zrobił ten pierwszy odcinek, a odcinki z W.M.K.
            każdy pamięta (chociaż większość ogląda TVP Białystok sporadycznie)
            • Gość: vivi Re: Komu podpieprzył? IP: *.man.bialystok.pl 24.06.02, 07:59
              Gość portalu: Akir napisał(a):

> Jak widać nikt nie pamięta kto zrobił ten pierwszy odcinek, a odcinki z W.M.K.
              > każdy pamięta (chociaż większość ogląda TVP Białystok sporadycznie)

Dostałeś już piwko za pochwały?
              Na jakich wyliczenich opierasz słowa "każdy" i "większość" widać głupiś chłopczyk
              i paplesz za piwko bez polotu
            • nie2 Re: Komu podpieprzył? 31.07.02, 15:29
              Gość portalu: Akir napisał(a):

> Jak widać nikt nie pamięta kto zrobił ten pierwszy odcinek, a odcinki z
              W.M.K.
              > każdy pamięta (chociaż większość ogląda TVP Białystok sporadycznie)
              Bo jak pokazali coś koronkiewicza, to pół Białegostoku się śmiało, więc trzeba
              było ten haft obejrzeć, przynajmniej w powtórce!
      • nie2 Re: błyskotliwy jak salceson 21.06.02, 13:30

> 62

Jeśli rzeczywiście kiedyś Koronkiewicz robił to z jajami, to chyba racja –
        lokowało się „to” akurat gdzieś tak właśnie na tej wysokości od podłogi. Fanom
        geniuszu Koronkiewicza polecam jego dowcipy, umieszczone w wątku „Kto opowie mi
        fajny dowcip” na forum „Gazety Wyborczej”:
        1. Gość portalu: koro 13-06-2002 11:
        zachodzi facet do sklepu spożywczego i narobił w pory.
        adres: 212.244.106.*
        2. Gość portalu: koro 19-06-2002 20:56
        - czym sie różni pedagog od pedofila?
        pedofil lubi dzieci
        ...................................
        - czym sie różni pederasta od kanarka.
        niczym. jeden i drugi ma obsrany drążek
        .....................................
        - czym sie różni piła tarczowa od majtek typu "string'?
        niczym. chwila nieuwagi i palec w pi..u!

Rzeczywiście – i polot tu jest, i starania o znalezienie dowcipnego (dosłownie),
        usłyszanego gdzieś dowcipu (ta błyskotliwość selekcji!!!!). Fanom erupcyjnej
        elokwencji Koronkiewicza – gratuluję umiłowania idola!

• Gość: vivi błyskotliwy jak salceson - popieram IP: *.man.bialystok.pl 24.06.02, 07:57
          nie2 napisał(a):

> Gość portalu: małgo�ka napisał(a):
          >
          > > A mai tam się podobałay programy Wojtka K.Jedyny facet z jajami w tvb.Maga
          > zyn o
          > > sobliwo�ci to był jedyny fajny program z pomysłemi żałuję ,że już nie ma o
          > sobow
          > > o�ci telewizyjnej w lokalnej tv,bo przez to jest bezpłciowai i nijaka.a
          > W.K p
          > > rzynajmiej wzbudza kontrowersje i oto chodzi o tro chodzi . Ja jestem na
          > TAK&#
          > > 62
          >
          > Jeśli rzeczywiście kiedyś Koronkiewicz robił to z jajami, to chyba racja –
          > ;
          > lokowało się „to” akurat gdzieś tak właśnie na tej wysokości od pod
          > łogi. Fanom
          > geniuszu Koronkiewicza polecam jego dowcipy, umieszczone w wątku „Kto opo
          > wie mi
          > fajny dowcip” na forum „Gazety Wyborczej”:
          > 1. Gość portalu: koro 13-06-2002 11:
          > zachodzi facet do sklepu spożywczego i narobił w pory.
          > adres: 212.244.106.*
          > 2. Gość portalu: koro 19-06-2002 20:56
          > - czym sie różni pedagog od pedofila?
          > pedofil lubi dzieci
          > ...................................
          > - czym sie różni pederasta od kanarka.
          > niczym. jeden i drugi ma obsrany drążek
          > .....................................
          > - czym sie różni piła tarczowa od majtek typu "string'?
          > niczym. chwila nieuwagi i palec w pi..u!
          >
          > Rzeczywiście – i polot tu jest, i starania o znalezienie dowcipnego (dosł
          > ownie),
          > usłyszanego gdzieś dowcipu (ta błyskotliwość selekcji!!!!). Fanom erupcyjnej
          > elokwencji Koronkiewicza – gratuluję umiłowania idola!
          >

• Gość: bernard Re: koronkiewicz odpowiada... i dobrze.... IP: *.swipnet.se 19.06.02, 13:35

Szkoda, ze media bialostockie nie korzystaja z tak utalentowanych gosci, jak
      pan Wojtek Maria (Koronkiewicz)...
      Znam teksty pana Wojtka, rowniez film Fikcyjne pulpety etc.etc.
      Niestety, ktos powiedzial, ze w Bialymstoku panuje sanacja... i cos w tym jest
      chyba. Nieszczesciem jest, ze nie korzysta sie z uslug mlodych ludzi, jak np.
      ze srodowiska KARTEK - tam przeciez istna kopalnia talentow.

Pozdrawiam i prosze sie trzymac, panie Wojtku

bernard/Szwecja
      • Gość: vivi Re: koronkiewicz odpowiada... i dobrze.... IP: *.man.bialystok.pl 19.06.02, 22:48
        weż se go Pan do Szwecji
        • Gość: bernard Re: koronkiewicz odpowiada... i dobrze.... IP: *.swipnet.se 20.06.02, 13:38
          Gość portalu: vivi napisał(a):

> weż se go Pan do Szwecji...
          avec plaisir ! : )

Pozdrawiam,
          B

• Gość: vivi Re: koronkiewicz odpowiada... i dobrze.... IP: *.man.bialystok.pl 20.06.02, 22:31
            Gość portalu: bernard napisał(a):

> Gość portalu: vivi napisał(a):
            >
            > > weż se go Pan do Szwecji...
            > avec plaisir ! : )
            >
            > Pozdrawiam,
            > B
            >

Zapomniał Pan dodać: /Szwecja co ma wywrzeć na ludzie ciemnym wrażenie
            ps Goń się młocie
            • Gość: bernard Re: koronkiewicz odpowiada... i dobrze.... IP: *.swipnet.se 21.06.02, 09:35
              Pragne przypomniec, z radoscia, ze znam teksty p.Wojtka i sadze, ze malo jest tak
              zdolnych gosci w B-stoku.

Pozdrawiam,
              B.
              • Gość: vivi Re: koronkiewicz odpowiada... i dobrze.... IP: *.man.bialystok.pl 24.06.02, 07:55
                Gość portalu: bernard napisał(a):

> Pragne przypomniec, z radoscia, ze znam teksty p.Wojtka i sadze, ze malo jest t
                > ak
                > zdolnych gosci w B-stoku.
                >
                > Pozdrawiam,
                > B.

znowu zapomniałeś dopisać najważniejsze : /Szwecja
    • Gość: koro Re: koronkiewicz odpowiada IP: 212.244.106.* 19.06.02, 21:07
      panie piekarek. pan mnie tyle razy już tym sądem straszył. wez pan się końcu
      zdecyduj! doczekac sie nie mogę.
      • Gość: michalp Re: koronkiewicz odpowiada IP: 195.205.214.* 20.06.02, 14:08

> panie piekarek. pan mnie tyle razy już tym sądem straszył. wez pan się końcu
        > zdecyduj! doczekac sie nie mogę.
        Masz to jak w banku, tylko nie teraz, bo na razie mam do załatwienia kilka spraw
        ważniejszych, niż zawracanie sobie głowy jakimś tam koronkiewiczem!

• Gość: Sidorak Re: koronkiewicz odpowiada IP: *.ec.bialystok.pl 20.06.02, 10:08
      Oj Wojtek. Pamiętam Cię ze studiów. Zawsze powielałeś cudze pomysły i
      przedstawiałeś je jako swoje. A na III roku uciekłeśz domu, choć pod
      nieobecność mamy chodziłeś zmieniać bieliznę.I po jaką cholerę zapaskudzałeś
      ściany sprayem??? Sidorak
      • Gość: a Re: kto to jest Michał PIEKAREK ??? IP: *.irc.pl / *.home.intelcom.pl 24.06.02, 08:32
        Może ktoś z forumowiczów napisze o dokonaniach Michała Piekarka ?
        Maksymiuk, Dobroński, Branicki, ks. Sopoćko - osoby znane z dokonań.
        A Piekarek ?
        Pozdrawiam
        • Gość: michalp Re: TO JA, a KUKU! IP: 195.205.214.* 25.06.02, 17:11
          Gość portalu: a napisał(a):

> Może ktoś z forumowiczów napisze o dokonaniach Michała Piekarka ?
          > Maksymiuk, Dobroński, Branicki, ks. Sopoćko - osoby znane z dokonań.
          > A Piekarek ?
          > Pozdrawiam

A czy ja, pardon, muszę mieć jakieś dokonania? Poza tym - co znaczy "dokonania"?
          W jakiej dziedzinie? Ja sobie jestem skromny dziennikarz, od 1975 roku tkwiący w
          tym dziwnym zawodzie. I tyle! Zresztą - o sobvie pisać nie lubię, proszę spytać o
          moją skromną osobę pismaków z jakim takim już stażem. Niech ocenią! A że z
          pewnością nie wszyscy mnie kochają - trudno, takie już prawa popytu i podaży w
          tej profesji.
          Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Michał Piekarek
          • Gość: Emilia Re: TO JA, a KUKU! IP: *.proxy.aol.com 28.06.02, 04:25
            Panie Piekarek, od 1975 roku robisz pan w bialostockiej prasie ?? gratuluję !!!
            Z taaakim doswiadczeniem dasz pan sobie radę(jak sądzę!) z koleżenską grupą
            obszczekiwaczy.
            • Gość: michalp Re: TO JA, a KUKU! IP: 195.205.214.* 28.06.02, 12:36
              Gość portalu: Emilia napisał(a):

> Panie Piekarek, od 1975 roku robisz pan w bialostockiej prasie ?? gratuluję !!!
              >
              > Z taaakim doswiadczeniem dasz pan sobie radę(jak sądzę!) z koleżenską grupą
              > obszczekiwaczy.

Czyba tak! Dzięki za słowa otuchy! Michał Piekarek
    • Gość: czarny koronkiewicz ten mlot IP: 62.135.62.* 27.06.02, 20:56
      To tego debila jeszcze trzymacie w Bialym? Myslalem ze w USA za chlebem tam
      gdzie roboli miejsce jest. I co jeszcze w TV robi? Dajcie jakas kasete!
      • Gość: bialy Re: koronkiewicz ten mlot IP: *.user.nortelnetworks.com 28.06.02, 14:02
        Gość portalu: czarny napisał(a):

> To tego debila jeszcze trzymacie w Bialym? Myslalem ze w USA za chlebem tam
        > gdzie roboli miejsce jest.

To chyba sie tam spotkacie. Jest miejsce dla was obu.
        • Gość: bird Re: koronkiewicz IP: *.bial.gazeta.pl 28.06.02, 14:54
          Wiecie, to jakas obrzydliwa chryja.Jeśli chcecie, panowie obrzucac sie błotem,
          to miejcie odwagę rzucić je sobie w twarz, ale nie wirtualnie. Takie publiczne
          obszczekiwanie trąci mi jakimś zboczeniem. Może to taki zawód,że trzeba
          wszystko robić na forum publicznym, bo inaczej ludzie zapomną, ale litości,
          chłopcy! Miejcie troche męskiej odwagi. Powodzenia. Wam obu.
          • Gość: szary Re: koronkiewicz IP: *.user.nortelnetworks.com 28.06.02, 15:42
            Gość portalu: bird napisał(a):

> Wiecie, to jakas obrzydliwa chryja.Jeśli chcecie, panowie obrzucac sie błotem,
            > to miejcie odwagę rzucić je sobie w twarz, ale nie wirtualnie. Takie publiczne
            > obszczekiwanie trąci mi jakimś zboczeniem. Może to taki zawód,że trzeba
            > wszystko robić na forum publicznym, bo inaczej ludzie zapomną, ale litości,
            > chłopcy! Miejcie troche męskiej odwagi. Powodzenia. Wam obu.

calkowicie sie z Panem zgadzam. Forum to nie wlasciwe miejsce na takie dysputy.
            • Gość: w kratke Re: koronkiewicz IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 16:32
              Nie czytaj i nie pisz to zginie forum to FORUM chcesz wyznaczać miejsce? i co
              jeszcze ...

Gość portalu: szary napisał(a):

> Gość portalu: bird napisał(a):
              >
              > > Wiecie, to jakas obrzydliwa chryja.Jeśli chcecie, panowie obrzucac sie bło
              > tem,
              > > to miejcie odwagę rzucić je sobie w twarz, ale nie wirtualnie. Takie publi
              > czne
              > > obszczekiwanie trąci mi jakimś zboczeniem. Może to taki zawód,że trzeba
              > > wszystko robić na forum publicznym, bo inaczej ludzie zapomną, ale litości
              > ,
              > > chłopcy! Miejcie troche męskiej odwagi. Powodzenia. Wam obu.
              >
              > calkowicie sie z Panem zgadzam. Forum to nie wlasciwe miejsce na takie dysputy.
              >

• Gość: Lewicki Re: koronkiewicz odpowiada IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 03.07.02, 01:46
      Wosiek ,lej na pieniaczy i wpadaj Do Londka Zdroj
      Tomek@mrBabaloo.com
      • Gość: ka Re: koronkiewicz odpowiada IP: *.tnt9.chiega.da.uu.net 03.07.02, 03:22
        "Chamstwu i drobnomieszczanstwu nalezy przeciwstawiac sie silom i godnosciom
        osobistom". Pozdrawiam Cie serdecznie, Wojtku, i przylaczam sie do Lewickiego
        zaprosin. Wypadaj z tego grajdolka i odwiedz starych przyjaciol.

Kaska Robolka (uklon w strone Czarnego) z USA
    • Gość: Wujek Re: koronkiewicz odpowiada IP: *.future-net.pl 12.08.02, 10:25
      Wiesz co Wojtus ... ujales mnie tymi pozdrowieniami, dzieki serdeczne
      pozdrawiam Cie od calej Rodzinki , niestety jak wiesz Ciotka zginela
      tragicznie , ale i ONA tez Cie uwielbiala ... Taka prawda. Aha jeszcze jedno
      Wojtek nie dawaj sie , Rodzina jest z Toba ... Czzzzzzzzzzzze
      • Gość: Oka Re: koronkiewicz odpowiada IP: *.17.79.204.lifespan.org 26.09.02, 23:29
        Koro, i jak to sie skonczylo?
        Byliscie w sadzie?
        • Gość: koro Re: koronkiewicz odpowiada IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 27.09.02, 09:47
          w sądzie oczywiście nie byliśmy. i bardzo dobrze zresztą, bo ja się po sądach
          włóczyć nie lubię. rozsądni ludzie dogadać się mogą choćby przy kawiarnianym
          stoliku. skończyło się natomiast tak, że w pewnym momencie zauważyłem, iz kilka
          osób robi sobie świetna zabawę napuszczając na siebie panów Koronkiewicza i
          pana Piekarka. napisałem o tym na forum i balonik chyba pękł. temat przestał
          być modny. dziś jak zobaczyłem tego pogrobowca, to pomyslałem "kto tam znowu do
          koronkiewicza coś ma?" całe szczęście to ty. jak tam w bostonie? kilka dni
          temu bedąc w krakowie rozmawiałem z marcinem świetlickim. że boston to
          najpiękniejsze chyba miasto w stanach, taki amerykańsjki londyn. "nie wiem, nie
          byłem" odpowiedział poeta "ale lubię boston, bo stamtąd pochodzi
          kapela 'morphine'" pozdrawiam
          • Gość: lew Re: koronkiewicz odpowiada IP: *.sloneczny.pl / *.sloneczny.pl 27.09.02, 10:15
            morphine - wtakim razie pozdrawiam Boston
          • Gość: lew Re: koronkiewicz odpowiada IP: *.sloneczny.pl / *.sloneczny.pl 27.09.02, 10:15
            morphine - w takim razie pozdrawiam Boston
          • Gość: Oka Re: koronkiewicz odpowiada IP: *.17.79.204.lifespan.org 27.09.02, 19:13
            Przepraszam w takim razie, ze wygrzebalam ten przykry temat. Ale po prostu
            interesowalam sie tym z czystej zyczliwosci dla Ciebie.

Boston jest rzeczywiscie super. Bylam w wielu amerykanskich miastach i
            wszystkie wypadaja cieniutko w porownaniu z Bostonem. Jedynym minusem jest to,
            ze jest tu cholernie drogo (rownac sie moze tylko Kalifornia i nowy Jork), choc
            faktem jest, ze i zarobki sa tu wyzsze niz w innych miastach.

Podrawiam Cie i zycze wielu sukcesow.
            • Gość: Fritz Re: koronkiewicz odpowiada IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 08:49
              Oka jak mnie pamiec nie myli to Kalifornia , pisze sie
              California; a piszac nowy jork mialas napewno na mysli
              New York City (NYC), budzi watpliwosci Twoj pobyt w USA,
              za duzo bledow sadzisz buuuuuuuuuuuu....
              • akir Re: koronkiewicz odpowiada 01.10.02, 10:06
                W języku polskim są polskie nazwy niektórych obiektów geograficznych, np.
                Monahium , Kolonia, Budapeszt, Ocean Spokojny, Nowy Jork itp. można ich używać
                na równi z nazwami oryginalnymi.
                • Gość: habitus Re: koronkiewicz odpowiada IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 12:15
                  akir napisał:

> W języku polskim są polskie nazwy niektórych obiektów geograficznych, np.
                  > Monahium , Kolonia, Budapeszt, Ocean Spokojny, Nowy Jork itp. można ich
                  używać
                  > na równi z nazwami oryginalnymi.
                  >
                  • Gość: Oka Re: koronkiewicz odpowiada IP: *.17.79.204.lifespan.org 01.10.02, 19:45
                    O, wlasnie! Paczesniactwo i pszenno-buraczanosc!

A jesli masz jakies pytania, to dzwon do profesora Miodka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka