gapciams 10.02.06, 08:56 WITAM SZUKAM ROZSĄDNEGO UBEZPIECZYCIELA DLA MOJEJ WSPÓLNOTY ZĄBKI POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbbbb2 Re: UBEZPIECZENIE - SZUKAM 10.02.06, 09:11 Witam, Nasza wspólnota jest ubezpieczona w Allianz. Jest to Ubezpieczenie budynku i OC. Jeśli jesteś zainteresowany/a to mogę wysłać namiary na priv. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
gapciams Re: UBEZPIECZENIE - SZUKAM 10.02.06, 09:45 tak oczywiście poproszę i dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
amigo9 Re: UBEZPIECZENIE - SZUKAM 10.02.06, 11:30 Broker zrobił nam zestawienie 3 ofert - Allianz, Filar, Ergo Hestia. Filar miał najtańszą ofertę, ale Allianzu była lepsza (wg nas i brokera) i tę wybralismy. Może istnieje jeszcze lepsza oferta? Skontaktuj się z jakimś brokerem, powiedz, czego oczekujecie i porównaj. Odpowiedz Link Zgłoś
okemot Re: UBEZPIECZENIE - SZUKAM 10.02.06, 12:10 Ja z Filara zrezygnowałem, bo są cacy do momentu wystąpienia pierwszego zdarzenia. Zalało nam klatkę schodową, ale przez patio. Winny był developer, bo jego robole niedokładnie uszczelnili dylatację. Odmówiono nam wypłaty odszkodowania, bo zalanie nastąpiło nie przez dach. Odpowiedz Link Zgłoś
gstumpf Re: UBEZPIECZENIE - SZUKAM 10.02.06, 23:41 witam! może mogę Ci pomóc www.ubezpieczeniawspolnot.webpark.pl/ wejdź na ankiete, wypełń ją. czas realizacji oferty uległ ostatnio wydłużeniu, bo b. duzo zapytań, aktualnie ok 1 tygodnia. Możesz tez dzwonic na tel podane niżej grzesiek stumpf 071/781-89-10 0609/19-06-19 Odpowiedz Link Zgłoś