Dodaj do ulubionych

Pytanie do Pani Teresy

08.05.19, 23:48
Dobry wieczór, chciałabym zapytać o moje macierzyństwo, a mianowicie obecnie jestem w ciąży i jest to dziewczynka. Gdzieś w naszym życiu i mojej mamy przewinęło sie kilka wizyt u wróżki czy też bioenergoterapeuty. Zawsze dostawałam informacje, że będę miała dwójkę dzieci, najpierw syna później córkę. Jestem po jednym poronieniu. Czy tamten dzidziuś to był chłopak? Czy będziemy mieli więcej dzieci oprócz naszej gwiazdki w brzuszku? Moja data urodzenia 30.10.1992, mąż 18.07.1992.data ślubu 10.06.2017. Bardzo proszę o odpowiedź, ponieważ niesamowicie mnie to trapi 😔 pozdrawiam Ewelina
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: Pytanie do Pani Teresy 10.05.19, 02:34
      Dzień dobry Pani Ewelinko,

bardzo mi przykro z powodu Pani i Męża bolesnych przeżyć...

Pani Ewelinko, tematy: „płeć dziecka nienarodzonego, liczba dzieci poczętych/urodzonych/nienarodzonych, itp., itd.” to tematy nie tylko delikatne, ale to tematy, w których we wszystkich metodach (w Numerologii, Astrologii, Kartach, jasnowidzeniu, itd.) stosunkowo łatwo o pomyłkę...
      Tematy te mogą być „najłatwiejsze” dla jasnowidzów, ale ŻADNA metoda (również jasnowidzenie) nie gwarantuje prawdopodobieństwa 100%-owego...
      Z kolei w analizach numerologicznych dat urodzenia, dat ślubu, datach początku=urodzenia znajomości, itd., stosunkowo łatwo można wywnioskować bolesne „utraty”/żałoby, ale co innego wywnioskować, a co innego obwieszczać to komukolwiek...
      Pani Ewelinko, czasami po prostu pewnych tematów – dla równowagi emocjonalnej wszystkich zainteresowanych – lepiej nie dotykać...

„Czy będziemy mieli więcej dzieci oprócz naszej gwiazdki w brzuszku?”
      Pani Ewelinko, na to pytanie nie potrafię odpowiedzieć z dużym prawdopodobieństwem.

„Czy tamten dzidziuś to był chłopak?”
      Pani Ewelinko, z prawdopodobieństwem tylko ok. 80% wnioskuję, że tamten dzidziuś to był chłopak.
      Pani Ewelinko, proponuję „upewnić się” u jasnowidza/jasnowidzów.
      A po „upewnieniu się” proponuję wspólnie z Mężem (lub najpierw oddzielnie) skorzystać z konsultacji z psychologiem specjalizującym się w pomocy osobom przepracowującym żałobę.
      [-
      • ewe3010 Re: Pytanie do Pani Teresy 10.05.19, 13:11
        Bardzo serdecznie dziękuję 🙂

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka