asik138 21.07.05, 00:49 W pierwszy dzien okresu kochalam sie z moim chłopakiem oczywiscie z gumką... później okres miałam przez 6 dni tak jak zawsze normalnie. Czy gdybym była w ciąży to okres skończyłby mi się? jak to jest???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataan Re: HELP 21.07.05, 01:03 Szykuj dziecko na skrobanke, abo na chrzciny... Tak czy siak pzewiduje wydatki..... Odpowiedz Link Zgłoś
o.n.a.1986 Re: HELP 21.07.05, 01:20 jesli masz okres .. niewazne czy jest to 1 czy ostatni dzien.. jesli masz okres, mozesz sie kochac z facetem bez gumki.. na pewno nie zajdziesz w ciaze.. kiedys tez tak myslalam ale moj facet okazal sie bardziej doswiadczony ode mnie..:] Teraz juz sie nie boje :] Nie martw sie bedzie dobrze:) Pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
marripossa Re: HELP 21.07.05, 01:29 Jeśli masz krótki cykl, to możesz zajść w ciążę nawet w czasie okresu, bo nastepne jajeczko będzie już prawie gotowe do zaplodnienia a plemniki przecież od razu nie giną tylko mogą przeżyć w organiźmie kobiety pare dni. Odpowiedz Link Zgłoś
asik138 Re: HELP 21.07.05, 01:30 Tez mi sie tak wydawało bo wtedy wypadaja dni niepłodne :-) ale musiałam przeczytać zdanie innej osoby thx :-) Odpowiedz Link Zgłoś