a_iii_ty 13.06.23, 14:41 te kurwy pisowskie, po prawej stronie, smierdzace krzescijany !!! Jak mozna taka zaraze wybierac ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krytyk2 Re: Widzicie !!!! 13.06.23, 14:54 A można. Polega to na tym,że każda partia dostaje okreslone fundusze od państwa na swoje funkcjonowanie.Nie wiem dokładnie ile w tym roku,ale w poprzednich Po i PIS ,jako najwieksze dostawały ok 20 mln złotych .I wszystkie partie poza PIS-em w zasadzie na tych funduszach bazują.Natomiast PIS bezwstydnie sięga na swoją kampanie wyborczą po pieniądze budżetowe.Wystarczy wspomnieć ,że na samą telewizję publiczną idzie ok 3 mld zlotych,a wiadomo ,że tam reprezentowany jest jedynie pisowski punkt widzenia. Kolejna tuba propagandowa to kupione przez Orlen lokalne dzienniki w całej Polsce,tam też się sączy propaganda pisu,To masz kolejne miliardy wyjete z budżetu panstwowego.Nie mówiąc o tym ,że w tej chwili kazde wystapienie premiera czy któregoś z ministrów nie ma w zasadzie merytorycznego charakteru, tylko charakter nagonki politycznej na opozycję( posłuchaj sobie wczorajszego wystapienia Morawieckiego przy okazji tłumaczenia konieczności powiekszenia deficytu budżetowego-znowu sięgnął do tego jak to tragicznie zarządzał kiedyś pieniedzmi Tusk...) Jak to wszystko zsumujesz ,to wychodzi walka słonia z mrówką Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Widzicie !!!! 13.06.23, 15:04 to sa przefarbowane lisy, czlekopodobne kreatury... brak mi slow. Ale podobnie jest tutaj w Usiech. Bez wzgledu co ta swinia Trump zrobi, tlumy bezmozgowcow beda mu klaskac. Dzisiaj trumpek stawia sie przed sadem federalnym, to pierwszy przypadek tego rodzaju w historii USA. Niech go juz w koncu zamkna, kurwe jedna. 🖕 Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Widzicie !!!! 13.06.23, 15:19 to sa przefarbowane lisy, czlekopodobne kreatury... brak mi slow. oni zaczęli segregować ludzi i używają takiego okreslenia na swoj temat -"lepszy sort".Akurat są gorszym sortem -jesli juz pojedziemy takim rasistowskim slangiem .Tak jak mówisz,zakłamane hieny,które swojej belki w oku nie widze ale w czyimś włos dostrzegą. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Widzicie !!!! 13.06.23, 20:35 Mam skarpete Wojtyly do opchniecia ... Ktos reflektuje ? Autentyk , podpierdolony przez Dziwisza, ze swietego platfusa ... Odpowiedz Link