Dodaj do ulubionych

Bioenergoterapia

06.01.19, 23:33
Witam wszystkich, zaczęłam interesować się tematem bioenergoterapii. Niestety nie mam nikogo wśród znajomych, kto korzystał z takich usług i mógłby podzielić się swoją opinia.Czy ktoś z Państwa korzystał z usług bioenergoterapeuty? Jak znaleźć dobrego specjalistę? Czy komuś z Państwa to pomogło?
Obserwuj wątek
    • j-kozicka Re: Bioenergoterapia 13.01.19, 20:44
      Witam :)
      Jeśli mogę doradzić to polecam poszukać sobie w internecie uzdrowiciel Mariusza Bryk
      Prowadzi też przez internet - Skype
    • j-kozicka Re: Bioenergoterapia 13.01.19, 20:51
      Jeśli mogę doradzić to napewno szukać osoby która, sama wygląda na zdrową bez nałogów, otyłości i innych dysfunkcji ruchowych czy zdrowotnych.
      Co to za fachowiec który bez potrafienia sobie pomóc.

Oczywiście proponuję swoją pomoc opartą na doświadczeniach tel. 602180513.
    • uzdrowicielka Re: Bioenergoterapia 17.03.24, 18:23
      Jestem certyfikowaną bioenergoterapeutką i uzdrowicielem duchowym. Prowadzę unikalne sesje głębokiej terapii energetyczno-duchowej. Jako medium mam otwarte jasnowidzenie, pełne jasnosłyszenie świata niematerialnego i stały kontakt z siłami duchowymi. Łatwo kontaktuję się z istotami po drugiej stronie życia, od których otrzymuję codziennie przekazy. W swojej praktyce duchowej wypracowałam umiejętności wpływania na los i przyszłość człowieka, zmiany ścieżek losu i przeznaczenia. W działaniach z najwyższych wymiarów duchowych przywracam zdrowie fizyczne i psychiczne, oczyszczam przestrzeń energetyczną oraz ustawiam ścieżki losu na spełnienie indywidualnych celów i marzeń - programowanie przyszłości; pomagam również odbudować lub zmienić psychikę, uwolnić się od blokad emocjonalnych, by czerpać więcej radości z życia. Moje ustawienia energetyczno-duchowe z przestrzeni astralnej wymiernie zmieniają fizyczną rzeczywistość. Kasuję węzły karmiczne, nawiedzenia, klątwy, usuwam podłączenia bytów niematerialnych, blokujące rozwój oprogramowanie i kody będące powodem życiowych niepowodzeń, odprowadzam dusze osób zmarłych do Edenu. Uzdrawiam praenergią, światłem, edeńskimi artefaktami. Oferuję również bezpieczne rytuały magiczne oraz sesje terapeutyczne z duchowym uzdrawianiem i wieloma skutecznymi narzędziami poprawy samopoczucia i jakości życia. Pomagam osobom cierpiącym z powodu depresji, samotności, uzależnień, otyłości, trudnych do zdiagnozowania dolegliwości, czy po prostu życiowej stagnacji. Doradzę w każdej sprawie i sytuacji życiowej w oparciu o odczyty ze skal astralnych, z kart tarota podłączonego pod Światłość oraz na podstawie indywidualnych przekazów z zaświatów. Moja usługa wykracza daleko poza wróżbiarstwo, ponieważ nie tylko powiem, co może się wydarzyć, ale ustawię przestrzeń energetyczną tak, aby korzystnie wpłynąć na bieg wydarzeń i podnieść aktywną zaradność życiową poprzez uzdrowienie ciała egzystencjalnego. Wprowadzę na ścieżkę samodzielnego rozwoju duchowego, by każdy mógł przebudzić się duchowo, uruchomić swoją moc i zostać architektem swojego życia. Wspólnie rozwiążemy każdy problem i znajdziemy dobre wyjście z każdej sytuacji! Zapraszam do kontaktu i zapisu na konsultacje osobiste lub telefoniczne: 606-188-902.
    • jessica2000 Re: Bioenergoterapia 23.04.24, 12:16
      Polecam kontakt z uzdrowicielgrzegorz@gmail.com
      Konkretny, gada normalnie bez żadnych kosmeto coś tam i innych bzdur.
      Diagnozuje ze zdjęcia.
      Podpowiada co zrobić aby wstrzymać chorobę.
      Dzięki niemu zaszłam w ciążę w sposób naturalny.
      Moja znajoma schudła ponad 30 kg, szybko i bezpiecznie. Bez efektu jojo i katowania się sałatą.
      Dużo mogłabym pisać ale po co, wystarczy kontakt i można sobie samemu wyrobić zdanie.
      • malwineczka Re: Bioenergoterapia 24.04.24, 01:51
        jessica2000 napisała:

> Polecam kontakt z uzdrowicielgrzegorz@gmail.com
        > Konkretny, gada normalnie bez żadnych kosmeto coś tam i innych bzdur.
        > Diagnozuje ze zdjęcia.
        > Podpowiada co zrobić aby wstrzymać chorobę.
        > Dzięki niemu zaszłam w ciążę w sposób naturalny.
        > Moja znajoma schudła ponad 30 kg, szybko i bezpiecznie. Bez efektu jojo i katow
        > ania się sałatą.
        > Dużo mogłabym pisać ale po co, wystarczy kontakt i można sobie samemu wyrobić z
        > danie.

O! Jakiś czarny piar się pojawił, czyli negatywna krytyka konkurencji.

Najpierw to trzeba nauczyć się dobrze czytać i pisać, a potem żeby nie krytykować cudzym kosztem prymitywnie, należy poznać dobrze co się krytykuje.

Ubawiłam się tą "wysokich lotów" argumentacją, "kosmeto coś tam..."

Jeżeli Pan uzdrawiacz G i jego wyznawcy nie wiedzą co to jest Kosmoenergetyka, nie potrafią poprawnie wymówić nazwy, to co można powiedzieć o ich poziomie rozumienia procesu uzdrawiania.

Każdy uzdrawiacz powinien kierować się w swojej pracy życzliwością i energią miłości, jeżeli pozwala na użycie nienawiści w postaci próby ośmieszania konkurencji złośliwością, to jak i czym on uzdrawia swoich pacjentów?

Kosmoenergetyka działa w oparciu o Prawa Kosmosu i bez ich przestrzegania, uzdrawianie nie działa. Jednym z ważniejszych Praw Kosmosu jest Prawo Karmy - wszystko do was wróci i to o wiele mocniej!

• jessica2000 Re: Bioenergoterapia 26.04.24, 11:38
          Buhaha czarny piar? Bioenergoterapeutka która ogłasza się po forach.
          Słabo Pani idzie jak przekonała się sama że musi sobie Pani reklamę robić.
          Ja nie jestem niczyją wyznawczynią w przeciwieństwie do Pani.
          Pani Beato. Pokory trochę i uczciwszego podejścia do ludzi.
          • malwineczka Re: Bioenergoterapia 26.04.24, 14:53
            jessica2000 napisała:

> Buhaha czarny piar? Bioenergoterapeutka która ogłasza się po forach.
            > Słabo Pani idzie jak przekonała się sama że musi sobie Pani reklamę robić.
            > Ja nie jestem niczyją wyznawczynią w przeciwieństwie do Pani.
            > Pani Beato. Pokory trochę i uczciwszego podejścia do ludzi.

Sama wystawiasz sobie świadectwo!
        • jessica2000 Re: Bioenergoterapia 26.04.24, 11:42
          Pisałam też do Pani Bruzdy następnej naganiaczki.
          Dała mi mail na który napisałam i takiego chamstwa i braku kultury jeszcze nie widziała. Mogę dać do wglądu na priw.
          Ani me ani be nie potrafi czytać ze zrozumieniem tego co napisałam.
          Na moje pytania nie odpowiada tylko urywa kontakt.
          Tak karma wraca szczególnie do oszustów.
          • malwineczka Re: Bioenergoterapia 26.04.24, 14:56
            jessica2000 napisała:

> Pisałam też do Pani Bruzdy następnej naganiaczki.
            > Dała mi mail na który napisałam i takiego chamstwa i braku kultury jeszcze nie
            > widziała. Mogę dać do wglądu na priw.
            > Ani me ani be nie potrafi czytać ze zrozumieniem tego co napisałam.
            > Na moje pytania nie odpowiada tylko urywa kontakt.
            > Tak karma wraca szczególnie do oszustów.

Konkurencjo, nadal stosujesz czarny piar! Na oszczerstwa się nie odpowiada, bo szkoda czasu. Powiedział jeden z największych uzdrawiaczy wszystkich czasów - "Po owocach ich poznacie".
            • jessica2000 Re: Bioenergoterapia 26.04.24, 19:35
              To czemu odpowiadasz?
              Jezusa przywołujesz? spłoniesz w piekle.
              Czarna magią się zajmujesz i Pana Boga przywołujesz.
              Czemu ludzi krzywdzisz?
              Moje świadectwo jest szczere, Pani nie do końca.
              Tylko pieniądze się liczą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka