14.03.07, 10:15
Czy ktoś zna firmę AD-POR zarządzającą nieruchomościami w W-wie? Czy
jesteście zadowoleni z jej usług? I czy właścicielka tej firmy p. Porębska
Burkiewicz ma coś wspólnego z "osławionym" p. Tadeuszem Burkiewiczem?
Obserwuj wątek
    • lokator242 Re: AD-POR 31.07.07, 12:44
      jestem niezadowolona, jeżeli jest na tym forum osoba, która mieszka na
      Górczewskiej 232C w Warszawie, to proponuje rozpoczącie agitacji na rzecz
      sprawnego zarządzania nieruchomością
      • przem1979 Re: AD-POR 02.08.07, 14:42
        Witam sąsiadkę z Górczewskiej :)
        Osobiście też jestem niezadowolony ze sposobu zarządzania naszym osiedlem,
        brakiem informowania o najważniejszych sprawach, etc. Co z planowanym wykupem
        terenu pod jakiś normalny plac zabaw? Co z inwestycją pod hasłem rozbudowa ul.
        Lazurowej? Co ze stojącą wodą na stanowiskach garażowych? Na żadne z tych pytań
        nie uzuskałem żadnych informacji. Mało tego - wkurza mnie, że 1/3 kosztów
        czynszu to opłata na ochronę - starych dziadków, którzy tak naprawdę nic nie
        robią!
        Proszę o pociągnięcie tematu - czy są tu jeszcze jacyś lokatorzy ze
        wspomnianego osiedla??
    • grzegorz.ramotowski Re: AD-POR 28.09.21, 10:23
      NIE POLECAM!!! PRZESTRZEGAM!!! Nierzetelna, niekompetentna obsługa wspólnoty. Nie podaje stanu liczników. Zawyża opłaty licząc za pow. użytkową, a nie pow. mieszkania. Opryskliwa właścicielka z czasów archaicznych. Podpisuje się za zarząd. Nie podejmuje interwencji, tylko wywiesza telefony w sprawie awarii na tablicy. Wpędza wspólnotę w długi. Na szczęście rozwiązaliśmy współpracę. Nie powinna dostać żadnej gwiazdki, tylko samem minusy.
    • grzegorz.ramotowski Re: AD-POR 28.09.21, 10:23
      NIE POLECAM!!! PRZESTRZEGAM!!! Nierzetelna, niekompetentna obsługa wspólnoty. Nie podaje stanu liczników. Zawyża opłaty licząc za pow. użytkową, a nie pow. mieszkania. Opryskliwa właścicielka z czasów archaicznych. Podpisuje się za zarząd. Nie podejmuje interwencji, tylko wywiesza telefony w sprawie awarii na tablicy. Wpędza wspólnotę w długi. Na szczęście rozwiązaliśmy współpracę. Nie powinna dostać żadnej gwiazdki, tylko same minusy.
      • kasawas Re: AD-POR 10.10.21, 11:55
        Witam zastanawiam się nad kupnem mieszkania na Górczewskiej 232C. Będę wdzięczna za wszelkie informacje na temat tego bloku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka