nianiaa 13.08.03, 08:44 Cwi niańczy Zosienke.To moge zrozumiec ,ale inni gdzie sa?Całkiem sie wyniesli do Grega????? "Witaj Zosieńko!Otwórz okienko na cwiczkową stronę .....lalalallala" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cwi Re: O rety! 13.08.03, 11:37 No właśnie... nikt już tu nie zagląda, nikt nic nie pisze... nikt nic nie komentuje... Kopernik mawiał, że słaba moneta wypiera dobrą... Ja Zosię niańczę, ale nie w godzinach służbowego czatu! Trzeba jakoś tematy zapodać i zrzucić tę niemrawość z oczu przyjaciół!.... Do stu diabłów! Cwi Odpowiedz Link Zgłoś
she1961_lodz Re: O rety! 23.08.03, 21:19 cwi napisał: > No właśnie... nikt już tu nie zagląda czasem zagląda > nikt nic nie pisze... nikt nic nie komentuje... ano pozdrawiam lochy Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: O rety! 26.08.03, 10:25 She????? Boszszsz, Kobieto! Czy ty na poważnym odwyku jesteś, że Cię już w ogóle nie widać? Pozdrowienia serdeczne! Cwi Odpowiedz Link Zgłoś
she1961_lodz Re: O rety! 27.08.03, 16:04 cwi napisał: > She????? > > Boszszsz, Kobieto! Czy ty na poważnym odwyku jesteś, że Cię już w ogóle nie > widać? > Pozdrowienia serdeczne! > > Cwi Jejku, cwi - zabrzmialo jakbys tesknil. Ale mi sie cieplutko zrobilo, po raz pierwszy od nie wiem kiedy, gdy na www etc weszlam. Pozdrowionka dla Zosienki. Odpowiedz Link Zgłoś