jatwing 13.09.05, 15:47 W internecie przeglądałem blogi bloxa i natrafiłem na niecodzienny blog: barbarzyncywsuwalkach.blox.pl/html Co o tym myślicie? Może lepiej się nie denerwujmy za bardzo, to tylko słowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_14 Re: barbarzyńcy w suwałkach 13.09.05, 15:52 To ten sam "skandalista" tajnapolska. Jeden blog znika, drugi się poojawia. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: barbarzyńcy w suwałkach 13.09.05, 16:24 barbarzyniec czy barbarzynka ? Odpowiedz Link Zgłoś
kig7276 Re: barbarzyńcy w suwałkach 13.09.05, 16:35 Znam bardzo dobrze obojga Panstwa Bialoglowych,moge zareczyc o ich nieskazitelnej opinii.A zyczylbym, aby tylko czesc naszego spoleczestwa byla taka uczciwa i przyzwoita jak oni-Pani Wanda i Jozef Bialoglowy.Serdecznie ich pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
filikander Re: barbarzyńcy w suwałkach 13.09.05, 18:43 Adam Bolewski jest autorem tych blogów. Oto kolejny tajnapolska.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
a_14 Ustawa o ochronie zdrowia psychicznego. 13.09.05, 18:57 Art. 2. Ochrona zdrowia psychicznego polega w szczególności na: 1) promocji zdrowia psychicznego i zapobieganiu zaburzeniom psychicznym, 2) zapewnieniu osobom z zaburzeniami psychicznymi wielostronnej i powszechnie dostępnej opieki zdrowotnej oraz innych form opieki i pomocy niezbędnych do życia w środowisku rodzinnym i społecznym, 3) kształtowaniu wobec osób z zaburzeniami psychicznymi właściwych postaw społecznych, a zwłaszcza zrozumienia, tolerancji, życzliwości, a także przeciwdziałaniu ich dyskryminacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: Ustawa o ochronie zdrowia psychicznego. 13.09.05, 19:02 Kto to ma wykonywać, kulawa służba zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
filikander Re: Ustawa o ochronie zdrowia psychicznego. 13.09.05, 19:08 a_14 napisał: > 3) kształtowaniu wobec osób z zaburzeniami psychicznymi właściwych postaw > społecznych, a zwłaszcza zrozumienia, tolerancji, życzliwości, a także > przeciwdziałaniu ich dyskryminacji. Do mnie pijesz? Trudno mi się zdobyć na tolerancję i życzliwość wobec autora blogów, na zrozumienie stać mnie będzie kiedy szanowny autor internetowych pamiętników trafi na leczenie Odpowiedz Link Zgłoś
a_14 Re: Ustawa o ochronie zdrowia psychicznego. 13.09.05, 19:11 Moim zdaniem facet jest "porąbany" ,ale pojęcie "psychiatry z urzędu" nie istniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Ustawa o ochronie zdrowia psychicznego. 13.09.05, 19:15 Jeśli już to tylko i wyłącznie psychiatryk z urzędu :) A tego to już bym nawet wrogom nie życzył... Odpowiedz Link Zgłoś
a_14 Re: Ustawa o ochronie zdrowia psychicznego. 13.09.05, 19:20 Najciekawsze że tu nic chyba nie można zrobić. Przymusowo leczyć mozna kogoś, kto zagraża życiu lub zdrowiu innych. Takie ble-ble to za mało. Pozew cywilny o chrone dóbr osobistych przez wymienionych w blogu z imienia i nazwiska ? A co to da ? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Ustawa o ochronie zdrowia psychicznego. 13.09.05, 20:02 No dałoby ciąganie po sądach przez parę lat a potem umorzenie sprawy z powodu niskiej szkodliwości czynu, tudzież nawet i wygrana, ale okupiona dosyć sporym kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
a_14 Re: Ustawa o ochronie zdrowia psychicznego. 13.09.05, 20:13 Miałby to o co mu chodzi: popularności i rozgłos. I tak żadnego odszkodowania się nawet nie wyciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillacat Re: barbarzyńcy w suwałkach 14.09.05, 13:40 Jak zwykle śmiechu niewarte, tylko płaczu i to tzw. podziemnej Polski, alias maksiczek itd. Ludzie okażcie trochę serca cha cha i miejcie na uwadze to ze większość zaburzeń psychicznych rozwija się, gdy pacjent nie otrzyma specjalistycznej pomocy. Potrzebny psychiatra i długotrwałe leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś