awdotia.lightblue 04.06.05, 16:26 Macie moze jakies fajne adresy stronek internetowych?? jesli tak to podajcie link. chodzi mi tu glownie o jakies strony muzyczne itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seksoholik Re: fajne stronki 04.06.05, 16:45 Bardzo fajny test na spostrzegawczość. Trzeba tylko włączyć dźwięk, bo w pewnym momencie włącza się lektor i tłumaczy jak trzeba podejść do rozwiązania tego problemu. Skromnie przyznam, że mi się udało tą łamigłówkę rozwiązać. :) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: fajne stronki 04.06.05, 17:52 A mówiłem, że to zadanie jest strasznie trudne. Ja je rozwiązywałem o drugiej w nocy, kiedy mój umysł był ledwie przytomny. Od razu pobudziło moje szare komórki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalicze Re: fajne stronki IP: *.168.1. / *.zgora.dialog.net.pl 04.06.05, 21:20 cholera mam atak serca ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awdotia Re: fajne stronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 20:00 www.zegarsmierci.com Odpowiedz Link Zgłoś