gosc34 07.08.07, 00:02 Reklamuje się tytaj firma zarządzająca Atrium 21 (w Warszawie). To, według mojej wiedzy, wyjątkowi hohsztaplerzy. Ale może się mylę. Skomentujcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barnaba34 Re: atrium 21, skomentujcie 10.08.07, 00:40 Witam, Firma Atrium administruje na Kabatach osiedlem, na ktorym mieszka moja siostra. Z moich osobistych obserwacji (bywam tam dosyc czesto) oraz opinii siostry wynika, ze firma sie sprawdza i jest godna polecenia. Osiedle jest czyste, zadbane - widac, ze ma dobrego gospodarza. Wedlug mojej siostry jest to wlasnie zasluga zarowno firmy Atrium, jak i tamtejszego zarzadu. Ogolnie rzecz ujmujac, wrazenia bardzo pozytywne. Obecnie wspolnota, ktorej jestem czlonkiem (Ursus) po przejeciu nieruchomosci od dewelopera rowniez zamierza powierzyc jej zarzadzanie firmie Atrium. Pozdrawiam Barnaba Odpowiedz Link Zgłoś
nk45 Re: atrium 21, skomentujcie 12.08.07, 07:31 Jest to wyraźna AUTOREKLAMA. Proszę podać dokładną lokalizację Wspólnoty. Konkretną nazwę ulicy i numery klatek. Przejdę się i popytam co sądzą Właściciele. Jeżeli przedmówca nie poda dokładniejszych namiarów - jest z firmy Atrium. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta100 Re: atrium 21, skomentujcie 12.08.07, 15:14 Ja również współpracuję z firmą atrium 21 (od ponad 2 lat) i poza jakimiś drobnymi niedociągnięciami jestem z nich bardzo zadowolona. Nie widzę natomiast powodu by na forum podawać swój adres zamieszkania. Jeżeli nk45 rzeczywiście chcesz przejść się i popytać właścicieli to na na stronie atrium znajdziesz wykaz obsługiwanych nieruchomości. A jeżeli tego nie zrobisz to znaczy, że po prostu jesteś ich konkurencją. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanie.i.wspolnota Re: atrium 21, skomentujcie 13.08.07, 21:43 Zasugerowałem adminowi skasowanie wszystkich postów z tego wątku, z wyjątkiem jednego: nk45 napisał: > Jest to wyraźna AUTOREKLAMA. > Proszę podać dokładną lokalizację Wspólnoty. Konkretną nazwę ulicy > i numery klatek. Przejdę się i popytam co sądzą Właściciele. > Jeżeli przedmówca nie poda dokładniejszych namiarów - jest z firmy > Atrium. Dziękuję nk45 za prostą i mądrą receptę pozwalającą rozpoznać AUTOREKLAMĘ i ANTYREKLAMĘ. Nawet jeśli admin nie zareaguje, ta recepta może przydać się czytelnikom Forum. Brak adresu budynku, w którym administrują "bardzo dobrze" albo "skandalicznie" - podważa wiarygodność wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
a.drzewakowski Re: atrium 21, skomentujcie 14.08.07, 00:04 Nie bardzo rozumiem po co w ogole padlo to pytanie o opinie na temat Atrium skoro autor ma juz najwyrazniej wyrobiona swoja opinie w tym temacie. Po co zawracac gitare ludziom i pytac ich o zdanie, a gdy Ci to juz uczynia, podważac ich wiarygodnosc ? Jesli czlowieku nie dajesz temu wiary, wejdz na strone rzeczonego Atrium [ www.atrium.pl ] kliknij w spis wspolnot, ktorymi firma administruje/zarzadza (sa tam nazwy ulic !). Potem zagooglaj i bedziesz mial dokladne namiary na wspolnoty. Dotrzesz do zrodla bez zawracania komukolwiek glowy i posadzania o autoreklame. Co do numerow klatek, to jak juz dotrzesz na miejsce, mysle ze mozesz popytac w kazdej. A jak juz drogi kolego przepytasz wszystkich i dojdziesz do wniosku, ze Twoja z gory postawiona teza jest jednak prawdziwa kliknij tu --> www.google.pl/search?hl=pl&q=zarz%C4%85dzanie+administracja+nieruchomo%C5%9Bciami&btnG=Szukaj&lr= Na pewno znajdziesz cos dla siebie. P.S. Panie Witoldzie, mysle ze bylby Pan duzo bardziej wiarygodny gdyby podal Pan jeszcze swoj numer PESEL i czwarta cyfre telekodu do mBanku. Pozdrawiam A.Drzewakowski Odpowiedz Link Zgłoś