komes_nn
09.12.12, 12:25
Nie wiem jak wy, ale jestem zbulwersowany pomysłem na stworzenie kompostowni w rejonie ul.Kokotek. Czy nie jest to już zbyt bezczelne aby fundować mieszkańcom zapachy, takie jakby mieszkali na wysypisku śmieci. Taki smród jest im fundowany dzięki zapachom, które dolatują wraz z wiatrem od strony przedsiębiorstwa. Co prawda nie jest to sprawa codzienna ale nagminnie występująca w okresie wiosennym i letnim. Smród jest taki, że w ciepłe dni mieszkańcy zmuszenie są do zamykanie okien. Wyjście z mieszkania i przebywanie w rejonie ulic staje się nie do wytrzymania, nie mówiąc już o pociechach, które z tymi zapachami mają do czynienia przez cały dzień, bawiąc się na podwórku. Sam pomysł stworzenia takiego przedsiębiorstwa w tym miejscu już był chyba pomysłem ludzi o niezbyt zdrowych umysłach. Teraz ma powstać kompostownia ? czyżby nie było innych miejsc ? tylko te blisko ludzkich siedzib. Proponuję, aby ci którym tak na tym zależy wybudowali sobie na tym gnoju wille i tam niech mieszkają do woli, niech poczują te ich perfumy. MY MIESZKAŃCY BĘDZIEMY WALCZYĆ Z IDIOTYCZNYMI POMYSŁAMI I NIE DAMY NA TO ZGODY zakodujcie sobie to do rozumu specjaliści od uszczęśliwiania nas na siłę