normalny123 10.08.06, 16:41 Witajcie, Czy myślicie, że klub squash'owy w Białymstoku to dobry pomysł? Chciałbym coś takiego tutaj otworzyć, ale nie wiem jakie są zapatrywania tutejszych "sportowców" na tego rodzaju rozrywki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiat_lux Re: squash club 10.08.06, 18:21 ostatnio z zlikwidowali squat club, wiec chyba nie za bardzo dobry pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasjonat Re: squash club IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.06, 19:52 być może nie inwestowali w reklamę? byś może na Białystok jeszcze nie pora? hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: squash club 10.08.06, 20:10 Spróbuj, jak będziesz się reklamował to pewnie znajdzie się klientela ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasjonat Re: squash club IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.06, 20:15 Próba nie wchodzi w grę:):):). To jest dość kosztowna inwestycja jak się chce zbudować klub z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasjonat Re: squash club IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.06, 20:17 Poznałem już trochę Białystok i wiem, że ludzi trzeba po prostu siłą zmusić do uprawiania sportu. Być może jakaś "łapanka" na ulicach:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: squash club IP: *.pl 10.08.06, 21:08 ja bym sie chetnie zapisal, ale kolanka juz nie te, trzeba je wykurowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasjonat Re: squash club IP: 62.29.253.* 11.08.06, 11:13 to może też salon masazu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malycykor Re: squash club 11.08.06, 11:20 - dobra reklama, nie tylko w gazecie, portalach, ale i na uczelniach - zniżki firmowy wykupujących karnety pracownikom - zniżki studentom - pokój w którym mamuśki mogą zostawić dzieciaka - dodatkowo sauna - mini bar - karty, karnety Dlaczego nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasjonat Re: squash club IP: 62.29.253.* 11.08.06, 12:46 Dzięki. O tym właśnie myślałem i dużo dużo więcej. Chciałbym stworzyć taki ośrodek rekreacyjno-sportowy. Byc może nie przebiję miejscowego Auchan jeżeli chodzi o centrum rozrywki:):)):):), no ale cóż do odważnych świat należy. Poza tym jestem miastu coś winien...;) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
malycykor Re: squash club 11.08.06, 12:48 jeśli zrobisz śliską podłogę, degustacje i będziesz sprzedawał bagietki, to możesz zacząć konkurować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: squash club IP: *.eranet.pl 11.08.06, 20:38 Ja bym dorzucił jeszcze klimę. W Maniacu w ciągu dnia nie dało sie przez ostanie miesiące grać, taki zaduch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasjonat Re: squash club IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.06, 22:17 up;-) Odpowiedz Link Zgłoś