Gość: :( IP: *.zone5.bethere.co.uk 14.10.09, 23:44 Normalne, komornik to pan świata. Nie interesuje go czy ktoś jest winny czy nie, po prostu zabiera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unhappy Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 14.10.09, 23:59 Gość portalu: :( napisał(a): > Normalne, komornik to pan świata. Nie interesuje go czy ktoś jest winny czy > nie, po prostu zabiera. No i bardzo dobrze. Taka jego rola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japycz Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 00:10 Oczywiscie długi należy spłacać,ale to co wyprawiają komornicy to po prostu złodziejstwo w majestacie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DlugToBusiness Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.toshiba-components.com 15.10.09, 11:49 Trzeba byc frajerem zeby splacac dlug. Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 16.10.09, 12:29 Do sądu z takim "bankiem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:05 Najlepiej się wypowiadać jak się niema o czymś pojęcia. Komornik jest człowiekiem, z nim też można się dogadać, potrafi wysłuchać argumenty i dostosować się do sytuacji petenta. A jak ktoś od razu podchodzi negatywnie i krzyczy lub ubliża zamiast rozmawiać to sam jest sobie winny. A z drugiej strony ktoś kto walczy o swoje pieniądze poprzez komornika może wytoczyć proces swojemu komornikowi za opieszałość w działaniu. Wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
plosiak Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 16.10.09, 13:24 Jakie złodziejstwo ? Komornik ma tytuł wykonawczy, np. wyrok lub bankowy tytuł egzekucyjny. I jeśli bank twierdzi, że dłużnik nie zapłacił, to komornik robi swoje. A ten pan zamiast lecieć do gazety powinien złożyć powództwo przeciwegzekucyjne, może domagać się odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
jamnnik Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 16.10.09, 15:52 mam pytanie co to jest bankowy tytuł egzekucyjny? jest on równoznaczny z wyrokiem sądu? i ile kosztuje złożenie powództwa przeciwegzekucyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.do Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 15.10.09, 00:48 W tym wypadku akurat komornik zachował się przyzwoicie - nie potraficie czytać ze zrozumieniem krótkiego tekstu w gazecie? Domyślam się jesteście z pokolenia JP2. A winowajcą jest pazerny bank. I rząd, a właściwie jego brak. Bo w tym chorym kraju nie ma władzy, państwa, polityków, tylko durnie i cyrk na kółkach. W cywilizowanych krajach niedopuszczalny jest ekonomiczny bandytyzm bankowy i gospodarcza wolnamerykanka. Ale kto by się tutaj tym przejmował. Kiedyś tych skurw...synów biznesmentów i bankowców będzie wieszć jakaś nowa bolszewja. Oby jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
katiabb Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 15.10.09, 08:24 z tym pokoleniem jp2 to trochę przesadziłeś. co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jAGA Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: 195.245.213.* 15.10.09, 12:03 a ty pewnie jestes jechowcem i dlatego ci pokolenie jp2 nie odpowiada. sam sie naucz czytac i pisac baranku bozy.... podobno jechowcy takim placa za tego typu komentarze, to sobie zarabiasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 18:33 Jaga... tyś głupia czy się popisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zack Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: 213.17.183.* 16.10.09, 16:48 Jaga zdewociały kmiocie, jak takiego troglodytę jak ty nauczono korzystać z komputera? Policealną z obsługi maszyn biurowych kończyłaś. Swoją drogą to ciekawe zjawisko, wystarczy wtrącić gdzieś w niekorzystnym kontekście JP2 a już jego owieczki ostrzą noże i szykują pały do linczu. Odpowiedz Link Zgłoś
katiabb Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 17.10.09, 19:12 Ale jaki związek ma pokolenie jp2 z czytaniem ze zrozumieniem? nie rozumiem. śmieszą mnie takie bzdurne komentarze na forach internetowych, które kompletnie nie mają odniesienia do tematu dyskusji. mnie akurat nie chodzi o "ostrzenie noży", co zarzuca się tu osobie o nicku jaga. pytam tylko dlaczego akurat pokolenie jp2 uważa się za takie, które nie opanowało umiejętności czytania ze zrozumieniem? czy wiara w nauki kościoła blokuje taką zdolność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin75 Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.chello.pl 15.10.09, 16:50 a mi komornik powiedział że potwierdzenie przelewu na rachunek bankowy nie jest wystarczającym dowodem przekazania alimentów bo w wyroku pisze do rąk własnych (mam to na pismie od niego) tyle ze matka mieszka w anglii i pomimo informacji że pieniązki czekają nie przyjechała ani razu. rachunek wskazany przez nią w korespondencji mailowej) efekt 10 000 PLN w plecy i wstyd w zakładzie pracy. to jest chore. teraz szukam adwokata aby odzyskać kasę i nawet nie wiem za bardzo z jakiego paragrafu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swego nie znacie.. Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:19 "W cywilizowanych krajach niedopuszczalny jest ekonomiczny bandytyzm bankowy i gospodarcza wolnamerykanka. Ale kto by się tutaj tym przejmował" Człowieku, co Ty wypisujesz? W cywilizowanym kraju, takim jak USA banki dokonały największych nadużyć w historii. A może już zapomniałeś, komu zawdzięczamy obecny światowy kryzys gospodarczy? Nie cierpię, jak tylko na nasze się pioczy! Swego nie znacie - cudze chwalicie... Oczywiście absolutnie nie bronię tego banku (zresztą nie nasz!)tylko boli mnie w zacytowana wypowiedź. Mieszkałem dwie dekady w Niemczech i wiem doskonale, jak cudownie działa bandytyzm ekonomiczny w tak zwanych cywilizowanych krajach. Szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.09, 08:29 no cóz to tylko mały obrazek z faktycznego obrazu III Rzeczpospolitej Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 15.10.09, 09:05 GE Money Bank czyli dawny GE Capital Bank. Jeden z najbardziej pazernych banków na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deb Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: 94.75.121.* 15.10.09, 09:23 O tak, o tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesor Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: 195.205.202.* 15.10.09, 09:54 Podobnie jak Sygma bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 10:28 Sygma bank powinien zostać zgłoszony do prokuratury, za okradanie ludzi i niezgodne z prawem bankowym umowy!! Odpowiedz Link Zgłoś
anarchoateo Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 16.10.09, 12:17 na co czekasz ? zgłoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Monit z GE Money Banku kosztuje 45 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 13:06 to chyba najwyzsza stawka na rynku, poza tym nie ksieguja od razu przeslanych pieniedzy, nie wspominajac juz o tym, ze nie ma konkretnej osoby ktora odpowiedzialaby rzeczowo na nurtujace ludzi pytania.... SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurzyk Re: Monit z GE Money Banku kosztuje 45 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 15:20 Ten bank nalezy omijac, bo skubia w nim kazdego. Samochody GM nie ida, to gola biedaczkow. Ugoda przez telefon, to robienie z klienta wala! W tym oni sa swietni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Monit z GE Money Banku kosztuje 45 zł IP: *.acn.waw.pl 16.10.09, 12:31 A cm ma General Motors z General Electric? To dwie rożen firmy, więc zanim coś napiszesz to sprawdź,myslenie nie boli. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
plosiak Re: Monit z GE Money Banku kosztuje 45 zł 16.10.09, 13:30 Gość portalu: Obserwator napisał(a): > to chyba najwyzsza stawka na rynku, poza tym nie ksieguja od razu przeslanych > pieniedzy, nie wspominajac juz o tym, ze nie ma konkretnej osoby ktora > odpowiedzialaby rzeczowo na nurtujace ludzi pytania.... SKANDAL!!! Taak ? Nie księgują, bo niby co ? :) Trzeba płacić w terminie, to nie ma problemu. Liczy się czas wpłynięcia kasy na konto banku, zatem trzeba pomyśleć, by puścić przelew w poprzednim dniu roboczym, i po problemie :P Odpowiedz Link Zgłoś
jamnnik Re: Monit z GE Money Banku kosztuje 45 zł 16.10.09, 16:01 a jak nie daj Boże zachorujesz i się spóźnisz o dzień to odrąbią Ci palec i wyślą Twojej matce :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja moize czas na rewanz? IP: 89.72.119.* 16.10.09, 11:46 facet za 900 zlotych mial 2000 do spalty z karnymi odsetkami to moze tak bankowi naliczyc karne odsetki? za zajecie bezprawnie 2 razy po 400 nalezy sie z karnymi dajmy na to 5000 a co!! taka lichwa jaka stosuje bank Odpowiedz Link Zgłoś
jamnnik Re: moize czas na rewanz? 16.10.09, 16:03 tylko żeby wyciągnąć te 5000 trzeba najpierw prawnikom dać 1800 z góry bez gwarancji że się cokolwiek wskóra Odpowiedz Link Zgłoś
plosiak Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 16.10.09, 13:28 Mam odmienne zdanie. Ten bank udzielił mi kredytu hipotecznego w CHF z marżą 1% :D Dzięki czemu mam gdzie mieszkać, nie muszę mieć żadnej posranej polisy na życie, stu ubezpieczeń od utraty pracy itd. Nie musiałem zakładać konta, brać kart kredytowych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jamnnik Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 16.10.09, 16:06 a jeśli będziesz miał wypadek? myślisz że po kilku miesiącach w szpitalu będziesz miał jeszcze gdzie wrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adjaf Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: 83.2.24.* 15.10.09, 10:52 Każdy ma w dzisiejszych czasach kredyt,ale oby nikt nie brał w tym durnym banku!!!!Jak można jedno mówić robić drugie,złodzieje,pasorzyty-na tych kredytach i na biednych,oszukanych przez bank ludziach zbijają kolosalne odsetki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.cable.smsnet.pl 15.10.09, 12:18 Bo to jest Gnoimy Emerytów Money Bank. Wyżej wała nie podskoczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Umorzenie, aaa :))) IP: *.cable.smsnet.pl 15.10.09, 12:15 Z 9-ciu stów naliczyli mu dwa kafle, spłacił ugodę i nadal ma dług. Banana Republic of Bolanda! Odpowiedz Link Zgłoś
jayamez Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 15.10.09, 14:40 Koles ma ponad 1000 zl renty? Farciarz! Ja tez sie dializuje i mam 500 zl renty :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1qaz Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.chello.pl 15.10.09, 15:01 to na internet ci nie szkoda kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
jayamez Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 16.10.09, 13:50 > to na internet ci nie szkoda kasy? Nie szkoda. To jedno z moich nielicznych okien na swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 18:32 Masz pecha... Trzeba było myśleć o rencie jak się pracowało Odpowiedz Link Zgłoś
jayamez Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 16.10.09, 13:51 > Trzeba było myśleć o rencie jak się pracowało Nie pracowalo sie. Zaczalem sie dializowac jak mialem 19 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gshegosh Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.chello.pl 16.10.09, 11:33 Masz 500zł renty? Farciarz! Ja prowadzę firmę i odprowadzam co miesiąc z dobre 3000zł w podatkach i ZUSach żeby Państwo miało na takie rozdawnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gshegosh Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.chello.pl 16.10.09, 11:34 Powinienem dodać, żeby uniknąć tu wylewu nienawiści, że w ręku zostaje mi mniej niż odprowadzam Państwu. Odpowiedz Link Zgłoś
jayamez Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 16.10.09, 13:53 > Masz 500zł renty? Farciarz! Noo, normalnie wygrany los na loterii. Puknij sie w lepek, panie przedsiebiorco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 15:17 taka rola komornika Odpowiedz Link Zgłoś
wujexen Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 16.10.09, 01:29 Proszę o rzetelność! Pan dżennikarz napsał ke homornik zajął "pawie poowe renty" teho pana a tymszasem komornik może zająć w przypadku świadczeń ZUS jedynie 25% czyli prawie połowę z tego co pan dziennikarz wypisuje, a prawie czyni WIELKĄ RÓŻNiCę! Jak tu wierzyć mediom?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly klient GE Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: 94.141.128.* 16.10.09, 10:55 Ten Bank notorycznie nie aktualizuje danych w rejestrach bankowych o splaconych naleznosciach przez klientow. Wedlug mnie takie zagrywki sa celowe. 1. Klient zlowiony wiec co sie o niego martwic 2. Nie dostanie nigdzie kredytu/rat bo widnieje w rejestrze ale....... dostanie kredyt gotowkowy lub ratalny w GE Money Bank, wiec.... znow go zlowili 3. Sam to przeszedlem 3 razy z roznymi zakupami ratalnymi. Musialem udowadniec innym kredytodawcom ze nie mam zobowiazan. 4. Bank owszem twierdzi, ze uzupelni dane ale trzeba czekac a klienci potrzebuja teraz zaraz bo nie maja gotowki wiec........ albo laskawie poczekaja az rejestr bedzie zaktualizowany lub....... wezma kolejny kredyt w GE Money BANK. Przestrzegam przed nimi. Fakt, ze wlaza w "dupe" aby wziac kredyt, sa och i ach ale potem tak sie zabarykaduja ze nie mozna sie do nich dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankowiec Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.slowianin.pl 16.10.09, 10:59 Za komuny byłem 32 lata pracownikiem Banku. GDYBY za moich czasów coś takiego miało miejsce to byłaby HANBA DLA CALEGO BANKU. Bankowcy, gdzie WASZA KULTURA, gdzie HOMOR BANKOWCA. WSTYDZE SIE ZA WAS. N I E P R Z Y Z N A W A J C I E S I E, Z E P R A C U J E C I E W B A N K U. WSTYD I HANBA DLA WAS ============================== Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankowiec Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.slowianin.pl 16.10.09, 11:00 Za komuny byłem 32 lata pracownikiem Banku. GDYBY za moich czasów coś takiego miało miejsce to byłaby HANBA DLA CALEGO BANKU. Bankowcy, gdzie WASZA KULTURA,? gdzie HOMOR BANKOWCA. WSTYDZE SIE ZA WAS. N I E P R Z Y Z N A W A J C I E S I E, Z E P R A C U J E C I E W B A N K U. WSTYD I HANBA DLA WAS ============================== Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 11:05 wstyd !!! Praca komornika jest faktycznie niewdzięczna ale bardzo opłacalna !!! Nie daje to jednak USPRAWIEDLIWIENIA by żerować na ludzkiej krzywdzie !!! Cynicznie i obłudnie zastawiając się ustawą o komornikach i tytułem egzekucyjnym wydanym przez sąd !!! Zyski komorników to haracz od dzieci , które dostają lub nie alimenty,oszukanych przez bank,od oszukanych ludzi przez zwykłych naciągaczy i oszustów !!! Faktycznie część ludzi sama na siebie ściągneła komornika ale jakby nie patrzeć,w ogólnym rozrachunku ,ustawa o komornikach ,żywi się krzywdą bliźniego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.chello.pl 16.10.09, 11:55 Komornik jest związany wnioskiem wierzyciela. Skoro bank okazał mu tytuł egzekucyjny, to ma za zadanie egzekwować. Jeśli dłużnik twierdzi, że spłacił należność może wytoczyć powództwo przeciwegzekucyjne i w jego toku żądać zawieszenia egzekucji. Znając życie, pewnie jest tak, że jakiś z pozoru mało istotny fakt w artykule przeoczono i to dłużnik nie ma racji. Tego typu informacje powinni po pierwsze podawać dziennikarze znający się na prawie, a po drugie również znający sprawę z akt, a nie wyłącznie z opowieści dłużnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:21 To tak jak by ktoś napisał że praca strażaka to haracz od ludzi których dotknęła tragedia pożaru A strażacy żywią się krzywdą bliźniego. Analogicznie można podejść do policji i lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropucha Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:21 trzeba było zostać komornikiem, a nie frustratem z długami Odpowiedz Link Zgłoś
plosiak Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 16.10.09, 13:33 Buahahahaha. 90% dłużników jest winna zadłużenia. Dług w jakiś sposób powstaje, prawda ? Czyli wystarczy być niezamożnym i już nie trzeba oddawać pieniędzy ? A co z rodziną wierzyciela ? Ma zdechnąć z głodu, bo dłużnik też ma dzieci ? Szkoda, że komornicy nie mają instrumentów, by działać jeszcze skuteczniej. Czekałeś kiedyś na własne pieniądze ? Nie miałeś przez jakiegoś kutacha jak zapłacić własnych zobowiązań ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro Wyłudzenie IP: *.topagrar.com.pl 16.10.09, 11:16 sprawa o wyłudzenie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapo Dziś pracować w banku to jak być cinkciarzem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 11:48 Żaden prestiż i żadne pieniądze tego nie nadrobią ,bo przecież takie prostaki z mafi pruszkowskiej też mieli pieniądze ,a czy byli szanowani ? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykiwany Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: 94.254.147.* 16.10.09, 11:57 niestety sądy produkują wyroki w trybie nakazowym nie sprawdzając faktów. Dłużnik często dowiaduje się o wyroku w chwili zajęcia mu konta. Niby poprzez sprzeciw może się bronić ale to trwa i wielu ludzi szczególnie starszych nie ma na to ani siły ani pieniędzy. W praktyce są okradani w majestacie prawa oczywiście plus opłaty komornicze, które są nie niższe niż 250 zł nawet dla długu o wartości 1 złoty. Odpowiedz Link Zgłoś
plosiak Re: Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik 16.10.09, 13:37 Gość portalu: wykiwany napisał(a): > niestety sądy produkują wyroki w trybie nakazowym nie sprawdzając > faktów. Dłużnik często dowiaduje się o wyroku w chwili zajęcia mu > konta. Niby poprzez sprzeciw może się bronić ale to trwa i wielu > ludzi szczególnie starszych nie ma na to ani siły ani pieniędzy. W > praktyce są okradani w majestacie prawa oczywiście plus opłaty > komornicze, które są nie niższe niż 250 zł nawet dla długu o > wartości 1 złoty. Każda osoba może wnieść sprzeciw od nakazu zapłaty. Niestety w kraju pokutuje wiele guseł w stylu: jak nie będę odbierał żadnych listów, a z sądu to już pod żadnym pozorem, to mi nic nie zrobią. Kolejna bajka to mit, że zameldowanie coś oznacza, jeśli mowa o prawie do lokalu itd. Jeśli ktoś zaciąga kredyty, nie płaci ich, to kto ma je spłacać ? Bardzo dobrze, że sądy wydają te nakazy zapłaty. Skoro ktoś nie rozumie 3 zdań pouczenia, albo szkoda mu na prawnika, niechaj płaci prowizję komornikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Każdy powinien mieć dwa źródła dochodów IP: *.lodz.mm.pl 16.10.09, 12:16 Współczuje panu Śliwinskiemu, ale każdy powinien mieć dwie nogi finansowe. Wiem, ze to trudno zrealizować, ale jak widać to konieczne w czasach kryzysu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:25 trzymajcie się od GE Money Banku z daleka!!!!!!!!!!!!!!! To sępy które krążo żeby CXzłowieka pożerć. Nie można się z nimi skontaktowac - nikt nic nie wie. Jak kredyt tio wszędzie ale nie tam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joki Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 13:01 Właśnie WYGRAŁEM zprawę z GE Money Bank. Po 2 latach od spłaconego kompletnie kredytu, sąd przysłał mi nakaz zapłaty! Trochę się nabiegałem aby udowodnić, że nie mam żadnych zobowiązań w stosunku do tego, pożal się Boże banku (celowo z małej litery). Ostzregam przed GE Money bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Chore prawo, chore sprawy IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.09, 13:08 Jak bank może bez wyroku sądu wysyłać komornika? Sam jest sędzią we własnej sprawie, co jest hm... lekko mówiąc skurw.... Kto tworzy takie prawo powinien skończyć za kratkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zack fuzja IP: 213.17.183.* 16.10.09, 13:19 Proszę Pana, GE ma teraz ważniejsze sprawy na głowie niż Pana dializa, właśnie się łączy z największym pegeerem w polsce czyli BPH. Jakieś tam problemy klientów ma za przeproszeniem w odbycie, to zresztą nigdy nie było dla niego ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tp Uwaga na Telekomunikację Polską IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.10.09, 13:35 TP zachowuje się bardzo podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic-pl Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.146.18.187.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.10.09, 13:42 Taki bank należy omijać szerokim łukiem niestety Polskie prawo stworzyło tym bankierom doskonałe warunki wręcz złodziejskie dłużnik w tym kraju niema żadnych praw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Spłacił kredyt, ale nadal ściga go komornik IP: *.146.18.187.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.10.09, 13:51 ge mony bank z daleka omijać tylko czekają aby specjalnie udupić a potem sączyć i sączyć ile się da i to wszystko pod parasolem Polskiego prawa Odpowiedz Link Zgłoś