andrzej9876 19.12.08, 19:18 proszę o informację czy można samemu wyprowadzić otwór wentylacyjny z ubikacji,która mieści się w mieszkaniu,bezpośrednio na klatkę schodowa.co można w takim przypadku zrobić.mała wspólnota bez zarządu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajnik5 Re: wentylacja 20.12.08, 09:37 andrzej9876 napisał: > proszę o informację czy można samemu wyprowadzić > otwór wentylacyjny z ubikacji, > która mieści się w mieszkaniu, > bezpośrednio na klatkę schodowa. :-). Nie można. Ani samemu, ani również przy udziale osób trzecich. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Help! Rura kanalizacyjna 23.07.09, 08:36 andrzej9876 napisał: > proszę o informację czy można samemu wyprowadzić > otwór wentylacyjny z ubikacji, która mieści się w mieszkaniu, > bezpośrednio na klatkę schodowa. > co można w takim przypadku zrobić. mała wspólnota bez zarządu. Mam podobne pytanie. Również mała wspólnota bez zarządu. Otóż, czy można samemu podłączyć rurę kanalizacyjną z ubikacji do zbiornika wody pitnej, który mieści się w piwnicy, bezpośrednio pod mieszkaniem? Co mogę zrobić w tej sytuacji? Help!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gutek147 Re: Help! L e k a r z a ! 23.07.09, 17:16 czajnik5 napisał: > andrzej9876 napisał: > > > proszę o informację czy można samemu wyprowadzić > > otwór wentylacyjny z ubikacji, > > która mieści się w mieszkaniu, > > bezpośrednio na klatkę schodowa. > > :-). Nie można. Ani samemu, ani również przy udziale osób > trzecich. Pozdrawiam. czajnik5 napisał: > Mam podobne pytanie. Również mała wspólnota bez zarządu. Otóż, czy można samemu > podłączyć rurę kanalizacyjną z ubikacji do zbiornika wody pitnej, który mieści > się w piwnicy, bezpośrednio pod mieszkaniem? > > Co mogę zrobić w tej sytuacji? Help!!! Udać się do lekarza Łukaszku. upał robi swoje , dostałeś chyba udaru? Odpowiedz Link Zgłoś