sloggi 14.04.06, 23:16 Najbardziej karkołomny, ale i najbardziej przeze mnie lubiany. Ktoś z Was korzysta z tej trasy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adep1 Re: Dojazd do Centrum przez Odolany 15.04.06, 10:15 A jakże, a jakże... trudno nie korzystać, jak mieszkam na tym skrócie.. Tylko, że kiedy oglądałam budowę naszej "kamieniczki" w 2000 roku, a potem wprowadziłam się w marcu 2001, to ta droga przez Odolany była równa jak stół, wszystkie kostki leżały na swoich miejscach, nierówno było tylko na przejazdach kolejowych; na prostej osiemdziesiątką można było jechać z zamkniętymi oczami - a teraz każdy przejazd to ryzyko urwania elementów podwozia... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
europea2006 Re: Dojazd do Centrum przez Odolany 15.04.06, 15:59 ja korzystam niestety dla mojego auta;) no ale co zrobić gdy Aleje stoją, Dźwigowa stoi...? no ale fakt mogli by tam trochę powyrównywać, szkoda podwozia- pozdrawiam i korzystając z okazji wszystkim życzę ciepłych i rodzinnych Świąt:) Odpowiedz Link Zgłoś
adep1 Re: dzięki i wzajemnie! 15.04.06, 18:49 Wesołych, Zdrowych Swiąt i żeby nam się nasze Włochy zazieleniły pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś