awenidapauliszta 02.02.06, 18:58 czy ktoś z Państwa może polecić dobrą ale niedrogą firmę elektryczną? musimy zrobić w naszym budynku wymianę elektryki na klatkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miro_mx Re: dobry elektryk 02.02.06, 19:04 Czy jesteś w stanie przybliżyć charakterystykę budynku i zakres do wykonania (ile pięter i.t.p)? Poz. Miro Ps. Podaj miejscowość? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
awenidapauliszta Re: dobry elektryk 02.02.06, 20:19 racja! Warszawa. Budynek z 66 r. 4 klatki, 5 kondygnacji. Jest dokumentacja starej elektryki oraz typowanie. nie ma projektu nowej elektryki. Liczniki są już wyprowadzone na klatki. Udostępnię typowanie po zgłoszeniu na pocztę gazety Odpowiedz Link Zgłoś
miro_mx Re: dobry elektryk 02.02.06, 20:48 Jak mi poślesz na pocztę gazety to sprawdzę poprawności zastosowania i doborów! Pozd. Miro Odpowiedz Link Zgłoś
awenidapauliszta Re: dobry elektryk 03.02.06, 08:50 ponawiam prośbę o namiary na elektryka, których chciałby wykonać wymianę instalacji el. w budynku wspólnoty. Czy ktoś z Państwa może mi polecić taką firmę? Odpowiedz Link Zgłoś
muufa2 Re: dobry elektryk 13.03.06, 21:33 Jestem właścicielem który zajmuje sie remontali instalacji elektrycznych oraz konserwacja instalacji elektrycznych jeżeli jesteście zainteresowania to jest mój tel : 0-501-792-536 Odpowiedz Link Zgłoś