noisse 28.08.08, 13:28 Czy ktoś może podać namiary na drukarnię w Warszawie, która drukuje blankiety opłat w miarę rozsądnych cenach. Dostałem propozycje za 4,70 zł brutto za książeczkę z 12 -toma blankietami. Z góry piękne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liryk.2 Re: Książeczki opłat 28.08.08, 13:50 mogę polecić www.cedarpol.adm.pl.drukarnia z Częstochowy.W roku 2008 koszt 1szt książeczki około 2.50zł z wysyłką(przy ilości 75szt) Ksiazeczki spersonalizowane do wpisania tylko kwota i miesiąc. wspólnota z Warszawy. Pozdrawiam Lidia.R Odpowiedz Link Zgłoś
dom.i.nika Re: Książeczki opłat 29.08.08, 08:00 też korzystałam z usług Cedarpola. Przy ilości niewiele ponad 100 szt. zapłaciłam ok, 1 zł/książeczka. Dane przesyłasz do firmy a oni odsyłają gotowe książeczki. W tym roku nasza wspólnota zrezygnowała z drukowania książeczek gdyż większość osób dokonuje płatności przez internet. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
noisse Re: Książeczki opłat 01.09.08, 15:25 Serdeczne dzięki za info. Cedarpol jest super ale mają trochę odległe terminy. pozdrawiam Noisse Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Książeczki opłat 01.09.08, 19:21 Ja robię we własnym zakresie, w zależności od potrzeb wspólnoty. Mam matrycę w kolorze czerwonym - przelew wpłaty (format A4= 2 szt. koszt 0,06 zł/A4)i robię nadruki w kolorze czarnym. Jest to uniwersalne rozwiązanie przy zarządzaniu wieloma wspólnotami. ---------------------------------------------------------------- Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności - a daje więcej światła ... (K.S.P) Odpowiedz Link Zgłoś
bbabczyk Re: Książeczki opłat 02.09.08, 07:07 Co, książeczki opłat drukujesz na drukarce? Odpowiedz Link Zgłoś
noisse Re: Książeczki opłat 02.09.08, 09:59 Dobra pociągnę jeszcze chwilę ten temat. Gdzie kupujesz gotowe druki (matryce)? Pozdrawiam Noisse Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Książeczki opłat 02.09.08, 18:18 Każda porządna drukarnia akcydensowa ma takie druki w swej ofercie Nie mieszkam na twoim terenie, więc ci nie podam konkretnego adresu. ---------------------------------------------------------------- Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności - a daje więcej światła ... (K.S.P) Odpowiedz Link Zgłoś
liryk.2 Re: Książeczki opłat 02.09.08, 10:52 www. drukarnia.dekaban.pl tel 0602 673 663 niestety nie znam ceny (zamawia administrator)pozdrawiam Lidia.R. Odpowiedz Link Zgłoś
noisse Drukarnia Dekaban W-wa 04.09.08, 12:26 Witam, Drukarnia Dekaban niestety już nie świadczy usług w zakresie drukowania książeczek opłat. Noisse Odpowiedz Link Zgłoś
liryk.2 Re: Drukarnia Dekaban W-wa 05.09.08, 13:04 Rubikon-Poligrafia i Reklama 03-126 Warszawa ul.Ceramiczna16/638 tel 0502 343 216 email rubikon-kalata@wp.pl Pozdrawiam Lidia.R. Odpowiedz Link Zgłoś
m.ario Re: Książeczki opłat 14.09.08, 11:01 Wiyam mogę podać namiary na drukarnię z poza Warszawy, współpracujemy z kontrahentami w Warszawie, Nie bedzie problemu a dostawą, tak w Warszawie, jak i na terenie całej Polski Podaję link na stronę internetową www.drukarniatinta.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
noisse Re: Książeczki opłat 24.09.08, 11:14 Jeszcze raz serdecznie dziękuję. Noisse. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_m1 Re: Książeczki opłat 02.10.08, 11:37 Witam, jesteśmy firmą poligraficzną i drukujemy książeczki opłat w małych i dużych nakładach. Jesteśmy z Warszawy. Polecamy nasze usługi. www.ksiazeczkioplat.pl Odpowiedz Link Zgłoś