07.12.06, 10:25
Moj ukochany ma nie dlugo urodziny i chcialabym zrobic mu z tej okazji jakas
mega niespodzianke. Podpowiedzcie mi co by to moglo byc?
Obserwuj wątek
    • genovefa Re: Urodziny 07.12.06, 10:29
      ZNOWU???????????????????

ile mozna zakladac watków o prezentach????????

czy wy naprawde nie macie za grosz własnej inwencji????????????????????????

albo rusz glowa albo przeszukaj forum - bylo 27362973649283429532 watkow o
      prezentach.
      • jola266 Re: Urodziny 07.12.06, 10:31
        Nie tylko o prezent mi chodzi... Bardziej o cos co moglby dostac tylko ode mnie
        • genovefa Re: Urodziny 07.12.06, 10:33
          no to WYMYŚL to!!!!!!!!!!!!!!!!

jak moze byc cos oryginalnego w przezncie, ktory wymysli ktos inny??????
          a czy my znamy twojego chlopaka??????/
          nie badz smieszna...
      • Gość: forum Re: Urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:34
        jezu po co jest to forum,ile watkow bylo, chyba wszystkie tematy zostaly
        wyczerpane,wystarczy tylko poszukac...a moze ktos jest nowy i szuka czegos-
        jesli cie to nie interesuje to nie zagladaj tutaj-jesli byloby o sexie to watek
        calkiem genialny?jakos tutaj nie spotkalem zanegowania takiego
        watku...dziewczyna ty jestes najcudowniejszym prezentem od zycia wiec nie martw
        sie
    • Gość: Karolina Re: Urodziny IP: *.robnet.pl 07.12.06, 10:41
      Ale te kobiety są nie uprzejme, a ja lubie coś doradzić !To fakt nie znamy
      gustu twego chłopaka, ale jeśli masz możliwość to ja bym zrobiła romantyczną
      kolację z jego ulubionym daniem lub inne oryginalne danie , oczywiście jego
      ulubiony deser, chyba że nie umiesz gotować to trudno. Ja dostałam zegarek na
      którym było wygraberowane cos tylko dla mnie to też oryginalny pomysł, może to
      być jakaś branzoleta np i słowa które chcesz przekazać.A może jakiś wyjazd na
      weekend zarezewuj. Pozdrawiam napewno coś wymyślisz!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka