ralston Re: Minęła północ 14.10.04, 00:10 Minęła północ po pięknym dniu. Polska ograła Walię. Bramkę znowu strzelił ex-jagiellończyk Frankowski. Brawo Tomek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Minęła północ IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.10.04, 00:14 to już po pólnocy? a ja jeszcze nie w łóżeczku? rany julek! a frankowski rzeczywiście debeściak. i znowu wszedł dopiero pod koniec. i od razu wszystko inaczej poszło. jakby tak go dawać od początku, to by na nas nie było mocnych. brazylię to bysmy nosem wciągli. idę spać, moze mi się to przyśni. dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 06.11.04, 00:15 Siedzę tak sobie i spisuję, co zdołałem spamiętać z sierpniowej jeszcze wyprawy nad Bug i nawet nie zauważyłem kiedy minęła północ. Grzecznie więc mówię dobranoc i idę śnić sobie nadbużańskie łąki pod Ślipczem, kryłowski zamek i zapomniany przez Boga i ludzi Wyżłów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Minęła północ IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 07.11.04, 00:24 byłem w kinie (old boy - niezła jazda) i kiedy po seansie włączyłem komórkę, dostałem widomość "tato wyślij mi prosze jakiegoś sms-a". wysłałem, ale zbliżała się 23.00 i obawiam się, że moja córka o tej porze już spała. dostanie go dopiero jutro. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 08.11.04, 00:01 Marillion sobie pogrywa z płyty Misplaced Childhood. Tak ładnie, że nawet nie usłyszałem jak spadła kolejna kartka z kalendarza. A że jutro do pracy, to i czas odpocząć. Wszystkim mieszkańcom i sympatykom Białegostoku spokojnej nocy życzę. I snów kolorowych. Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaskółka uwięziona Re: Minęła północ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 00:25 Ja też do pracy, a nijak nie chce mi sie spać. Akurat w uszach mam ścieżkę dźwiękową do filmu "Makrokosmos". Ptaki już odleciały do ciepłych krajów, ale melancholię i muzykę pozostawiły... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 08.11.04, 08:32 A ja już w pracy od kwadransa. Kubek z kawą dymi obok. Obudzić się ciąglę nie mogę.. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 09.11.04, 00:11 Jakoś tak ostatnio jest, że mnie północ dopada przy pracy. Cicho przychodzi. Siada w kątku i nic nie mówi. To skąd mam wiedzieć, że przyszła? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 09.11.04, 23:22 A dziś się jej nie dam zaskoczyć. Na wszelki wypadek oddzwonię wcześniej. Ciężki się dziś dzionek zdarzył, to może by tak wcześniej spać pójść? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Minęła północ 11.11.04, 00:30 ralston napisał: > A dziś się jej nie dam zaskoczyć. Na wszelki wypadek oddzwonię wcześniej. Ciężk > i > się dziś dzionek zdarzył, to może by tak wcześniej spać pójść? To moze ja dzisiaj... ale mnie to nic nie kosztuje bo mlody ranek jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
qrnik Re: Minęła północ 11.11.04, 23:57 Dziś i ja dotrwałam :) Nie ma jak dobre rozmowy na GG Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 12.11.04, 09:27 A ja nie mam gadu-gadu. Boję się, że nie oderwałbym się wtedy od komputera... Odpowiedz Link Zgłoś
qrnik Re: Minęła północ 12.11.04, 21:00 ralston napisał: > A ja nie mam gadu-gadu. Boję się, że nie oderwałbym się wtedy od komputera... Na szczęście jest tam opcja "niewidoczny" i jak nie chcę z nikim gadać to sobie ją włączam albo w ogóle GG nie uruchamiam... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 13.11.04, 00:10 qrnik napisała: > ralston napisał: > > > A ja nie mam gadu-gadu. Boję się, że nie oderwałbym się wtedy od komputer > a... > > Na szczęście jest tam opcja "niewidoczny" i jak nie chcę z nikim gadać to sobie > > ją włączam albo w ogóle GG nie uruchamiam... > Sęk w tym, że dla mnie wszystko tam byłoby widoczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Minęła północ 12.11.04, 23:48 I znowu północ! Co z tymi północami, co chwila są.... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 13.11.04, 00:11 habitus napisała: > I znowu północ! Co z tymi północami, co chwila są.... Ano tak jakoś mają. Ten czas zdaje się coraz szybciej biegać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutt Re: Minęła północ IP: *.240.186.211.Dial1.Phoenix1.Level3.net 16.11.04, 01:35 Co sie stalo z ludzmi tamtych lat? Marat, chatka,dokad poszli? Czytajac ten watek az lezka w oczku sie zakrecila. Gdzie sa tamte dni...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutt Re: Minęła północ IP: *.240.186.211.Dial1.Phoenix1.Level3.net 16.11.04, 02:09 Przebrnalem przez caly watek. I choc juz grubo po polnocy, to nadal zycze wszystkim dobrejnocy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 16.11.04, 23:17 Gość portalu: brutt napisał(a): > Co sie stalo z ludzmi tamtych lat? Marat, chatka,dokad poszli? Czytajac ten > watek az lezka w oczku sie zakrecila. Gdzie sa tamte dni...? Chatka bywa czasami na Tea Time, Marat zagląda jeszcze czasem - raz na parę miesięcy. A minionych dni szukać można chyba tylko we wspomnieniach. Co było już nie wróci. W każdym razie nigdy takie same... Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: Minęła północ 17.11.04, 02:03 To i ja dzis uczcze polnoc o drugiej-Bim Bom. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 18.11.04, 00:00 Dzisiaj w dobrym nastroju północ przywitać przyjdzie. Telewizja pokazała niezły meczyk z udziałem naszych. Nie daliśmy się Francuzom. Głównie za sprawą Jurka Dudka. Brawo Jurek! Szkoda tylko, że Franek łowca bramek tym razem nic nie złowił i ktoś mógłby pomyśleć, że taki Henry jest od niego lepszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: Minęła północ 18.11.04, 02:37 i ja w wesolym nastroju oddaje hold polnocy tradycyjnie z dwu-godzinnym opoznieniem. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: Minęła północ 19.11.04, 00:19 Czyzbys Ralsie zapomnial o polnocy? No nic, dzisiaj Cie zastapie. Bim Bom. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 19.11.04, 09:21 Ha! Walczyłem wczoraj wieczór z rozmaitymi przeciwnościami losu i tak mnie ta walka wykończyła, że chyba padłem przed północą. Dobrze, żeś północ oddzwonił, bo bez niej dzisiejszy dzień by się nie mógł zacząć. I byłoby manko w roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 20.11.04, 00:00 Koleżanka z pracy dzisiaj do Białegostoku na weekend wracać miała. Ciekawe jak przez te śnieżyce udało jej się przebrnąć. Dowiem się w poniedziałek. A tymczasem oczy mi się same zamykają po ciężkim dzionku. Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: Minęła północ 20.11.04, 04:59 Dzis polnoc wybijam za znacznym poslizgiem czasowym. Co za dzien, co za dzien...... Bim Bom Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 24.11.04, 00:00 Minął spokojny, pomimo obaw dzień w Kijowie. Wielkie rzeczy się tam dzieją i piękne. Trzymaj się Ukraino! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 25.11.04, 00:02 Kolejny dzień minął bez rozlewu krwii za wschodnią granicą. Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 30.11.04, 00:00 Przygnębiające są te coraz krótsze dni. Jak ja kiedyś wytrzymywałem zimą bez dziennego światła? Z roku na rok jest coraz gorzej - to znaczy coraz bardziej tego światła brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: Minęła północ IP: 80.55.171.* 30.11.04, 00:36 Jest sposob na przygnebienie i za krotkie dni, praktykowany wg badań przez nas Polaków, dużo pracy i dużo snu...gwarantowany brak czasu na wszelkie smutki i refleksje... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 01.12.04, 11:20 Gość portalu: chatka_ napisał(a): > Jest sposob na przygnebienie i za krotkie dni, praktykowany wg badań przez nas > Polaków, dużo pracy i dużo snu...gwarantowany brak czasu na wszelkie smutki i > refleksje... No tak - ale jeszcze potrzebne jest włączanie trybu bezrefleksyjności na czas przemieszczania się praca - dom. Chyba, że sugerujesz sen zimowy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: Minęła północ IP: 80.55.171.* 01.12.04, 13:36 Sugeruje przeprowadzke do Bialegostku. Nie zeby zimy i ludzie pogodniejsi byli, ale bedziesz mial blizej do pracy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 01.12.04, 14:54 Gość portalu: chatka_ napisał(a): > Sugeruje przeprowadzke do Bialegostku. Nie zeby zimy i ludzie pogodniejsi byli, > > ale bedziesz mial blizej do pracy :))) Chyba dalej? Z Białegostoku na Wolę jest dalej niż z Bielan na Wolę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: Minęła północ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:30 Myslisz, że tu na miejscu nie znalazłaby sie dla Ciebie praca? Widzialam w prasie sporo ogłoszeń typu: "Dam pracę" albo "Praca w Irlandii" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 01.12.04, 21:57 Gość portalu: chatka_ napisał(a): > Myslisz, że tu na miejscu nie znalazłaby sie dla Ciebie praca? Widzialam w > prasie sporo ogłoszeń typu: "Dam pracę" albo "Praca w Irlandii" ;)) I z Irlandii ma być niby jeszcze bliżej do Białego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: Minęła północ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:13 Czy Ralston starcil poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 01.12.04, 22:31 :))))))))) Udało się! Udało! Ale dłużej już nie dam rady udawać, że ja tak na serio ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Minęła północ 01.12.04, 22:40 chatka_ napisała: > Że co na niby? Ze co na serio!!! Nie udalo sie, nie udalo :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 01.12.04, 22:41 Udało się, czy się nie udało to i tak z wątku okołopółnocnego zrobił się dziś całodobowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Minęła północ 01.12.04, 23:06 Ja juz dzis po raz ostatni wybijam północ, i zmykam do lozka z nadzieja na dluugi i dobry sen :) Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: Minęła północ 01.12.04, 15:11 Wiec mamy kolejny powod zeby zbudowac lotnisko w Bialymstoku ,wtedy bedziesz mogl latac samolotem do pracy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 01.12.04, 15:14 Noooo... Miesięczny bym se kupił i latał, latał, latał... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 03.12.04, 00:00 Ano kolejny pracowity dzionek odszedł do historii. Pora północ oddzwonić. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: Minęła północ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 00:57 :)))))) wszyscy śpia? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: Minęła północ 12.12.04, 00:34 ralston napisał(a): > Północ minęła, nikt się nie odzywa. Oka na urlopie. Ormond śpi już dawno - > słońce zaszło nad Forum Białystok? dokladnie tak jest dzisiaj.czlowiek nie moze zasnac a tu nawet na forum nic sie nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyler Re: Minęła północ IP: *.osiedle.net.pl 13.12.04, 04:01 gdzie tam, ja jak zwykle nie śpię Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 14.12.04, 00:02 Minęła kolejna północ. Smutna rocznica. 23 lata temu zduszono siłą rodzący się ruch obywatelski. Narodowi przetrącono kręgosłup... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 17.12.04, 00:00 Dzień podobny do dnia, rano praca - wieczorem do dna... Na szczęście już niedługo Święta. I będzie pachniało igliwiem i zobaczę Białystok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Minęła północ IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 17.12.04, 01:50 niestety nie ma śniegu drogi ralsie. i znów się nie umówimy na śnieżkową wojnę. a może by tak obrzucać się pomidorami jak w hiszpanii? albo po naszemu - ziemniakami? okładać się kiszką? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 17.12.04, 11:41 Gość portalu: koro napisał(a): > niestety nie ma śniegu drogi ralsie. i znów się nie umówimy na śnieżkową wojnę. > > a może by tak obrzucać się pomidorami jak w hiszpanii? albo po naszemu - > ziemniakami? okładać się kiszką? Za dużo pracy trzeba w kiszkę ziemniaczaną włożyć, żeby się później nią okładać, zamiast delektować. Proponuję następujące rozwiązanie. Kichę pieczemy i wcinamy a w temacie obrzucania się - jednak czekamy na śniegi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 21.12.04, 00:00 Śledziki zamarynowane. Jedne w sosie winno-kaparowym, drugie w pomidorowo-chrzanowym. Na Wigilię dojdą. A tu tymczasem północ zastała i pora dokończyć winko co z sosu zostało i do łóżeczka. Dobrej nocy wszystkim nocnym Markom :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 21.12.04, 23:40 A dzisiaj północy nie doczekam. Oczy same się kleją. Niech ktoś będzie uprzejmy oddzwonić kiedy przyjdzie pora ;) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Wigilia 24.12.04, 00:01 I chciałbym wszystkim życzyć spokojnej nocy a od rana radosnej krzątaniny a później wspaniałych, serdecznych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Jedna z ostatnich w tym roku... 29.12.04, 23:59 ...właśnie minęła. Dobrej nocy. Dobrego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Minęła północ 30.12.04, 00:01 Trochę się pośpieszyłem. A właściwie mój zegarek :) Odpowiedz Link Zgłoś