serwelino 21.03.13, 12:10 Proszę o polecenie dobrej firmy administrującej.Chodzi o osiedle na Białołęce o pow. ok. 32 tys m2.Proszę o konkretne informacje. Zaproszenia do wymiany maili bez podania nazwy firmy będą ignorowane. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliard Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 21.03.13, 18:55 Polecam Kreato. www.kreato.pl. Solidni, dobra współpraca. Odpowiedz Link Zgłoś
dob1234 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 22.03.13, 13:29 PRO-SYSTEM NIERUCHOMOŚCI Sp. z o.o. Łukasz Dobosiewicz Specjalista ds. Marketingowych 605532015 lukasz.dobosiewicz@prosystemrp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
makowski1969 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 25.03.13, 15:40 Jestem członkiem zarządu Wspólnoty Mieszkaniowej. Po wielu róznych firmach, z którymi mieliśmy wątpliwą "przyjemność" współpracować, z problemów jakich nam dostarczono, skutecznie wyciągnęła nas firma "Saldo" z ul. Piaskowej 3. Mają przy tym bardzo mocną kancelarię prawną i dołożyli jednej z najwiekszych Spółdzielni mieszkaniowych, z którymi byliśmy w sporze nie do wygrania, a tu ... można było jednak. Ogrodzili nam teren, którego nie mogły ogrodzić dwie poprzednie firmy, jakoś się dało i PINB zrobił kontrolę - bez zastrzeżeń. Wiem, ze administrują też duzym osiedlem. Są u nas codziennie i pracują zdecydowania inaczej niż firmy, które zatrudniają jednego administratora na 10 budynków. Polecam gorąco. Marcin Makowski Odpowiedz Link Zgłoś
highrise Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 25.03.13, 16:43 makowski1969 napisał(a): (...) . Są u nas codziennie i pracują zdecydowania inaczej niż fi > rmy, które zatrudniają jednego administratora na 10 budynków. Polecam gorąco. > > Marcin Makowski Wiedziałem, że są lepsi od nas i dlatego nie borę udziału w tym konkursie. Pozdrawiam Stanisław Jaszczuk Odpowiedz Link Zgłoś
aniader123 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 25.03.13, 17:14 FOKUS Zarządzanie Nieruchomościami, administrują od maja zeszłego roku na Skarbka z Gór 132, polecam www.zn-fokus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wampir69 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 26.03.13, 12:40 Polecam Agencję Zamek ze względu na ich Panel nasi mieszkańcy są zadowoleni maja podgląd na wszystko co się dzieje we wspólnocie co robi zarząd i jakie są umowy i on-line rozliczenia Odpowiedz Link Zgłoś
bratek06 "krazy złoty pieniadz" 14.05.13, 20:50 pięknie opisany jeden z wielu obrazow naszej rzeczywistosci zasługuje na oddzielny watek " krazy krazy złoty pieniadz ludzi gubiac ludzi mieniac..." Odpowiedz Link Zgłoś
wycienty Re: "krazy złoty pieniadz" 04.06.13, 01:27 No cóż, z przykrością stwierdzam, że mój wpis na temat ZN Fokus został usunięty a może zablokowany. Domyślam się, że stało się tak dlatego, iż poczuła się nim dotknięta jedna z osób zaangażowana w działalność tej firmy, a która w bardzo nieodległej jeszcze przeszłości działała jako Dyrektor Techniczny w firmie wspominanej na stronie www.pzngepard.com.pl Może wpis był zbyt mocny a może nie. Nie dowiemy się tego, bo go nie widać. Jednak raczej nie zawierał żadnych nieprawdziwych informacji, których nie można było poprzeć dokumentami i świadectwami osób, które sprawę znają. W każdym razie nie udało mi się uzyskać pod adresem forum@agora.pl informacji o przyczynach usunięcia czy sposobie w jaki wpis naruszył regulamin. Czy był sprzeczny z jakimiś zasadami tu opisanymi: forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html? Serwelino pytał o firmę i konkretne informacje, których, wg mnie, we wpisie aniader123 zabrakło. Nie jest napisane, że wątek ten ma służyć jedynie wychwalaniu firm i że zdania odmienne będą usuwane. Czy były powody usunięcia? Czy i ten wpis zostanie usunięty bez żadnego komentarza? czy któraś z opinii na www.pzngepard.com.pl/pierwsza-burza-w-2013/ www.pzngepard.com.pl/problem/w-czym-problem/ www.pzngepard.com.pl/dialog-z-zarzadca/ jest przesadzona? Proszę zabrać głos, napisać sprostowanie jeśli gdzieś mijamy się z prawdą. Kneblowanie ust osobom o odmiennym zdaniu, choć do pewnego stopnia skuteczne trąci mocno starymi czasami jakich powrotu chyba nie chcemy. A może chcemy? Wiem, że czasem może być trudno zmierzyć się z wstydliwą przeszłością ale bywa konieczne spojrzenie w, nawet wirtualne, oczy osób, z których pieniędzy przecież człowiek utrzymywał sie przez kilka lat, a które mogą mieć uzasadniony żal o pewne sprawy. Nie z własnej przecież winy zostały ze swoją własnością nie w takim stanie, w jakim chciałyby ją widzieć. Nie usłyszały nawet głupiego "przepraszam". Nie wspomnę już o jakiejś próbie naprawienia szkody, co, przyznaję, może nie być łatwe, a zapewne jest po prostu niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_kowal Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 27.03.13, 11:27 Polecam Home Manager s.c. Młody, dynamiczny zespół z fachową wiedzą i profesjonalnym podejściem do powierzonych zadań. Zawsze pod telefonem służą pomocą. Kontakt telefoniczny i mailowy pozwala w dowolnym czasie załatwić wszystkie formalności. Z tego co pamiętam nasza Wspólnota indywidualnie negocjowała stawkę wynagrodzenia dla firmy HM - zatem każda WM postrzegana jest jako odrębny partner, a nie dorzucana jako kolejny klient. Odpowiedz Link Zgłoś
aldomnieruchomosci Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 27.03.13, 12:38 Jesteśmy poważnie zainteresowani Państwa ogłoszeniem dotyczącym administrowania Państwa osiedlem. Nasza kadra zarządzająca legitymuje się wieloletnim doświadczeniem w zarządzaniu nieruchomościami typu: komercyjnego(Warszawskie hotele),wspólnotami mieszkaniowymi zarówno w zasobach Gminy, Skarbu Państwa czy spółdzielni mieszkaniowych. Pracownicy posiadają licencje zawodowe zarządcy nieruchomości już od 2000r. jak również uprawnienia budowlane w konstrukcji oraz wykształcenie na poziomie studiów wyższych z wyceny nieruchomości, obrotu nieruchomościami i zarządzania nieruchomościami ponadto posiadają stosowne uprawnienia do sporządzania świadectw certyfikatów energetycznych. W przypadku zainteresowania naszą ofertą jesteśmy w stanie udokumentować zarówno stosowne wykształcenie jak i 30letnie doświadczenie zawodowe. Proszę o kontakt aldomnieruchomosci@gmail.com , tel. 509772291 Aldom Nieruchomości Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 27.03.13, 14:43 Dobra, siadam i patrzę, colę i chipsy już kupiłem :-) PS. "Interesuję się lotniarstwem i ekologią, studiuję zarzadzanie i marketing" ;-) ----- > Proszę o polecenie dobrej firmy administrującej. > Proszę o konkretne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
posesja-on Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 28.03.13, 00:47 Witam, no cóż polecam swoją firmę bo wiem że pracujemy solidnie.Najłatwiej przekonać się zapraszając na spotkanie i ocenie co kto mówi i jak widzi współpracę. Tomasz Bosiacki Posesja-on.pl tel 509 06 61 61 Odpowiedz Link Zgłoś
home_manager Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 28.03.13, 12:31 Witamy. Jesteśmy zainteresowani współpracą, chcielibyśmy poznać więcej szczegółów dotyczących charakteru budynku i oczekiwań właścicieli. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego: p. Jarosław 502-255-351 i mailowego: biuro@homemanager.pl www.homemanager.pl Pozdrawiamy, zespół HM s.c. Odpowiedz Link Zgłoś
forski Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 28.03.13, 21:27 dobrze wspominam współpracę z firmą Gestor (www.gestor.com.pl/), w Warszawie również działają i z tego co wiem nieźle sobie radzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
acomitam1 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 30.03.13, 09:58 Nie polecam firmy Status Nieruchomości Mieszkaniowe właśnie rozwiązujemy z nimi umowę, zresztą nie tylko my. Życzę udanego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 30.03.13, 11:38 "Wy" jesteście może z Bemowa? ----- > właśnie rozwiązujemy z nimi umowę, zresztą nie tylko my Odpowiedz Link Zgłoś
acomitam1 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 30.03.13, 13:31 A jakie to ma znaczenie skąd jesteśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 02.04.13, 13:49 Bo może jesteście przez płot? Odpowiedz Link Zgłoś
acomitam1 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 02.04.13, 18:49 nie jesteśmy z Bemowa, ale wiem, że oni też podziękowali Statusowi Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 02.04.13, 20:00 OK. Mogę dać Ci namiar na zarządcę/administratora, jeśli chcesz wymienić swojego (inna dzielnica niż Bemowo). Odpowiedz Link Zgłoś
dob1234 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 03.04.13, 09:29 Mogę polecic PRO-SYSTEM NIERUCHOMOŚCI Sp. z o.o. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzy007 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 31.03.13, 01:47 W naszej wspólnocie administruje firma EMCO zarzadzanie nieruchomosciami. Jestesmy zadowoleni w ciągu niecałych 2 lat z 200tys zadłużenie mieszkanców spadło do 30 tys, urósł nam fundusz remontowy i wyegzekwowalismy usterki od dewelopera ( najpierw zarzad miała rodzina dewelopera)-pozbyliśmy sie rodzinki rzutem na taśme tuz przed upływem terminu rekojmi, na koncie wspólnoty było 500 zł a rachunki na kilkadziesiąt tysiecy, nie mieliśmy zadnych uchwał nic a mieszkania pociotków dewelopera były obciazane opłatami po uwazaniu. www.emco.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mala800 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 03.04.13, 09:43 Jako członek Zarządu polecam firmę Status Nieruchomości Mieszkaniowe. Na naszej wspólnocie sprawdzają sie dobrze. Jako 5 osobowy zarząd jesteśmy z nich zadowoleni. Mają doświadczenie, interesują się mieszkańcami, sprawami wspólnoty, podpowiadają jak zaoszczędzić - gdzie widzimy już ich pomysły wprowadzone w życie. Nami opiekuje się Pan Łukasz Pisula, odpowiedzialny człowiek : pisula@status.pl, wcześniej mieliśmy inna osobę ale zaraz ją nam wymienili jak tylko zobaczyli że się jednak ta osoba u nas nie sprawdza. Osobą która służy nam swoja wiedza jest dyrektor spółki Pani Iwona Brodzik - brodzik@status.pl z tego co wiem jest od 8 lat członkiem stowarzyszenia zarządców, nawet gdzieś powinienem mieć od nich jej referencje. Kobieta ma niesamowita wiedzę, a jak prowadzi zebrania wspólnot ... byliśmy pod wrażeniem. Dają na zebranie prawnika - za darmo, opiniował nam wszystkie umowy - za darmo. Mają inspektora nadzoru, nie powiem Pani Inspektor z naszym developerem poradziła sobie super. Jako zarząd z pełną odpowiedzialnością polecamy ta firmę. Oczywiście jak zauważycie ze administrator coś nawala to jak najszybciej trzeba go zmieniać i wziaść nową osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
ence-pence0 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 03.04.13, 10:51 > Jako członek Zarządu polecam firmę Status Nieruchomości Mieszkaniowe. Na naszej > wspólnocie sprawdzają sie dobrze. Jako 5 osobowy zarząd jesteśmy z nich zadowo > leni. Mają doświadczenie, interesują się mieszkańcami, sprawami wspólnoty, podp > owiadają jak zaoszczędzić - gdzie widzimy już ich pomysły wprowadzone w życie. > Nami opiekuje się Pan Łukasz Pisula, odpowiedzialny człowiek : pisula@status.pl > , wcześniej mieliśmy inna osobę ale zaraz ją nam wymienili jak tylko zobaczyli > że się jednak ta osoba u nas nie sprawdza. Osobą która służy nam swoja wiedza j > est dyrektor spółki Pani Iwona Brodzik - brodzik@status.pl z tego co wiem jest > od 8 lat członkiem stowarzyszenia zarządców, nawet gdzieś powinienem mieć od n > ich jej referencje. Kobieta ma niesamowita wiedzę, a jak prowadzi zebrania wspó > lnot ... byliśmy pod wrażeniem. Dają na zebranie prawnika - za darmo, opiniował > nam wszystkie umowy - za darmo. Mają inspektora nadzoru, nie powiem Pani Inspe > ktor z naszym developerem poradziła sobie super. Jako zarząd z pełną odpowiedzi > alnością polecamy ta firmę. Oczywiście jak zauważycie ze administrator coś nawa > la to jak najszybciej trzeba go zmieniać i wziaść nową osobę. Kryptoreklama Pani Iwony. :) Zalecam zapoznanie z opiniami "zadowolonych" wspólnot. :) Status opinie Odpowiedz Link Zgłoś
mala800 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 03.04.13, 11:07 jesteś anonimowy i wszystko oskarżasz, skoro wszędzie dopatrujesz się spisku to sam jesteś częścią spisku. Oskarżasz mnie o kryptoreklamę , chociaz mówię tylko jak administrowane jest moje osiedle. To moze Ty jesteś tu po to aby robić ANTY - reklamę firmie Status - może to Ty masz w tym jakiś cel i kto Ci za to płaci. Teraz juz wiem, dlaczego moi koledzy z zarządu mówili aby nie pisać i nie odpowiadać na forum. Na forum najlepiej p[isać tylko źle, mam nadzieje ze nie czytasz super exprseu czy faktu bo super pasowałbyś/abyś jako redaktor naczelny. Takie gazety potrzebuja takich ludzi jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
ence-pence0 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 03.04.13, 11:34 mala800 napisała: > Na forum najlepiej p[isać tylko źle, mam nadzieje ze nie czytas > z super exprseu czy faktu bo super pasowałbyś/abyś jako redaktor naczelny. Taki > e gazety potrzebuja takich ludzi jak Ty. Zadowolony klient nic nie napisze, klient niezadowolony wyrazi swoje niezadowolenie aby przestrzec innych. Tak funkcjonuje internet. Ty ze swoim uwielbieniem gdzie się kwalifikujesz? Do Faktu czy do SE? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
acomitam1 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 03.04.13, 19:24 Pani Iwona z firmy Status zdobywała doświadczenie pracując u nas jako administrator. Niestety ta Pani nie potrafi poprawnie sformułować zdania, nie mówiąc o napisaniu poprawnego gramatycznie zdania. Jest opryskliwa, a jej wiedza na tematy zarządzania jest spora (ale raczej w kontekście jak wyjść na swoje). Ta Pani nie zna się dokładnie na zagadnieniach zarządzania. I proszę mi nie mówić, że ośmioletnia licencja coś znaczy. Znam osobiście osoby z licencją, a bez podstawowej wiedzy wynikającej chociażby z Ustawie o Gospodarowaniu Nieruchomościami. A co do prawnika to mają swoich od kilku miesięcy bo dotychczas podpierali się mecenasem Zającem, który do tanich nie należy i za każde zebranie czy konsultacje słono mu płaciła nasza wspólnota. I nikt mi nie powie, że Status jest OK Po 8 latach na naszej nieruchomości mamy ich naprawdę serdecznie dość. I z radością ich żegnamy :) :) Ja tylko ostrzegam, ale wybór należy do Państwa... Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 03.04.13, 20:13 No dobra, ale jeden lubi jabłka inny gruszki, jeden woli blondynki drugi brunetki. Rozstawałem się z administratorami, ale nie potrzebowałem na nich pluć dla swojego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
haneczka_wm Bardziej wiarygodne 03.04.13, 23:28 mala800 napisała: > Jako członek Zarządu polecam firmę Status Nieruchomości Mieszkaniowe. > Na naszej wspólnocie sprawdzają sie dobrze. Jako 5 osobowy zarząd jesteśmy z nich > zadowoleni. Mają doświadczenie, interesują się mieszkańcami, sprawami wspólnoty, > podpowiadają jak zaoszczędzić - gdzie widzimy już ich pomysły wprowadzone w życie. Bardziej wiarygodne byłoby to ćwierkanie gdybyś podała swoje imię i nazwisko oraz namiary na tę zadowoloną wspólnotę. Tu chyba nie ma nic do ukrycia i nie ma w tej otwartości żadnego zagrożenia? Dlaczego nie pokazać swojego szczęścia światu? Pozytywny przykład buduje wiarę, że może być dobrze, a przede wszystkim buduje przekonanie, że warto się o to starać. Chętni lub zainteresowani mogliby wtedy z Wami konsultować i wyjaśniać swoje wątpliwości, podpatrywać metody i organizację pracy. Warto by wspólnoty wymieniały się swoimi doświadczeniami i spostrzeżeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
tridlle Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 04.04.13, 08:57 Napisz na domuslex[at]domuslex.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hand7 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 04.04.13, 16:47 Polecam Serdecznie Agencję " Zamek" www.agzamek.pl w Przypadku zainteresowania proszę o kontakt 664 475 341 , Specjalizacja właśnie w nieruchomościach tej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
ps.ah Re:Altus House Poszukiwany Zarządca - Warszawa 06.04.13, 20:06 Witam, W związku z Państwa ogłoszeniem chciałabym zaproponować zapoznanie się z ofertą usług i cen firmy Altus House (daw. FART). Firma zajmuję się zarządzaniem i administrowaniem nieruchomości od 2000r. posiada ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej na kwotę 1 000 000 PL ( w tym 300 000 tys. PL przechowywanej dokumentacji), ponadto posiada licencję zawodową ZARZĄDCY NIERUCHOMOŚCI nr 512. W szerokiej gamie oferty proponuje pomoc prawną, codzienne kontrole administratora na budynku, E-Kartotekę, czyli dostęp do rozrachunków przez internet, a ponadto serwis techniczny 24h z gwarancją dojazdu do 2h od momentu zgłoszenia awarii. Jeśli wiadomość ta zwróciła Państwa uwagę proszę o kontakt : ps@altushouse.pl bądź pod numerem tel. +48 519 388 100 Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re:Altus House Poszukiwany Zarządca - Warszawa 07.04.13, 17:44 > Firma zajmuję się zarządzaniem i administrowaniem nieruchomości od 2000r. posiada ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej na kwotę 1 000 000 PL ( w tym 300 000 tys. PL przechowywanej dokumentacji), ponadto posiada licencję zawodową ZARZĄDCY NIERUCHOMOŚCI nr 512. A jaka jest forma prawna owej "firmy XYZ"? Czy to przedsiębiorca Jan Iksiński prowadzący działalność pod nazwą (firmą) XYZ, czy może spółka, jesli spółka to jaka? Od kiedy FIRMA może POSIADAĆ licencję zawodową zarządcy nieruchomości nr 512 (słuszną linię ma minister Gowin ;))? Czy ubezpieczenie od OC, o którym piszesz to [dobrowolne] ubezpieczenie FIRMY, czy [obowiązkowe] ubezpieczenie osoby o licencji zawodowej nr 512 (to ciekawy temat, warto poznać ofertę towarzystw ubezpieczeniowych w tym zakresie)? Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 15.05.13, 18:51 Jak widać arogancja nowobogackiej waadzy spływa na wszystkie szczeble ;-) Pytanie retoryczne: słoik (bo któżby inny z Białołęki)? ----- > Zaproszenia do wymiany maili bez podania nazwy firmy będą ignorowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kb1901 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 20.05.13, 13:53 Witam, jestem mieszkańcem nieruchomosci ,gdzie ostatnio zmieniony został zarzadca. Muszę powiedzieć, że zmiana ta wyszła na dobre Wspólnocie ponieważ istotnie poprawiła sie obsługa, w tym co istotne ściagalność należności. Zarządca jest na budynku codziennie i rzeczywiscie żyje sprawami nieruchomości. Z mojego rozeznania wynika, że nie jest to firma zarzadzająca dziesiatkami nieruchomośc,i dlatego obsługa i poświęcony czas powoduje, że zarządca jest bardziej przyjazny i rzeczowy. można się z nim skontaktować pod adresem e-mailowym gladiator@gladiator.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mare-k234 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 24.05.13, 11:17 Trochę mało informacji o nieruchomości, ale proszę się zapoznać z ofertą tej firmy: Zarządzanie Nieruchomościami Warszawa firma nazywa się Polbest Zarządzanie Nieruchomościami. Warto zwrócić uwagę na sposób komunikowania się z właścicielami Wspólnot zarządzanych przez tę firmę. Mają specjalna zakładkę na stronie Komunikaty dla Wspólnot Odpowiedz Link Zgłoś
didzan Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 29.05.13, 13:55 Jeżeli nadal Państwo poszukują zarządcy nieruchomości proszę o kontakt - Dominika Karbowiak 504-298-451. Odpowiedz Link Zgłoś
my.real.estate Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 06.06.13, 09:57 Zapraszam do kontaktu: Akacjowa Sp. z o. o. ul.Jana Pawła II 54 05-077 Warszawa e-mail: ekwiatkowska@akacjowa.pl tel: 223009700 Pozdrawiam Elżbieta Kwiatkowska Odpowiedz Link Zgłoś
serwelino Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 18.06.13, 13:53 Zarządca nie jest jeszcze wybrany.Wyboru dokonamy do końca czerwca.Proszę więc o podawanie namiarów.Jeżeli będziemy zainteresowani skontaktujemy się z Państwem. Odpowiedz Link Zgłoś
didzan Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 18.06.13, 14:05 Witam, Reprezentuje firmę D&D- Zarządzanie Administrowanie Nieruchomościami - Chróścikowska Sp. J., biuro mieści się na Mokotowie, ul. Czerniakowska 71 pok. 201 tel. 22-851-04-23 , 504-298-451, adres e-mail: administracja@did-zan.waw.pl Zapraszam! Dominika Karbowiak Odpowiedz Link Zgłoś
renata.gestor Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 19.06.13, 08:57 Dzień Dobry Reprezentuję firmę Gestor, lidera wśród firm obsługujących nieruchomości. Administrujemy min. Babką Tower w Warszawie. Wyciągamy Wspólnoty Mieszkaniowe z różnych problemów również prawnych z sukcesami. Wspólnie wynegocjujemy dla Państwa najkorzystniejszą ofertę. Zajmujemy się kompleksową obsługą nieruchomości (księgowa, prawna, administracyjna, windykacyjna). Biuro mieści się w Babka Tower Al. Jana Pawła II 80 00-175 Warszawa. Zapraszam do kontaktu: r.dabrowska@gestor.com.pl lub 508 077 141 Wynegocjuję dla Państwa najlepszą ofertę. Więcej o firmie na www.gestor.com.pl Z Poważaniem Renata Dąbrowska Odpowiedz Link Zgłoś
mila-mama Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 21.06.13, 19:52 Witam, jestem członkiem zarządu dużej 30 tys. metrowej wspólnoty. Niecały rok temu staliśmy przed wyborem firmy zarządzającej. pamiętam jak wybieraliśmy z pośród 13 ofert. Spotkaliśmy się z 9 firmami. Po długim i męczącym okresie Wybraliśmy firmę "Zarządca" Artur Fadrowski. Mają biuro na Chmielnej i na Wilanowie. Teraz gdy przeszliśmy uchwałę deweloperską, firma zniwelowała zaległości a wspólnota wreszcie funkcjonuje jak trzeba (zbieramy tylko brakujące cesje) wiemy, że Wspólnota została naprawiona. I to właśnie przez Firmę Zarządca. Fajna współpraca, administratorka wychodzi z inicjatywą, nie ma błędów księgowości. Wreszczie to nie my musimy pilnowac co ma zrobić administrator, to on pilnuje nas mówiąc podpiszcie. A my mu ufamy. Szczegóły mają na stronie www.zarzadca.waw.pl, a najlepiej kontaktować się z Panią Małgosią znalazłam na stronie :) malgorzata.gawecka@zarzadca.waw.pl Pozdrawiam i owocnego szukania :) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
esejzesuzm Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 18.06.19, 11:17 Zarządca Fadrowski - bezkonkurencyjni, po prostu. I każdy kto wcześniej korzystał z usług innej firmy a teraz przeszedł do nich mówi, że niebo a ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
nogajooo Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 26.07.19, 19:54 Wiadomo ze niezawodnych firm to na tym swiecie nie ma hah:d ale no fakt dają rade. Mialam pare przygod, kilka akcji im zglosilam - zadzialali, tylko tyle i az tyle czego wiecej chciec od zarzadcy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
szypulka123 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 14.06.20, 18:47 Fadrowski jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
gkrzysztof Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 23.07.20, 00:53 szypulka123 napisał(a): > Fadrowski jest ok. Bardzo okej Odpowiedz Link Zgłoś
sas101 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 22.06.13, 07:43 Biuro Rynku Nieruchomości ul. Elektryków 20/2, 05-270 Marki tel. 533 662 508 www.brn.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sepia1111 Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 26.08.16, 12:55 Firma "Na Francuskiej" ! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiegowa.com Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 19.06.13, 12:07 Witam, jestem zainteresowana nawiązaniem współpracy - więcej informacji na temat firmy na www.księgowa.com ( proszę uważać - nazwa z polskimi literami ! ), mamy doświadczenie w zarządzaniu i rozliczaniu wspólnot od 2002 r. pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
zawaszczak Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 22.06.13, 14:23 U nas nadal, od kilku lat już jest Lux Dom. Jeśli szukacie solidnej firmy to powinniście być zadowoleni. Firma spora, obsługuje dużo osiedli ale przykładają się do swoich obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
serwelino Re: Poszukiwany Zarządca - Warszawa 29.06.13, 20:45 Dziękuje za propozycje. Sprawa jest już zamknięta.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś