kris_bialystok 31.01.06, 15:02 U mnie na Jarzębinowej troszeczkę pada, no i dobrze dla dzieci. Przyda się bo mało coś tego towaru ostatnio było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koczisss Re: Śnieg pada * * * * 31.01.06, 15:03 Mrozu nie ma, to nie wiadomo czy topić się nie będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Śnieg pada * * * * 31.01.06, 19:38 koczisss napisał: > Mrozu nie ma, to nie wiadomo czy topić się nie będzie:) > rozpuszcza sie,ledwie doszłam od DSK do domu,już miałam mokre nogawki,całe w błocie!ble!paskudny ten śnieg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: Śnieg pada * * * * IP: *.csk.pl 31.01.06, 15:03 to ja już na żadną halę nie jadę... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Śnieg pada * * * * 31.01.06, 15:04 U mnie na os. Tysiąclecia też pada:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: Śnieg pada * * * * 31.01.06, 15:04 zazdraszczam, u mnie nie pada ;-( chyba odwilż jaka, bo błoto wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Śnieg pada * * * * 31.01.06, 21:56 alex.4 napisał: > w końcu to zima... czyżby???? skad masz takie informacje? skad ta pewnosć ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Śnieg pada * * * * 31.01.06, 21:58 > czyżby???? > skad masz takie informacje? skad ta pewnosć ciebie? bo bocianów nie było-czyli nie wiosna słońca nie było-czyli nie lato liści spadających z drzew nie było-czyli nie jesień pozostaje opcja: a)przedwiośnie b)zima poproszę o koło ratunkowe(bo się topię w tym mokrym śniegu)-telefon do przyjaciela!:P Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Śnieg pada * * * * 31.01.06, 21:59 bad_habit napisała: > > > czyżby???? > > skad masz takie informacje? skad ta pewnosć ciebie? > > bo bocianów nie było-czyli nie wiosna > słońca nie było-czyli nie lato > liści spadających z drzew nie było-czyli nie jesień > pozostaje opcja: > a)przedwiośnie > b)zima > poproszę o koło ratunkowe(bo się topię w tym mokrym śniegu)-telefon do przyjaci > ela!:P a ja mam kalendarz Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Śnieg pada * * * * 31.01.06, 22:01 > a ja mam kalendarz też dobre i skuteczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Śnieg pada * * * * 31.01.06, 22:02 bad_habit napisała: > > > a ja mam kalendarz > też dobre i skuteczne:) 23 września na nim jest... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Śnieg pada * * * * 31.01.06, 22:05 > 23 września na nim jest... to chyba jesień sie wtedy zaczyna aaaaaaaaaaaa,zapomniałam,przecież miałam Ci przysłać ten kalendarz z Bradem Pittem,który i Nutopia ma u siebie nad biurkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Śnieg pada * * * * 31.01.06, 22:18 bad_habit napisała: > > > 23 września na nim jest... > to chyba jesień sie wtedy zaczyna > aaaaaaaaaaaa,zapomniałam,przecież miałam Ci przysłać ten kalendarz z Bradem Pit > tem,który i Nutopia ma u siebie nad biurkiem:) tak :( czekam i czekam... nutopia też zapomniała (tzn. nie chce mi go oddać;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Śnieg pada * * * * 31.01.06, 22:19 > tak :( > czekam i czekam... > nutopia też zapomniała (tzn. nie chce mi go oddać;) :) a właśnie,byłam dziś w Białym i zapomniałam nastawić kalendarz na luty... Ciekawe kto w tym miesiącu???Usher czy Tom Cruise??? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Śnieg pada * * * * 31.01.06, 22:20 bad_habit napisała: > > > tak :( > > czekam i czekam... > > nutopia też zapomniała (tzn. nie chce mi go oddać;) > :) > a właśnie,byłam dziś w Białym i zapomniałam nastawić kalendarz na luty... > Ciekawe kto w tym miesiącu???Usher czy Tom Cruise??? półnagi nekro? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Śnieg pada * * * * 31.01.06, 22:30 > półnagi nekro? > ach tak zapomniałam,ale Nekro miał być w sierpniu!Ale ale,tak,faktycznie,w lutym i w marcu jest Nekro!:)więc na razie nie mogę Ci przysłać tego kalendarza:( Odpowiedz Link Zgłoś