IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 17.06.02, 23:38
Jak widze w antysemicko narodowo szowinistycznym chlewie panuje glod!!!!!!!!!!!!!!!
Dobroczyncy z zachodu, Emma i ballest dokarmiaja i pojom narodowe prosiaki, kury
ja inne zwierzaki.
Ballest moj pies tez nie zjada wszystkiego. Mam ci te resztki przyslac, zebys podal
dalej, czy moze zrobi to nasz gentelmen Harald?
Obserwuj wątek
    • Gość: polack Re: Glod!!!!! IP: *.*.*.* 17.06.02, 23:50
      O co ci chodzi in details ausgedrueckt?
    • Gość: dr. Sex Re: Glod!!!!! APEL!!! IP: *.eu.ten / 195.212.51.* 18.06.02, 08:36
      Gość portalu: ! cierpi na:

Chroniczny brak partnerki/partnera seksualnego, co zaowocowalo nocnymi polucjami,
      a w dalszym okresie zwiekszona aktywnoscia zycia nocnego, przerywanego atakami
      slinotoku polaczonego z napadami self-agresji i niekontrolowanych wybuchow wobec
      sprzetow domowych.

W takich przypadkach zadko pomagaja naturalne metody zaspakajania popedu, zwane
      potocznie samozaspokojeniem - konieczna zdaje sie byc pomoc specjalisty.

Dlatego jako niekwestionowany wybitny specjalista, przyjaciel doktora Lwa -
      apeluje do Was wszyscy dobrzy ludzie czytajacy te slowa!!!

NIE PATRZMY OBOJETNIE NA TE PATOLOGICZNE ZMIANY!!!
      POMOZMY ZNALEZC PARTNERA/KE DLA WYKRZYGNIKA POKI JESZCZE NIE JEST ZA POZNO!!!

Wierze w Was,
      dr. Sex
      • Gość: ! Re: Glod!!!!! APEL!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 19.06.02, 00:06
        Dziekuje za troske, ale nie przepadam za sodomia.
        Sprobujcie z mesiem, on napewno nie powie nie na dupke od prosiaka.
        W koncu co za roznica w jakie lajno pcha!!!!!!!
    • Gość: ! Re: Glod!!!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.06.02, 21:36
      DObrzy ludzie pomagajcie , glud w szowinistycznym chlewiku coraz wiekszy, nawet
      nie maja sily na pisanie.
      Dary kierujcie do ballesta, harldzika albo emmy.
      • emma1 Re: Glod!!!!! 21.06.02, 19:27
        Gość portalu: ! napisał(a):
        > DObrzy ludzie pomagajcie......

Moj maluczki wykrzykniczku, czegoz to brak Ci na tym padole ziemi? Za czym teskni
        Twoja nienasycona dusza? Powiedz, ja to do rany przyloz, - kazdemu pomoge... a
        niech tam, nawet sie zadluze. Czego pragnie Twoje niezaspokojone -JA-, ktore
        troche plata Ci figle? Jakie mary mecza Cie po nocach, jakie tesknoty obijaja sie
        w glowie i sercu? Czym mozna nasycic Twoj niepochamowany GLOD?
        • Gość: Ballest Re: Glod!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.06.02, 20:09
          Ej, Karinko, jestes WSPANIALA, ale Ty wiysz jou mom te prawo Ciebie Uosioukiem
          nazywac :----::::))))*
        • Gość: ! Re: Glod!!!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.06.02, 23:35
          Dzieki emmo za troske, ale mnie calkiem dobrze idzie, proponuje ci twoje oferte
          zaproponowac ludzia z metamorfoz oni tam maja problem nie tylko glod ale i
          psychozy. A tak pozatym nie przepadam za podstarzalymi starymi pannami!!!!!!!!
          • emma1 Re: Glod!!!!! 22.06.02, 00:09
            O! Wie süß!!!!!!!!!! Ale to jest wszystko raczej relativ, a co dla jednego jest
            glodem, dla drugiego tylko "pytaniem", co dla innego psychoza, dla drugiego
            HOBBY.
            A jezeli chodzi o "stare panny"..... HA! "Blogoslawieni ci co nie widzieli i
            uwierzyli"
            • ballest Re: Glod!!!!! 22.06.02, 08:06
              Oj, Oj, alem se umie uodgrysc, Karina, jou tp ze spassu napisou, a Ty zaroz
              paplujesz co za duzo wiysz !!!
              • emma1 do Balasta 22.06.02, 11:10
                Balast! Milcz kiedy mowisz!

• ballest Re: do Balasta 22.06.02, 11:59
                  No nie mondruj, bo doataniesz po g... a jou spssu nie robiam
                • Gość: ! Re: do starej jungfry IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.06.02, 23:04
                  Emma cos widze ze ciebie ballest nie za bardzo lubi ty go chyba tez
                  Co zescie sie tak pozarli, cos twoj komentarz troszke niewywazony,
                  wpierw piszesz "maluczki" do mnie a potem tak bluzgasz ballesta, oj nieladnie
                  wiesz mi sie tak wydaje ze ty to jestestaka druga magiczna
                  wielki matol ktory udaje milusinska (a tu jad po brodze splywa) a tak naprawde to by
                  w lyzce wody czlowieka utopil.
                  takie drugie ..."mniej niz zero"......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka