jola266 07.12.06, 10:25 Moj ukochany ma nie dlugo urodziny i chcialabym zrobic mu z tej okazji jakas mega niespodzianke. Podpowiedzcie mi co by to moglo byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genovefa Re: Urodziny 07.12.06, 10:29 ZNOWU??????????????????? ile mozna zakladac watków o prezentach???????? czy wy naprawde nie macie za grosz własnej inwencji???????????????????????? albo rusz glowa albo przeszukaj forum - bylo 27362973649283429532 watkow o prezentach. Odpowiedz Link Zgłoś
jola266 Re: Urodziny 07.12.06, 10:31 Nie tylko o prezent mi chodzi... Bardziej o cos co moglby dostac tylko ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: Urodziny 07.12.06, 10:33 no to WYMYŚL to!!!!!!!!!!!!!!!! jak moze byc cos oryginalnego w przezncie, ktory wymysli ktos inny?????? a czy my znamy twojego chlopaka??????/ nie badz smieszna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forum Re: Urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:34 jezu po co jest to forum,ile watkow bylo, chyba wszystkie tematy zostaly wyczerpane,wystarczy tylko poszukac...a moze ktos jest nowy i szuka czegos- jesli cie to nie interesuje to nie zagladaj tutaj-jesli byloby o sexie to watek calkiem genialny?jakos tutaj nie spotkalem zanegowania takiego watku...dziewczyna ty jestes najcudowniejszym prezentem od zycia wiec nie martw sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Urodziny IP: *.robnet.pl 07.12.06, 10:41 Ale te kobiety są nie uprzejme, a ja lubie coś doradzić !To fakt nie znamy gustu twego chłopaka, ale jeśli masz możliwość to ja bym zrobiła romantyczną kolację z jego ulubionym daniem lub inne oryginalne danie , oczywiście jego ulubiony deser, chyba że nie umiesz gotować to trudno. Ja dostałam zegarek na którym było wygraberowane cos tylko dla mnie to też oryginalny pomysł, może to być jakaś branzoleta np i słowa które chcesz przekazać.A może jakiś wyjazd na weekend zarezewuj. Pozdrawiam napewno coś wymyślisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś