GoĹÄ: Dora IP: squid:* / 172.30.7.* 08.10.02, 10:57 Czy zna ktoś jakiegoś dobrego bioenergoterapeutę w Białymstoku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Dora Re: Bioenergoterapeuci IP: squid:* / 172.30.7.* 11.10.02, 08:34 Hej czy naprawdę nikt nie wie czy są w Białymstoku jacyś dobrzy bioenergoterapeuci??? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Bioenergoterapeuci 11.10.02, 08:39 Jezeli do tej pory nikt nie odpowiedzaial, znaczylo by jedno - NIE MA, w Warszawie np jest kilku , ale potrafia tylko BRAC KASE, za nic. I jest wielu naiwnych, ktorzy w to wierza, ale to jest tylko poziomK zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Bioenergoterapeuci 11.10.02, 09:41 Ja myślałem czy by nie zostać. Takim kimś pomiędzy spowiednikiem (znajome kobiety i tak katują mnie zwierzeniami na temat swoich nieudanych romansów i problemami z aktualnym chłopakiem) a udawaać skupienie na twarzy nauczyłem się na nudnych , acz obowiązkowcyh wykładach. Brałbym kasę za to co i tak robię. Do tego trochę się pomruczy, trochę pomacha wahadełkiem (na złomie-za darmo, dowiązać sznurek i gotowe): odrobina wysiłku i nareszcie będzie mnie stać kupno nowej gitary i wiele innych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: saunne Re: Bioenergoterapeuci IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 20:07 inks napisał: > na nudnych , acz obowiązkowcyh wykładach. od kiedy wyklady sa obowiazkowe??? Co studiowales Inksie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Acro Re: Bioenergoterapeuci IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 23:10 Ja chętnie Ci pomogę. Jestem ponoc niezły w zabawach w doktora. Umówimy się na początek o konkretnej godzinie przed monitarami i ja będę liczył odin, dwa tri, czetyrje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Bioenergoterapeuci 14.10.02, 08:10 Fakt. można by całą przychodnię urządzić. Najchtniej widziałbym jakiś duet, takcih dwóch świętych starców-okultystów. Tylko w co inwestować kasę za cudwone uzdrowienia (wiadomo, wiadomo,tylko "co łaska"...), skoro na obecną abolicję chyba się nie załapiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ryczu Re: Bioenergoterapeuci IP: *.icm.edu.pl / 212.160.236.* 14.10.02, 08:20 Dotykiem leczę :) Również pozaustrojowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Spec Ja wiem IP: 66.28.239.* 14.10.02, 15:15 ze nie ma czegos takiego jak dobry bioenergoterapeuta. Wszyscy to oszusci i nie maja ZADNYCH mocy do uleczenia kogokolwiek. Jedyne co robia to wzbudzaja w osobie pozytywne nastawienie psychiczne i to moze uleczyc u pewnego procenta ludzi. A do tego pacjent nie musi wydawac kasy na oszusta Dziala to na zasadzie placebo: wiem.onet.pl/wiem/0087fe.htmlhttp://wiem.onet.pl/wiem/01746d.html nie plac oszustom Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Spec podobny przyklad IP: 66.28.239.* 14.10.02, 16:02 Jest ogranizacja w stanie Nowy Jork w USA (The Hudson Valley (NY) Chapter of the Knights of Columbus) ktora od 120 lat wysyla chore dzieci do Lourdes we Francji gdzie w 1858 roku gdzie Marii objawila sie 18 razy dla mlodej wiesniaczki. co roku od powiedzmy 120 lat miejsce odwiedza okolo 5 milionow ludzi. czy przez 120 miejsce odwiedzilo okolo 600 000 000 ludzi. W miejscu tym nastapilo 66 cudownych, potwierdzonych przez kosciol, uzdrowien od objawienia, czy wychodzi nam 0,000011 % uzdrowien. Strona jednego z programow www.lourdes5890.org/Foundation.htm W medycynie istnieje pojecie remisja wiem.onet.pl/wiem/018fab.html - chodzi tu o ustapienie choroby, czesto samoczynne, i zaleznie od choroby jest rozne, ale mysle ze chodzi tu o kilka procent wszystkich chorych (moze wiecej, moze mniej - trzeba zapytac lekarzy o dana chorobe). Przyjmujac ze pomylilem sie w obliczeniach procenta uzdrowien 1000-krotnie i tak wychodzi ze lepiej by bylo zeby ci ludzie, przede wszystkim dzieci, zostaly w domu. Przyklad ten okazyje jak w gruncie rzeczy okrutna jest ta (i podobne) organizacja charytatywna. Tak samo jest bioenergoterapeutami - tyle ze nie dzialaja charytatywnie. Pozdr. Spec Odpowiedz Link Zgłoś
j-kozicka Re: Bioenergoterapeuci 04.02.19, 00:43 Warto szukać bioenergoterapeuty czy też UZDROWICIELA który ma dar i potrafi pomóc na odległość. Ja taką osobę znam i mogę śmiało zarekomendować. www.uzdrowiciel-terapie-naturalne.com UZDROWICIEL MARIUSZ BRYK tel. 881-000-330 Odpowiedz Link Zgłoś
annabruzda Re: Bioenergoterapeuci 04.05.22, 02:00 Chciałam wyrazić swoje najwyższe podziękowanie mojemu bioenergoterapeucie panu Julianowi Rozwadze, który przywrócił mnie do życia, natchnął we mnie nowe siły, spokój i radość życia. Obecnie mam tyle energii, że mogę bez uszczerbku dla siebie dzielić się z bliskimi energią oraz znajomymi. Moje uzdrowienie natchnęło mnie, aby podzielić się tym z innymi, którzy też mogą skorzystać! Powinniśmy być wdzięczni i dzielić się tym z innymi. Dlatego polecam tego znakomitego specjalistę w dziedzinie Uzdrawiania na odległość, zrównoważonego człowieka, wyporomieniowującego z siebie miłość, która uzdrawia na wszystkich poziomach. Jego diagnozy z Aury, są znakomite i odsłaniają ukryte przyczyny naszych niedomagań, pokazują trafne rozwiązania naszych problemów. Kontaktujcie się ze mną - annabruzda@gazeta.pl, wyjaśnię i pomogę skontaktować się z panem Julianem Rozwagą. Odpowiedz Link Zgłoś