wspolnota.net.twa 07.01.10, 13:15 Ludzie zacznijcie używać kosza - skasujcie pięć kliknięć z różnych adresów IP wystarczy. Będzie mniej "brudu" na tym forum. Może tępaki , nie będę wymieniał, zrozumieją, że to forum to nie magiel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka śmietnik 07.01.10, 13:44 klikanie nie bardzo pomaga :( A może byśmy kogoś z uczestników na moderatora chcieli i władzy forumowej go zaproponowali? Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Zamość Zadziwia 08.01.10, 12:39 Witaj Koziorozka. Podjąłem decyzję o odwiedzeniu Twojej strony "Zamość Zadziwia". Niestety, otrzymałem odpowiedź od mojego programu 'internet security': "Kontrola rodzicielska blokuje tę stronę". Co Ty tam publikujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Zamość Zadziwia 08.01.10, 16:17 czajnik5 napisał: > Witaj Koziorozka. > > Podjąłem decyzję o odwiedzeniu Twojej strony "Zamość Zadziwia". Niestety, > otrzymałem odpowiedź od mojego programu 'internet security': "Kontrola > rodzicielska blokuje tę stronę". > > Co Ty tam publikujesz? u mnie działa OK i żadnej blokady nie ma. Czjniczku5 czyżby rodzice ci zablokowali te stronę? ---------------------------------------------------------------- Zarządzanie - to sztuka bądź praktyka, rozumnego stosowania środków dla osiągnięcia wyznaczonych celów -(Henri Fayol). www.sn.pl/orzecznictwo/index.html wyroki sądowe - www.ebos.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Re: Zamość Zadziwia 08.01.10, 16:24 xxxll napisał: > Czjniczku5 czyżby rodzice ci zablokowali te stronę? Nie. Wygląda na to, że sam ongiś prewencyjnie się zablokowałem, ale już się przełączyłem na tryb "rodzic" i wszystko hula, że hej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Zamość Zadziwia 08.01.10, 16:21 Koziorozka napisała na stronie ZAMOŚĆ ZADZIWIA Zwiedzajcie, podziwiajcie i odwiedzajcie renesansowe miasto arkad - jedyne takie w Polsce. Zamość zadziwia. Zadziwia malowniczością, różnorodnością i tajemniczością. Zaprojektowany jako miasto idealne spełnia oczekiwania miłośników wyrafinowanej architektury, poszukiwaczy niezwykłych klimatów, zapaleńców buszujących po fortyfikacjach i podziemnych korytarzach oraz znawców regionalnej kuchni. Zapraszamy. Bawcie się tu u nas dobrze. Koziorożka i LiNiO. ---------------------------------------------------------------- Zarządzanie - to sztuka bądź praktyka, rozumnego stosowania środków dla osiągnięcia wyznaczonych celów -(Henri Fayol). www.sn.pl/orzecznictwo/index.html wyroki sądowe - www.ebos.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: śmietnik 08.01.10, 16:47 Ależ pomaga. Każde kliknięcie w kosz to u nas "czerwona lampka". Jak się coś mocno zaświeci to biegniemy zaraz wyłączać. Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: śmietnik 08.01.10, 17:26 ols .....gdzieś Ty bywał do tej pory kasując przy okazji i bez opamiętania co się da a nie zawsze to, co należało. Sądzę, że zrobisz porządek z osobami na tym forum urzywajacymi wiele, wiele nicków i sprowadzisz je z powrotem na...ziemię. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wspolnota.net.twa Re: Ludzie używajcie kosza-skasuj 09.01.10, 09:03 ols napisał: > Ależ pomaga. Każde kliknięcie w kosz to u nas "czerwona lampka". > Jak się coś mocno zaświeci to biegniemy zaraz wyłączać. poprawcie jeszcze refleks... Odpowiedz Link Zgłoś
abwehrstelle_breslau Re: Ludzie używajcie kosza-skasuj 10.01.10, 18:06 >Sądzę, że zrobisz porządek z osobami na tym forum urzywajacymi... Też mam nadzieję, że ols zrobi porządek z osobami używającymi... ortografów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goscdw >ols< nie tak ostro 15.01.10, 23:49 ols nie przesadzaj z tym wycinaniem... Wycinaj wpisy łamiące regulamin forum, a nie wątki... Był taki wątek o kosztach odśnieżania dachów ... gdzie się podział? Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Re: >ols< nie tak ostro 16.01.10, 09:09 goscdw: > Był taki wątek... Kolego, to bardzo skromnie powiedziane. Ja stwierdziłbym raczej, że "Bywały takie wątki...". Jeśli chodzi np. o moje, to najczęściej znikają te, w których wspomina się o niszowych forach funkcyjnych. Domyślam się, że za sprawą lamentów i skowytów do Agory, połączonych z groźbami pozwów cywilnych. Pamiętam, jak nawet wśród administracji na jednym z takich niszowych forów funkcyjnych, jedno groziło pozwaniem drugiego. To dopiero jazda. :) Odpowiedz Link Zgłoś
melelek Re: Ludzie, zacznijcie używać kosza 17.01.10, 23:23 popieram i zaczynam używać ikony kosza Odpowiedz Link Zgłoś
kondominium.net.twa Re: Ludzie, zacznijcie używać kosza 30.01.10, 08:19 DOŚĆ chamstwa na forum w wykonaniu pseudo właścicieli rodem z rynsztoka. Dla wspólnej sprawy, zacznijmy używać ikony kosza - skrótu skasujcie ""Dodaj do ulubionych; Skasujcie Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Ludzie, zacznijcie używać kosza 09.02.10, 06:28 Używajcie tej ikonki kosza - skasujcie , ale tylko w przypadkach łamiących regulamin forum czy netykietę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczlow Re: Ludzie, zacznijcie używać kosza 09.02.10, 11:06 " Śmiechu nie gaście ......." cóż nam pozostało w tym szarym ,egoistycznym ,nudnym ,fałszywym ......świecie !!!!! Istnieje 6 sposobów na odreagowanie czerni .....mówiła Sublokatorka Hanny Krall. A śmiech jest najlepszym odreagowaniem !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gmj Re: Ludzie, zacznijcie używać kosza 09.02.10, 23:19 śmiech to ponoć ostatnie stadium............ Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll No i używaja :) 10.02.10, 11:29 No i używają... TWA z forum wspolnoty.net.pl zadbało o to, by wycięto wpis o tym jak to babczyk podpisał lojalkę z forum wspolnoty.net.pl, które go wyrzuciło jakieś 3-4 lata temu, bo miał inne poglądy niż TWA. Tak też było i ze mną. Ja nie mam zamiaru się zaprzedać, wybieram wolność słowa. Ten bojownik o wolność wypowiedzi sprzedał się TWA z forum wspolnoty.net.pl . Żal chłopa , chyba mu postawię browara. babczyk (Paweł S.) www.wspolnoty.net.pl/viewtopic.php?p=52065#52065 Wiek: 47 Dołączył: 06 Lis 2009 Otrzymał 1 piw(a) +1 od xxxll ---------------------------------------------------------------- Zarządzanie - to sztuka bądź praktyka, rozumnego stosowania środków dla osiągnięcia wyznaczonych celów -(Henri Fayol). www.sn.pl/orzecznictwo/index.html wyroki sądowe - www.ebos.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś