Dodaj do ulubionych

Torbiel trzustki

01.01.18, 15:16
Witam! Mąż mój 7lat temu przeszedł martwiczo-krwotoczne zapalenie trzustki. Powikłaniem były liczne ropnie usuwane przez liczne operacje. Po trzech latach znowu dopadło męża zapalenie trzustki leczony dietą w szpitalu wyszedł bez szwanku. W 2016 roku podobne zapalenie przeszedł. Pojawiły się torbiele jedna niestety daje objawy zakwalifikowany został do zabiegu operacyjnego. W szpitalu lekarz obawia się operacji ponieważ uważa że poprzednie operacje komplikują zabieg. Nie ma dojścia do tej torbieli jest blisko jelita cienkiego i obawia się jej perforacji. Nie wiemy co robić gdzie szukać pomocy. Może u bioenergoterapeuty?
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Torbiel trzustki 02.01.18, 12:04
      erysiopysio napisał(a):

> Witam! Mąż mój 7lat temu przeszedł martwiczo-krwotoczne zapalenie trzustki. Pow
      > ikłaniem były liczne ropnie usuwane przez liczne operacje. Po trzech latach zno
      > wu dopadło męża zapalenie trzustki leczony dietą w szpitalu wyszedł bez szwanku
      > . W 2016 roku podobne zapalenie przeszedł. Pojawiły się torbiele jedna niestety
      > daje objawy zakwalifikowany został do zabiegu operacyjnego. W szpitalu lekarz
      > obawia się operacji ponieważ uważa że poprzednie operacje komplikują zabieg. Ni
      > e ma dojścia do tej torbieli jest blisko jelita cienkiego i obawia się jej perf
      > oracji. Nie wiemy co robić gdzie szukać pomocy. Może u bioenergoterapeuty?

Bioenergoterapeuci? Przecież to oszuści, którzy jedynie kasę wyciągają od chorych i ich rodzin.

S.
      • erysiopysio Re: Torbiel trzustki 02.01.18, 12:24
        Tonący brzytwy się chwyta.
        • koziorozka Re: Torbiel trzustki 02.01.18, 12:59
          Konsultowaliście się u innego chirurga?
          Czy bioenergo, czy modlitwa, czy homeopatia, zioła to już tylko od was zależy.
          • erysiopysio Re: Torbiel trzustki 02.01.18, 19:09
            Jutro idziemy jeszcze raz do szpitala. Przez tą przerwę mieli debatować o sposobie usunięcia tej torbieli może coś wymyślili mądrego.
            • koziorozka Re: Torbiel trzustki 02.01.18, 20:02
              erysiopysio napisał(a):
              > może coś wymyślili mądrego.

Trzymam kciuki!
              • erysiopysio Re: Torbiel trzustki 03.01.18, 17:18
                Niestety lekarze odmówili leczenia. Jesteśmy zdani tylko na siebie. To jest dopiero służba zdrowia. BOGOWIE👎☹️
        • snajper55 Re: Torbiel trzustki 02.01.18, 14:35
          erysiopysio napisał(a):

> Tonący brzytwy się chwyta.

Wiem, ale mnie żal tych chorych katowanych przez rodziny. Dla ich dobra, oczywiście. Zamiast otrzymać opiekę, miłość i ciepło są wożeni po jakichś szarlatanach, znachorach, szeptunkach, karmieni i pojeni obrzydlistwami... Aby rodzina miała spokojne sumienie, że zrobiła wszystko. No zrobiła, kosztem chorego.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka