Gość: gość IP: *.bial.gazeta.pl 30.12.02, 18:53 Zaraz Nowy Rok.Jakie macie pomysły na leczenie posylwestrowego kaca? Ja polecam sok z ogórków, a wy?Macie jakies sprawdzone sposoby,bo mam zamiar sie dobrze bawic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: kac,kac... IP: 212.33.74.* 31.12.02, 08:47 przed piciem walsciwym wypic troche oliwy z oliwek.podobno pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: kac,kac... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 10:19 Gość portalu: gość napisał(a): > Zaraz Nowy Rok.Jakie macie pomysły na leczenie posylwestrowego kaca? Ja > polecam sok z ogórków, a wy?Macie jakies sprawdzone sposoby,bo mam zamiar sie > dobrze bawic... Najlepiej byłoby nie pić tyle, to nie będzie problemu z leczeniem......ale czy ten pomysł w tym przypadku wchodzi w rachubę czy odpada w przedbiegach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cezzah Re: kac,kac... 31.12.02, 12:24 Numero uno:zaraz po obudzeniu walnij klina - to nic że odrzuca sama myśl o wódce, ale jest to najlepsze rozwiązanie.Numero due:przed pójściem spać wypij dużo wody(alkohol wysusza organizm), a rano pij wodę z cytryną czy napoje cytrusowe(wit.C neutralizuje alkohol - nie radze jednak łykać tabletek z witaminą C ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: kac,kac... IP: 212.33.87.* 31.12.02, 16:34 Z kacem jak antykoncepcją, najlepszy sposób szklanka zimnej wody, zamiast. Jak ktoś nie pije, ten kłopotu z kacem potem nie ma. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
cavafis47 Re: kac,kac... 01.01.03, 03:57 Nie pic wodki!!!!!!!!! Piwko czy wino - tak, jak najbardziej byle by nie za szybko - zabawa i tak bedzie dobra. A jesli juz jest kac to tylko klin - duze zimne piwo i dalej spac................ Odpowiedz Link Zgłoś