kasialimonka 08.07.09, 12:33 Witam. Od niedawna mieszkam w Białymstoku i nadeszła potrzeba wizyty u dentysty. Mam bardzo duży lęk przed stomatologami więc może polecicie kogoś kto robi dobrze i tanio, a najlepiej na NFZ i daje znieczulenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
villem0 Re: dentysta dla panikary 09.07.09, 07:01 stomatologia.bianet.pl/php/index.php?option=com_content&task=view&id=7&Itemid=8 Znieczulenie to standard :) Tylko nie idź do Lulewicz, bo ona nawet dla takiej twardzielki zębowej jak ja, jest cieżka do przejścia ;) Jest w porządku, ale się nie cacka ;] Można zapytać panią, która zapisuje a ona doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: dentysta dla panikary 09.07.09, 09:39 Na NFZ nikogo nie znam, ale prywatnie chodzę do p. dr Walesiuk na Przejściowej 17 (obok Chłodni na Plażowej). Złota kobieta, znieczulenia nie żałuje a z mega panikarą (czyli mną ;)) ma do czynienia od 15 lat. Chodzę tylko do niej. Zawsze wszystko mi tłumaczy o będzie robić, kiedy może zaboleć, ile jeszcze posiedzę i na koniec utuli ;) Tel 085 743 13 32. Odpowiedz Link Zgłoś
malyduszek Re: dentysta dla panikary 11.07.09, 10:50 Polecam dr Gajewską, przyjmuje na sienkiewicza na przeciwko ryskiej w rzemieślniku. Super babka, zawsze doradzi. Niestety gabinet nie ma refundacji nfz, choć w sumie nie żałuję po przejściach z lekarzami z "państwowych gabinetów". Odpowiedz Link Zgłoś
fishka79 Re: dentysta dla panikary 23.07.09, 14:02 Jeśli to jeszcze aktualne, to polecam p.Izę Zduńską, gabinet na ul.Białowieskiej. Ja też jestem straszną boiduszą, ale pani Iza postępuje ze mną prawie jak z dzieckiem i naprawdę potrafi odstresować. Odpowiedz Link Zgłoś