dobud 01.06.05, 23:24 A może by tak na czacie np. Onet-u założyć pokój Wspólnoty Mieszkaniowe,ale z wejsciem tylko dla stałych nicków? Wtedy można dyskutować bezposrednio, a nie czekać ileś godzin czy dni aż ktoszareaguje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awenidapauliszta Re: propozycja czatu 01.06.05, 23:27 jestem za, ale lepiej na czacie gazety, bo jesteśmy na forum gazety, po co skakać na Onet. Odpowiedz Link Zgłoś
dobud Re: propozycja czatu 01.06.05, 23:28 Ok, to tak z przyzwyczajenia, bo tam "mieszkam" już z 5 latek:) Odpowiedz Link Zgłoś
dobud Re: propozycja czatu 01.06.05, 23:33 tylko jak na czacie Gazety można samemu założyć nowy pokoj? :( Nie widze, albom ślepy na starek latka:) Odpowiedz Link Zgłoś
vedel1 Re: propozycja czatu 02.06.05, 15:46 popieram ropozycję czatu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dobud Re: propozycja czatu 02.06.05, 22:46 No i sprawa się "rypła". Oto moja korespondencja w Gazetą: Oni: Witamy,W sytuacjach wyjątkowych stałe pokoje może zakładać administracja > portalu, jeżeli użytkownicy przysyślą uzasadnioną prośbę i wyłonią > spośród siebie osoby, które za pokój będą odpowiedzialne i będą się > nim opiekować. > Pokoi tymczasowych nie ma na portalu gazeta.pl Ja: > co to jest sytuacja wyjatkowa? Wojna, trzęsienie ziemi? Skąd mam wziać podpisy pod wnioskiem papierowym skoro znamy się tylko z nicków na forum (oprócz ekspertów dwóch). Biurokracja jak w Unii Europejskiej :) Trzeba udać sie do konkurencji na Onet - tam nie ma takich problemów. Jestem tam operatorem w pokoju Biznes" od 3 lat, a zresztą mozna założyć tam prywatny pokoj. Jacek Ostałowski, Opole Tak wiec chyba pozostaje Onet? Odpowiedz Link Zgłoś