bl-42 10.12.11, 10:30 Może ktoś może ma informacje w sprawie przyjmowaniu wniosków na przyznanie premii termomodernizacyjnej przez banki, czy BGK ma na ten cel środki finansowe, na 2012rok. Za wiadomości dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verus_zarzadzanie Re: Premia termomodernizacyjna 10.12.11, 10:43 Witam Nie wiem z jakiego rejonu Polski piszesz, ale podam Ci adres strony i nr tel firmy która na bieżąco ma informacje o dotacjach, oraz specjalizuje się w przeprowadzaniu tego typu wniosków. Wiem z doświadczenia, że uzyskanie premii wymaga sporej ilości dokumentów. WWW.klinikabudowlana.pl Tel : 12 263 11 44 uważam, że zapytać zawsze możesz :) to nic nie kosztuje, a można uzyskać kilka informacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bl-42 Re: Premia termomodernizacyjna 10.12.11, 20:06 Dzieki za nr telefonu, ale moje pytanie jest czy BGK ma już środki na finansowanie premii termomodernizacyjnych na rok 2012, ponieważ w miesiącu wrześniu zostałe wyczerpane ( 170mln ) i banki przestały przyjmować wnioski a może już przyjmują? Proszę o podpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
stary-4 Re: Premia termomodernizacyjna 10.12.11, 22:56 BGK w biuletynie informacyjnym podał, że banki udzielające kredyty termomodernizacyjne mają prawo wznowić przyjmowamie wniosków od 15.11.2011r. Limit na termomodernizację to 12,32 mln. zł. Więcej Administrator24info. Odpowiedz Link Zgłoś
bl-42 Re: Premia termomodernizacyjna 11.12.11, 12:05 Dzięki STARY - dotarłem do tego biuletynu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś