Dodaj do ulubionych

Poszukiwany Zarządca - Warszawa

• kamila461 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 21.11.13, 14:22
      Witam,
      Jestem Administratorem z sześcioletnim doświadczeniem, powierzchnia dotychczas obsługiwana to 27 000 m2.
      Pozdrawiam,
      Kamila Maciejak
      793704374
      nieruchomosci.wawa@op.pl
    • mare-k234 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 17.03.14, 12:48
      Polecam skontaktować się z Mariuszem Jakubasek tel.: +48 696 94 94 95
      Więcej o jego firmie zarzadzanie-nieruchomosciami.eu/kontakt/ .
      Znam go osobiście i ręczę za bardzo rzetelne podejście do pracy. Byłem świadkiem jak wyprowadzał na prostą zadłużoną i zabałaganioną wspólnotę, w której administrowanie nieruchomością wcześniej to była raczej kpina.
    • dalinka2 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 09.05.14, 13:10
      Ja również szukam odpowiednij firmy, z mojego podsumowania internetowego, duzo opini mieli www.lidar.pl/ ktos miał z nimi umowę? ,sa godni polecenia???
      • j666 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 09.05.14, 14:02
        dalinka 2, a znasz Ty bajkę o wężu?
        No to SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssssp........aj SPAMERZE !!
        • cejrom Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 10.05.14, 15:27
          Spam spamem, ale osiedla niezłe jaja miały z nimi :)
          forum.gazeta.pl/forum/w,19482,95337995,95337995,dobry_humor_Lidaru.html
          Wprawdzie post sprzed kilku lat ale kto wie czy czegoś się nauczyli do dziś :)
    • sepia1111 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 26.08.16, 12:52
      Dobrej? no to..." Na Francuskiej", chyba , co?
    • janiak82 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 31.08.16, 22:21
      Sprawdź firmę Progresline. Zarządzają kilkoma nieruchomościami w mojej okolicy, także blokiem, w którym mieszkam. Nigdy nie było na nich żadnych skarg
    • pawelmach12 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 08.02.18, 14:17
      Bardzo sprawną firmą w Warszawie jest Lemmonhouse. Posiada ona platformę do kontaktu z mieszkańcami tzw. E-wspólnota. Dostępne są tam rozliczenia, istnieje możliwość zgłoszenia usterki. Na wszystkie sygnały reagują bardzo szybko i są w stałym kontakcie z ludźmi, nie odnosi się wrażenia bycia zbywanym. W razie potrzeby sporządzają opinie prawne bez dodatkowych kosztów. Naprawdę obsługa na wysokim poziomie.
      • robinsoncrus Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 08.01.19, 17:55
        Takie platformy to już standard w zasadzie. Wszystkie szanujące się firmy powinny z tego korzystać. Także nie ma się tu czym chwalić. Ja o Lemmon akurat czytałem średnie opinie a trochę się rozglądałem ostatnio w tym temacie. Podobno polegli gdzieś na osiedlu którymś. No ale wiadomo w sieci różne rzeczy się pisze...
    • tanitazaitceva Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 14.12.18, 14:23
      Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/
    • marg-ol Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 30.08.19, 16:39
      wOsiedle.pl
      polecam, system do zarządzania osiedlami
    • przibi Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 23.06.20, 01:12
      U nas już prawie pół roku jest zarządca Fadrowski i działa naprawdę sprawnie - polecam
      • szarlottka1991 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 18.10.22, 09:09
        U nas na Rakowie zarządza pani Anetka z firmy ZARZĄDCA Fadrowski i powiem wam, że jest wszystko ok. Kiedyś mieszkaliśmy w Krakowie i tam to dopiero był cyrk z zarządzniem nieurchomości. Tutaj jest konkret i nikt sie nie burzy i nie przeszkadza w realziacji planowanych inwestycji czy remontów.
    • paweljanuszek Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 22.11.22, 14:12
      Niestety z Warszawy nikogo nie znam, ale jeśli potrzebowałby ktoś w Gdańsku, to znam bardzo konkretnego i rzetelnego administratora - Polzen
    • mieszkaniowiec66 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 26.02.23, 23:04
      Już od bardzo dawna zajmuję się wynajmowaniem mieszkań, generalnie nieruchomościami. Wiem, jak wazne jest zachowanie dobrego stanu budynków i trzymanie, a nawet podwyższanie wartości nieruchomości. Polecam przedsiębiorstwo Polzen z Gdańska, zajmujące się zarządzaniem nieruchomościami. Współpracuję z nimi od lat i nie mam żadnych zastrzeżeń
    • godlewskae Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 18.08.23, 10:29
      Dzień dobry
      Jestem zarządcą nieruchomości z dwudziestoletnim doświadczeniem. Jestem współwłaścicielką firmy LEADER - Zespół Zarządzania i Administrowania Nieruchomościami Sp. z o.o.
      Jeśli są zainteresowani Państwo moją usługą to proszę o kontakt.
      Ewa Godlewska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka