agniecha41 19.01.07, 08:36 Mam pytanie do ekspertów - czy na pierwszym spotkaniu powołującym wspólnotę ( wspólnota "duża" - 12 miesszkań) konieczny jest notariusz? Słyszałam różne opinie na ten temat a w ustawie nie mogę znaleźć stosownego zapisu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxxll Re: Zebranie powołujące wspólnotę 19.01.07, 22:48 A co to jest powołanie wspólnoty - znaszli ty ustwę o własnosci lokali? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha41 Re: Zebranie powołujące wspólnotę 21.01.07, 22:01 Znam. Nieprecyzyjnie się wyraziłam - chodziło mi o pierwsze spotkanie powołujące zarząd. Mysle, że inteligenty człowiek domysliłby się o co chodzi. A odpowiedź na pytanie już znam. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Zebranie powołujące wspólnotę 22.01.07, 06:55 agniecha41 napisała: > Znam. Nieprecyzyjnie się wyraziłam - chodziło mi o pierwsze spotkanie > powołujące zarząd. Mysle, że inteligenty człowiek domysliłby się o co chodzi. > A odpowiedź na pytanie już znam. Widzisz, wszelkie nieporozumienia ,śmieszności i stosunki miedzyludzkie zaczynają się od ... prawidłowego definiowania swych wypowiedzi. Czy z chłopakiem też tak rozmawiasz o sexsie? i wytykasz, że "inteligentny domysliłby ..." ...ze masz dzisiaj migrenę. Odpowiedz Link Zgłoś