Dodaj do ulubionych

smierdzace jajca!

IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 20.08.02, 22:01
czy ktos moze nam powiedziec jak zostawic jajca w domu u kogos kto zrobil
Cie w totalnego chuja? tzn zostawic je w ten sposob by sie totalnie
zasmierdzialy...:-) czy trzeba zobic w nich minimalna dziurke? czy wystaczy
je najzwyczjniej schowac? moze macie jakies inne pomysly? potrzebujemy
szybkiej odpowiedzi...
Obserwuj wątek
    • Gość: Biedactwo z londyn Re: smierdzace jajca! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 21.08.02, 00:36
      pomozcie mam sie zesrac...?
      • Gość: anka1 Re: smierdzace jajca! IP: 212.33.74.* 21.08.02, 08:13
        podobno najlepszy sposob to zamurowanie ich w scianie.tylko trudno zrobic to
        niepostrzezenie(((
        • Gość: habitus Re: smierdzace jajca! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 12:57
          Może zamiast się mścić potraktujcie to jak lekcję i machnijcie ręką. Jest duża
          szansa na boską sprawiedliwość. Szkoda energii na zemstę, a nigdy nie zemścicie
          się dostatecznie, jak na waszą krzywdę, dotkliwie. Zajmijcie się czym innym i
          wymażcie tego ch. z pamięci.
          • freewolf Re: smierdzace jajca! 21.08.02, 13:48
            Gość portalu: habitus napisał(a):

> Może zamiast się mścić potraktujcie to jak lekcję i machnijcie ręką. Jest
            duża
            > szansa na boską sprawiedliwość. Szkoda energii na zemstę, a nigdy nie
            zemścicie
            >
            > się dostatecznie, jak na waszą krzywdę, dotkliwie. Zajmijcie się czym innym
            i
            > wymażcie tego ch. z pamięci.

Stare (chyba chińskie) przysłowie głosi, że "czas poświęcony zemście jest
            czasem spędzonym w piekle". Zgodnie z nim polecam wrzucić w nocy koktajl
            Mołotowa przez okno (ewentualnie rozlać w domu benzynę i podpalić, ale to
            ciężko zrobić niepostrzeżenie). W tej sprawie polecam również Jolly Roger's
            Cookbook.
            :)))))
            Zastrzegam się jednak, że nie odpowiadam za skutki moich rad.
        • ormond Re: smierdzace jajca! 21.08.02, 14:25
          A juz mialem nadzieje, ze nikt nie odpowie na debilne teksty przyglupa, a
          jednak... widac mozna z byle kim o byle czym, byle gadac...
          • Gość: anka1 Re: smierdzace jajca! IP: 212.33.74.* 21.08.02, 15:05
            zemsta to nie byle co:)
            • freewolf Re: smierdzace jajca! 21.08.02, 16:42
              Gość portalu: anka1 napisał(a):

> zemsta to nie byle co:)

Nie ma to jak dobrze zaplanowana zemsta przed obiadem. Poprawia apetyt.
          • Gość: x Re: smierdzace jajca! IP: 212.33.86.* 21.08.02, 19:28
            Moze być kilka przypadków.
            1). Rzeczywiście to jest głupek. Coś słyszał, właśnie miał olśnienie i napisał
            myśląc, że zadziwi Świat cały swoją decyzją.
            2). Jest to ktoś kto bada jak zachowa się masa na bodziec. (Zamieścił to samo
            na kilku forach).
            3). Dowiedział sie, że tam gdzie tłum kończy sie rozum, wiął to do serca i
            zdurniał.
            4). Ci co zareagowali są debilami. Zaznaczam, że moja reakcja dotyczy jedynej
            przytomnej odpowiedzi.
            x
            • freewolf Re: smierdzace jajca! 21.08.02, 20:56
              Gość portalu: x napisał(a):

> Moze być kilka przypadków.
              > 1). Rzeczywiście to jest głupek. Coś słyszał, właśnie miał olśnienie i
              napisał
              > myśląc, że zadziwi Świat cały swoją decyzją.
              > 2). Jest to ktoś kto bada jak zachowa się masa na bodziec. (Zamieścił to
              samo
              > na kilku forach).
              > 3). Dowiedział sie, że tam gdzie tłum kończy sie rozum, wiął to do serca i
              > zdurniał.
              > 4). Ci co zareagowali są debilami. Zaznaczam, że moja reakcja dotyczy
              jedynej
              > przytomnej odpowiedzi.
              > x

Panie x, a jak się Panu spodoba, jeśli napiszę, że to Pan jest debilem.
              Dlaczego obraża pan mnie, Ankę i Habbi? Czy, aby Pan zrozumiał moje
              wypowiedzi, powinienem nad każdą z nich zamieszczać komentarze:
              "Do wiadomości Pana x - to jest żart"
              lub "Do wiadomości Pana x - proszę to potraktować poważnie".
              Nie mam zamiaru tu Pana obrażać, ale prosiłbym, aby powstrzymał się Pan od
              takich insynuacji. Czy mnie, Ankę lub Habbi poznał Pan osobiście, zna Pan
              nasze poglądy, charaktery, myśli? Na jakiej podstawie Pan nas ocenia? Na
              podstawie jednej wypowiedzi? Jeśli potrafi Pan ocenić człowieka po jednej
              zaledwie (i to z założenia niepoważnej) wypowiedzi, to proszę więcej nie
              przebywać na forum, tylko czym prędzej podjąć kształcenie na studiach
              psychologicznych. Inaczej nie będziemy mogli odżałować, że drugi Freud nam się
              marnuje.

Jak powiedział Wolter:
              "Głupiec tylko może być komentatorem dowcipów."
              • ormond Re: smierdzace jajca! 22.08.02, 00:32
                Musisz jednak przyznac, ze skoro decydujesz sie brac udzial w takim idiotycznym
                watku jak ten, to:
                - dajesz satysfakcje debilowi, ktrory go rozpoczal,
                - zaminiasz to forum w coraz to mniej ciekawy grajdol gdzie plecie sie bzdury o
                byle czym, z byle kim.

Oczywiscie jest tutaj miejsce na zarty i "lekkie" pogawedki, ale powinien byc
                pewien poziom ponizej sie nie schodzi, a autor tego watku, a ty razem z nim,
                watku go przekroczyl...
              • Gość: knur Re: smierdzace jajca! IP: *.pl 22.08.02, 00:39
                Uważam, panie/panno x, że trochę nie na miejscu są Twoje epitety.
                Do freewolfa: podpisuję się obydwiema nogami, rękoma też.
                Do ormonda: wyluzuj, a co tu można innego robić: podważać sens egzystencji? A
                wolność słowa?
                • Gość: anka1 Re: smierdzace jajca! IP: 212.33.74.* 22.08.02, 08:24
                  Free nie ma co dyskutowac z panem - pania X, bo skoro sie na tym watku wpisal
                  sam tez jest debilem.
                  a ja zalozyciela watku rozumiem, bo sama mam ochote komus cos smierdzacego
                  podlozyc, a jajka za malo smierdza dla tego dziada!
                  • Gość: ormond Re: smierdzace jajca! IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 22.08.02, 10:24
                    W kontekscie powyzszej wypowiedzi mozna sie zdobyc na taka trawestacje
                    klasyka: "Smrod niech sie smrodem odciska" i to jest poziom do ktorego juz
                    prawie doszlismy.
                    • Gość: anka1 Re: smierdzace jajca! IP: 212.33.74.* 22.08.02, 10:30
                      Ormond znow malkontencisz!:)
                      • ormond Re: smierdzace jajca! 22.08.02, 10:53
                        Oleo ergo sum...
    • akir Re: smierdzace jajca! 22.08.02, 11:02
      Jeśli masz znajomego elektronika to podaję super sposób na dręczenie
      nielubianej osoby.
      Kiedyś widziałem opis urządzenia które nazywało się "pipek dręczyciel"
      (niestety nie mam już schematu, ale jest to tak proste że każdy student
      elektroniki powinien sobie poradzić z konstrukcją).
      opis działania :
      urządzenie składa się głównie z piszczałki i fotodiody. Podrzuca się je w
      jakieś mało dostępne miejsce na przykład na szafę. Kiedy delikwent idzie spać i
      gasi światło , pipek zaczyna pikać, gość wstaje żeby zobaczyć co tak pika, aby
      to znaleźć zapala światło, wtedy pipek przestaje pikać, ale jak tylko zgasi
      światło i idzie spać , pipek znowu pika, i tak w koło macieju. Przyjemnej
      zabawy.
      • Gość: anka1 Re: smierdzace jajca! IP: 212.33.74.* 22.08.02, 11:28
        hurrraa! dzieki Akir! wykorzystam to jak tylko dorwe elektronika!:)
        • freewolf Re: smierdzace jajca! 22.08.02, 13:51
          Widzę, że jeszcze nie poradziłaś sobie z sąsiadem. W takim razie zajrzyj tu:
          www.revengeunlimited.com/
          • Gość: anka1 Re: smierdzace jajca! IP: 212.33.74.* 22.08.02, 14:48
            potem zajrze! dzieki:)
            • ralston Re: smierdzace jajca! 22.08.02, 23:31
              Jak się pośpieszysz, to dostaniesz w promocji zestaw "Mały rewanżysta" :))
      • Gość: A.Petelski Re: smierdzace jajca! IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.1.* 22.08.02, 23:52
        akir brawo! Spłakałem się ze śmiechu. Pipek jest the best! Pozdrawiam.
        • Gość: koro Re: smierdzace jajca! IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 23.08.02, 11:29
          dołączam do grona debili. zaraz zaraz, a czy pipek nie zacznie pipać tuz po
          zmroku? no i w jaki sposób jest zasilany? bo jeżeli wymaga baterii to
          gabarytowo jest dość spory i odnaleźć mozna go bez trudu. w jaki sposób należy
          pipka przenosić, przecież w kieszeni czy torbie też jest ciemno. i rzecz
          kolejna - jeżeli ktoś narobił nam kwasu to czy mamy ochotę odwiedzać go w jego
          mieszkaniu.
          zemsta najlepiej smakuje na zimno. odczekajmy chwilę, jeżeli przejdzie nam
          pierwsza złość, być może uznamy, że nie warto się szarpać.
          do a.petelskiego - słyszałem, że karaoke w polanie było niezwykle udane. moje
          gratulacje.
          • ralston Re: smierdzace jajca! 23.08.02, 11:33
            Gość portalu: koro napisał(a):

> dołączam do grona debili. zaraz zaraz, a czy pipek nie zacznie pipać tuz po
            > zmroku? no i w jaki sposób jest zasilany? bo jeżeli wymaga baterii to
            > gabarytowo jest dość spory i odnaleźć mozna go bez trudu. w jaki sposób
            należy
            > pipka przenosić, przecież w kieszeni czy torbie też jest ciemno. i rzecz
            > kolejna - jeżeli ktoś narobił nam kwasu to czy mamy ochotę odwiedzać go w
            jego
            > mieszkaniu.
            > zemsta najlepiej smakuje na zimno. odczekajmy chwilę, jeżeli przejdzie nam
            > pierwsza złość, być może uznamy, że nie warto się szarpać.
            > do a.petelskiego - słyszałem, że karaoke w polanie było niezwykle udane. moje
            > gratulacje.

Może można toto zasilać maleńką bateryjką np. od zegarka, czy kalkulatora -
            wtedy nie będzie wcale duże. A przenosić można bez włączonego zasilania.
            Podłączyć chwilę przed wrzuceniem na szafę...
            • Gość: anka1 Re: smierdzace jajca! IP: 212.33.74.* 23.08.02, 11:37
              a dziura w suficie moze byc zamiast szafy?
              • ralston Re: smierdzace jajca! 23.08.02, 12:05
                Może - pod warunkiem, że oświetlona :))
                • Gość: anka1 Re: smierdzace jajca! IP: 212.33.74.* 23.08.02, 12:07
                  a nie wystarczy ze c.o. tamtedy idzie?:)
                  • ralston Re: smierdzace jajca! 23.08.02, 12:12
                    Gość portalu: anka1 napisał(a):

> a nie wystarczy ze c.o. tamtedy idzie?:)

co tamtędy idzie?
                    • Gość: anka1 Re: smierdzace jajca! IP: 212.33.74.* 23.08.02, 12:15
                      rury c.o. czyli c.os o.grzewajacego:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka