15.09.04, 10:10
jak sadzicie-a moze wiecie? palenie marysi szkodzi niemowlakowi-karmiac
piersia?
Obserwuj wątek
    • wielki_voo Re: palonko 15.09.04, 10:13
      jamajskim maluchom to nie przeszkadza... a jak to jest z polskimi to nie wiem...
    • Gość: Ech tam... Nie! No k...a mac... IP: *.sys.teleca.se 15.09.04, 10:22
      Pytania o anal, czy oral, z polyskiem czy bez moge zniesc. Rozumiem kretyznizm.
      Lub zabawe w prowokacje.

Ale taka prowokacja to juz przegiecie....

Mam tylko nadzieje, ze cannabisek jest madrzejszy niz pytanie.
      • cannabisek Re: Nie! No k...a mac... 15.09.04, 10:43
        nic mu nie jest-robi a guuu i sie smieje-powaga
        • erotooman Re: Nie! No k...a mac... 15.09.04, 10:53
          a nie wyrastają mu już czasem dredy?
          dużo zdrowia dla małego
          • Gość: cannabisek Re: Nie! No k...a mac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:10
            jeszcze nie-ma dopiero 2 miesiace-moze z czasem cos wyrosnie mu na glowce!
            dzieki za pozdrowionka
        • wielki_voo Re: Nie! No k...a mac... 15.09.04, 10:57
          cannabisek napisała:

> nic mu nie jest-robi a guuu i sie smieje-powaga

że się śmieje to wiadomo, ale a guuu to coś poważniejszego!
          • Gość: Kruczek Re: Nie! No k...a mac... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:09
            Palenie jest ZŁE.
          • valpurgius Re: Nie! No k...a mac... 15.09.04, 11:10
            Bo za duzo blantow jara, to moze robic a guuu jak zwalke sobie wkreci. Ludzie,
            kurde, moze jeszcze zachecajcie do wciagania bieli i dawania w kanal? Na pewno
            bedzie suuuper, zobaczycie. Takie tematy to lepiej na privie poruszac :)
            • Gość: cannabisek Re: Nie! No k...a mac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:17
              nie twierdze, ze pale chce tylko dowiedziec sie, czy i w jakim stopniu szkodz.
              Nie palilam juz 11 miesiecy a chcialabym. Wszedzie pisza o szkodliwosci
              alkoholu, papierosow i twardzieli, nikt nic nie mowi o trawie.
              • Gość: cannabisek Re: Nie! No k...a mac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:20
                no moze raz-wczoraj :)
    • maly_facio1 ...po co sie ociagac... 15.09.04, 11:28
      ...
      to od razu wbij sie w stopke
      lub na glowce szukaj zyly
      bedzie spal przez 8 godzin
      moze wyjdzie z tego zywy

kompot przeciez jest dla dzieci
      w lepsze miejsce gdzies odleci

...
      • Gość: cannabisek Re: ...po co sie ociagac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:32
        hi hi hi hi!!!!!!!!!!!!!! :)))))
        • Gość: kaasia Re: ...po co sie ociagac... IP: *.compower.pl 15.09.04, 11:39
          Baardzo śmieszne!!!,skoro palenie papierosów szkodzi dzieciom,to trawa tym
          bardziej!!!!!

Tak to jest jak ktoś za wcześnie zostaje mamusią ,a potem dziecko traktuje jak
          zabawkę.TROCHE WIĘCEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI!
          • Gość: cannabisek Re: ...po co sie ociagac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:42
            wez pod uwage fakt, ze m jest mniej szkodliwa od papierosow. Znacz przypadki
            medyczne, w ktorych do leczenia urzywa sie tytoniu? Pewno nie, bo takich nie ma
            a gandzi owszem...
    • magdzie Re: palonko 15.09.04, 11:41
      www.racjonalista.pl/kk.php/k,2/s,667
      jezeli organizm nie jest w pełni uksztaltowany ( w tym uklad nerwowy np. u
      malego dziecka) nie zaleca sie palenia marijuany. pozwol dziecku wybrac czy
      chce palic czy nie, karmiac go piersia udostepniasz mu ( przekazujesz) wraz z
      pokarmem substancje, ktore wplyna niekorzystnie np.na uklad nerwowy. nie
      karmilabym piersia jezeli mialabym swiadomosc tego,z e dziekcu moge zaszkodzic.

pale marijuane regularnie, haszysz takze. i wiem jakie zmiany zaszly i zachodza
      w moim organizmie. trzeba byc odpowiedzialnym, ja jestem za siebie a Ty nie
      tylko za siebie...
      • cannabisek Re: palonko 15.09.04, 11:44
        dziekuje, na taka odpowiedz czekalam :)
        • valpurgius Re: palonko 18.09.04, 02:20
          Tak trudno sie domyslic samemu? Ja pier****.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka