xxxll 30.11.05, 20:05 czy Wy jako członkowie uczestniczycie w szkoleniach dotyczących działania wspólnot mieszkaniowych? Jaką tematykę chcielibyście omawiac na takich spotkaniach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikibobo Re: Pytanie do członków Zarządów WM 30.11.05, 20:13 Pytają to odpowiadam. Uczestniczyłam w szkoleniach. Przestałam jak tematem było zwalczanie insektów. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Pytanie do członków Zarządów WM 30.11.05, 20:25 ja nie pytam co było tematem tylko ojakich sprawch natakich zebraniach trzeba mówic ? Czy organizować warsztaty dla członków WM? Jak sie pisze plany zarządznaia nieruchomosciami, remontów kalkulacje? Czy???? Odpowiedz Link Zgłoś
kikibobo Re: Pytanie do członków Zarządów WM 30.11.05, 20:38 Gdybym tego nie wiedziała nie byłabym członkiem zarządu. A tak naprawdę to na bieżąco konsultuję się z członkami zarządów innych wspólnot. Obecnie brakuje mi wiedzy technicznej, która jest mi potrzebna do ujarzmienia kosztów centralnego ogrzewania . Innym też jej brakuje. A o jakich warsztatach dla członków WM myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Pytanie do członków Zarządów WM 30.11.05, 21:03 kikibobo napisała: >>A o jakich warsztatach dla członków WM myślisz?<< Dobre pytanie, tylko, że ja oczekuje propozycji. Bo raz na kwartał spotykam sie z tymi członkami wspólnot i nie mam zamiaru roztrząsać spraw poszczególnych wspólnot bo to wielu nie interesuje. Nastepne spotanie mamw maju 2006 i chciałbym ich czyms zaskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dobud Re: Pytanie do członków Zarządów WM 30.11.05, 21:22 zacznij od nauki ustawy. Pewnie żaden jej nie czytał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik.jarek Re: Pytanie do członków Zarządów WM 30.11.05, 21:35 Temat: Lokalny Program Rewitalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
asam11 Re: Pytanie do członków Zarządów WM 03.12.05, 15:34 xxxll napisał: raz na kwartał spotykam sie > > z tymi członkami wspólnot i nie mam zamiaru roztrząsać spraw poszczególnych > wspólnot bo to wielu nie interesuje. Nastepne spotanie mamw maju 2006 i > chciałbym ich czyms zaskoczyć. Bierzesz za to kasę więc pomyśl sam, to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
miro_mx Re: Pytanie do członków Zarządów WM 03.12.05, 14:55 Postaw im Buraka a zobaczysz jakiego Karpia strzelą :-0 To ich totalne Zaskoczysz ):-( Odpowiedz Link Zgłoś