Dodaj do ulubionych

płaskodupie

10.08.05, 23:19
Większosc polskich dziewczyn cierpi na tę ciężką przypadłość. Mają małe,
płaskie pupy na których nawet spodnie sie nie trzymaja tylko wisza tak jakby
popusciły. Ej dziewczyny moze wy za mało jecie lub za mało sie kochacie?
No wezcie cos z tym zróbcie bo az nie ma na co patrzec. no bo przeciez dla
nas mężczyzn pupa to pierwszy element waszego ciała na ktory zwracamy uwage.
ja juz wole wieksze ale za to pyszniejsze, bo te chude są oblesne nawet nie
ma za co potrzymac
Obserwuj wątek
    • waldek1610 Re: płaskodupie 10.08.05, 23:25
      moja zona choc rzeczywiscie malo je, ma bardzo szerokie biodra i duza pupcie,
      przy tym bardzo waska talie, co powoduje ze wygloada naprawde perfekt.
      Sa kobiety stwozone do seksu one zwykle maja obfite pupcie i sa rowniez te
      ktore tylko stwozone sa do reprodukcji to te z malymi tyleczkami.
      • veryhappy Re: płaskodupie 10.08.05, 23:31
        to dlaczego te z małymi najbardziej chca sie rz.nąc? te z płaskimi najbardziej
        sie puszczasja np. na dyskach
        • waldek1610 Re: płaskodupie 10.08.05, 23:54
          dlatego ze te kibiety z malymi chlopiecymi pupciami sa zdesperowane i chca sie
          w koncy rznac.
      • agatka_to_ja Re: płaskodupie 10.08.05, 23:32
        alez ty chlopie znow piszesz jak potluczony... bzdury jakich malo... ksztalt
        tylko warunkuje do czego nadaje sie kobieta ?- czys ty sie z osłem na łby
        zamienil?
      • Gość: ftthfg Re: płaskodupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:33
        a ja zawsze miałam komplexy z powodu mojego tyłka, qrcze miło slyszeć że
        niesłusznie, zawsze byłam pewna że faceci lubią małe pupy, a ja własnie mam
        szerokie biodra i wąską talię czyli typowo kobiecą sylwetkę, ale nie zawsze sie
        cieszyłam z tego, hmm to może ja polubię moją pupę? :D :D
        • Gość: tanya Re: płaskodupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:52
          ja tez mam prawdziwa dupe;) i nigdy nie mialam z jej powodu jakichkolwiek
          kompleksow! spojrz na to jak faceci reaguja na widok j.lo i beyonce
    • Gość: DOBRA (zd)RADA A widziałeś ms lo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:36
      W tv można teraz obejrzeć mistrzostwa świata w lekkoatletyce.
      Przyjrzyj się biegaczkom; większość cierpi na brak piersi a niektórym rzuca się już mały wąsik...
      To jest dopiero problem :/
    • gosik50 Re: płaskodupie 10.08.05, 23:37
      O ho,ho,ho,Panowie!!ja jak widac nie naleze do wiekszosci-otoz moja pupa jest
      nie mala,okraglutka,jak twierdzi moj facet-taka mniam!! i tez nie podoba mi
      sie,gdy dziewuchy wygladaja jak blaty-z tylu i z przodu..A czy panie z FAJNYMI
      pupami sa stworzone do seksu?no raczej....Ale do reprodukcji tez sie swietnie
      nadajemy,hehe!! Gratuluje tematu,pozdrawiam i zycze wiecej babek z PUPAMI ;-)
    • Gość: kiciunia_kicia Re: płaskodupie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:46
      Ja nie mam takiej przypadłosci......moze to dobrze....
      • squirrel22 Re: płaskodupie 11.08.05, 00:01
        Hm, są jeszcze inne opcje: mała pupka i bardzo wyraźnie krągła i szerokie
        biodra a pupa jakby ścięta..
    • Gość: anka Re: do facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:21
      w majtki sobie lepiej zajrzyjcie
    • czerwony_fiutek Re: płaskodupie 11.08.05, 17:28
      To jest tylko rzecz gustu. Niektorzy lubia wieksze a inni mniejsze. Napewno nie
      ma to wplywu na to czy dziewczyna z mala pupa sie puszcza czy nie. ( ktos nie
      bardzo madry tak napisal)
      • Gość: Niuńka Re: płaskodupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:56
        Mam kumpli którzy lubią "płaskodupie". szczerze mówiąc to ja nie wiem co oni
        widzą w dziewczynach-wieszakach. Ja tam mam co trzeba, i tyłeczek i biuścik a
        jak któryś woli pomacać sobie kości u suchotnic to niech to robi nadal. A ja
        mam takie pytanie:czy dla facetów określenie laska oznacza dziewczynę chudą bez
        biustu i dupy?? bo ostatnio zauważyłam że spora część facetów takie właśnie
        dziewczyny nazywa lasencjami.To jak to w końcu jest??
        • veryhappy Re: płaskodupie 11.08.05, 22:50
          te ścięte są okropne...
        • Gość: ble Re: płaskodupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:53
          heheh:)kiedyś przyjaciel tłumaczył mi co oznacza pojęcie "laska". Uwaga: laska
          to fajna dziewczyna, "taka do tańca i do różańca, a nie do obmacywania". Kto w
          takim razie jest do obmacywania? Ano "dupa". Byle nie płaska;) Ehhhh, faceci...
    • polishbellydancer Re: płaskodupie 11.08.05, 22:53
      jak to mawiali starozytni rosjanie: dobra dupa nigdy nie jest zla ;o)
      • veryhappy Re: płaskodupie 11.08.05, 22:57
        co ty z tymi rosjanami cały czas? studiujesz jakas rosyjska knige?
        • polishbellydancer Re: płaskodupie 11.08.05, 22:58
          nie--obecnie studiuje arabistyke--ale jakos moj ojciec zawsze tak mawial i
          weszlo mi w krew--cos w tym musi chyba byc ;o)
        • Gość: nadia Re: płaskodupie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:57
          Faceci tylko krytykują...moze zajęli by sie swoim wyglądem? Bo dupy mężczyzn
          też nie są idealne...nie mówiac o obwisłych brzuchach...
    • Gość: Artur Przezywacz Re: płaskodupie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.08.05, 23:30
      > no bo przeciez dla nas mężczyzn pupa to pierwszy element waszego ciała na
      ktory zwracamy uwage

Kiep jestes.
    • bajka228 Re: płaskodupie 12.08.05, 13:48
      a ja wole moj maly, wysportowany tyleczek i waskie biodra, przynajmniej nic mi
      sie nie trzesie.
      • Gość: loveer Re: płaskodupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:18
        i sadelko nie wyplywa spod paska od dzisnow, bo to jest chyba najbardziej
        oblesne ... dziewczyny zamiast sobie wmawiac ze faceci lubia wielkie tluste
        dupska (jakich wciaz pelno lazi) to zacznijcie lepiej cwiczyc albo mniej zrec!!!
        • Gość: bajka228 Re: płaskodupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:22
          wlasnie... ja tez tak uwazam. nie chce komentowac co jest lepsze -
          wysportowany, jedrny tyleczek czy szeroka, trzesaca sie pupa? kazdy ma swoj
          gust i nim sie kieruje. ja jednak uwazam, ze tyleczki powinny byc ogolnie
          zgrabne, ksztaltne i bez jakiegos cellulitu, wszystko jedno czy sa male czy
          duze... wiadomo, ze do kazdego typu figury pasuje inna pupa.
          • Gość: tanya Re: płaskodupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 19:40
            duza pupa tez moze byc jedrna, ksztaltna i bez cellulitu!
            obejrzyj sobie kilka klipow na mtv - takie potrzasanie tylkiem to wcale nie
            jest prosta sprawa. sprobuj, a przekonasz sie, dojscie do wprawy wymaga duzo
            cwiczen i wytrzymalosci!
            • bajka228 Re: płaskodupie 12.08.05, 19:49
              chyba nie calkiem dokladnie przeczytalas moja wypowiedz. napisalam, ze wg. mnie
              wszystko jedno czy pupa jest duza czy mala byleby nie trzesla sie przy
              chodzeniu, za to byla jedrna i ksztaltna. rozmiar tylka to juz sprawa figury.

ps. umiem tak trzesc tyleczkiem jak dziewczyny z raperskich teledyskow, o
              wytrzymalosci i cwiczeniach tez cos wiem, bo trenowalam zawodowo lyzwiarstwo
              figurowe (10 lat).
              • Gość: tanya Re: płaskodupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:19
                > ja wole moj maly, wysportowany tyleczek i waskie biodra, przynajmniej nic mi
                > sie nie trzesie.
                > wlasnie... ja tez tak uwazam. nie chce komentowac co jest lepsze -
                > wysportowany, jedrny tyleczek czy szeroka, trzesaca sie pupa?

przepraszam - reszty faktycznie nie czytalam juz zbyt wnikliwie...

> ps. umiem tak trzesc tyleczkiem jak dziewczyny z raperskich teledyskow, o
                > wytrzymalosci i cwiczeniach tez cos wiem, bo trenowalam zawodowo lyzwiarstwo
                > figurowe (10 lat).

ja nie powiedzialam, ze nie umiesz. chcialam zwrocic uwage na to, ze tylki tych
                kobiet - chociaz ogromne :) nie sa tylko zwalami tluszczu!
    • Gość: Roxana Re: płaskodupie IP: *.eia.pl 12.08.05, 17:26
      a wy, faceci, macie małe fiutki i my tez nie mamy za cop potrzymać
      • bajka228 Re: płaskodupie 12.08.05, 17:33
        albo zapadniete klaty... i nie ma na co chociazby popatrzec.
    • Gość: Róża Re: płaskodupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:50
      veryhappy napisał:

> Większosc polskich dziewczyn cierpi na tę ciężką przypadłość. Mają małe,
      > płaskie pupy na których nawet spodnie sie nie trzymaja tylko wisza tak jakby
      > popusciły. Ej dziewczyny moze wy za mało jecie lub za mało sie kochacie?
      Jem tyle co trzeba...regularnie ćwicze mam wąskie biodra i jędrną, sexy pupe!!!
      Uważam że naprawde nieźle wygląda... Zresztą nie tylko ja...Oczym tu wogule
      mówic...?!! Twoja wypowiedź mnie rozsmieszyła. Zresztą pierwszy raz słysze żeby
      facetowi podobała się szeroka wielka dupa :)
    • Gość: hermione śmieszne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:16
      Ja jestem bardzo szczupła- przy wzroście 171 ważę 47 kg. Dziewczyny dokuczają
      mi, że jestem chuda, że wcale nie mam mnie za co złapać;P. Ale ja się nie
      pzrejmuję, uważam, że wyglądam OK, mogę założyć każde spodnie i każdą spódniczkę
      nie martwiąc się, że wyglądam gubo ;). Nie zwracam na to uwagi i uważam, że one
      krytykując mnie , poprostu mi zazdroszczą :). I zapewniam, większość chłopaków
      lubi szczupłe i zgrabne dziewczyny!! Chociaż jestem szczupła, to moje spodnie
      nie wiszą, jakbym popuściła, zapewniam Cię, veryhappy ;) Lubię nosić obcisłe
      rzeczy, na co nie mogą sobie pozwolic te grubsze dziewczyny. W życiu nie
      chciałabym przytyć, żeby tak wyglądać. Tylko nie piszcie, że mam anoreksję, bo
      wcale nie chcę być szczuplejsza i nie dbam o linię; jem dziennie conajmniej ze 3
      marsy, do tego chipsy i cola ;). Po prostu lubię siebie taką jaka jestem, wiele
      szczupłych dziewczyn, które obraziłaś(eś) w tym wątku myśli tak samo!! I założę
      się, ze ty zazdrościsz po prostu niektórym laskom takiej figury, jeżeli jesteś
      dziewczyną :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka