klara121111 06.03.22, 19:28 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szare_kolory Re: Klutnia z tesciowa 08.03.22, 06:35 Oesu. Przeczytaj teraz to, co napisałaś. Spokojnie. Oddech. I zastanów się co ktokolwiek mógłby z tego zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
eriu Re: Klutnia z tesciowa 08.03.22, 15:59 Miała Ci ciąża ucierpieć od kłótni? Jakim cudem? Lepiej kwas foliowy bierz i wypij szklankę zimnej wody i idź na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
jontrew Re: Klutnia z tesciowa 08.03.22, 17:04 Nie od kłótni, od klutni! Klutnie są bardzo szkodliwe dla wszystkich żyjątek! Kuzynce babci koleżanki po klutni kiedyś padły wszystkie paprotki, a to nawet nie była porządna klutnia przy stole, tylko taka zwykła, korytarzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Klutnia z tesciowa 08.03.22, 20:52 A klutnia to nie jest taki robak, który chodzi po jedzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Klutnia z tesciowa 09.03.22, 12:45 Jesteś dorosła, okej, jesteś dorosłym nieukiem, który nawet nie potrafi sobie zainstalować sprawdzania pisowni, ale jesteś dorosła. Nie musisz się zgadzać z teściową, nie musisz nawet dobrze żyć z teściową. Jej nie zmienisz, możesz za to zmienić swoje nastawienie do niej, by cię jej słowa nie denerwowały, możesz też uciąć do zera kontakt z teściową. Wiem, że się łatwo pisze, u mnie pomogło oddalenie o 600 kilometrów... I nie, jedna kłótnia zarodkowi czy płodowi nie zaszkodziła. KŁÓTNIA, KŁÓTNIA, KŁÓTNIA, kłócić, kłócić, kłócić. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Klutnia z tesciowa 09.03.22, 15:15 Ale tak pienić się za ... no właśnie, o co właściwie wątkodajka się tak wciekła? Jesli ona perswaduje tak jak pisze, to chyba nikt nie wie o co jej chodzi. To jest bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
zacja Re: Klutnia z tesciowa 10.03.22, 14:48 przeczytałam dwa razy, bo ciężko zrozumieć Twój sposób pisania, ale próbowałam skupić się na treści. Masz pretensje o to, że mąż powiedział swoim rodzicom, że będą dziadkami, nie pytając Cię o zgodę? I to po tym, jak Ty już swoim rodzicom powiedziałaś? Jeśli to jest ten problem, to faktycznie zachowałaś się okropnie. Tak się nie traktuje gości. Przeproś teściów za te dziwaczne fochy, wytłumacz się hormonami ciążowymi, powinni być wyrozumiali (chociaż nie zdziwiłabym sie, gdyby zaczęli Cię unikać). A z maleństwem na pewno wszystko będzie w porządku, nie martw się. Na uspokojenie możesz pić melisę, działą powoli, ale nie przenika przez łożysko, więc jest bezpieczna dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria [...] 12.03.22, 11:28 Ciekawa jestem dlaczego ten wątek został wycięty i to w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: [...] 16.03.22, 09:32 Ja również, zamiast po prostu odlecieć na eZabawy, a stamtąd w kosmos, jak to ma miejsce z wątkami emamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ken-ya1950 Re: [...] 05.06.23, 02:19 lludzie co robia z ludzkimi mozgami . ? coraz wiecej ludzi nie mysli normalnie . Musimy cos dostawac w jedzeniu albo piciu. . . Odpowiedz Link Zgłoś