malflu 29.01.10, 14:44 Szukam jakiegoś dobrego laryngologa dziecięcego...ze zdrowym podejściem do 3,5 latka i rodzica.Miałam namiary od Ciri ale mi wsiąknęły :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alajna2 Re: laryngolog 29.01.10, 17:55 też poszukuję laryngologa. Zaliczyłyśmy dr Karasińską, może miła, ale mało pomocna w leczeniu :/ i dr Gwinner- w miare leczenie, ale fatalne podejscxie do dziecka, do mamy też ;( Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Re: laryngolog 29.01.10, 18:49 Doktor Szczesniak (przyjmuje w Zdrowiu w czechowicach i na Cyniarskiej w Bielsku) a od przypadków beznadziejnych - dr Ścierski w Tychach (ale prywatnie i drogo) Odpowiedz Link Zgłoś
malflu Re: laryngolog 29.01.10, 22:37 Umówiona jestem do Szcześniaka zdam relację z podejścia do matki wkurzajacej i Młodego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi.myu dr. Szcześniak jeśli wizyta jest po jego profesji 29.01.10, 23:05 to jest niesłychanie miły i pomocny, zawsze! tutaj chyba nie ma odstępstw, ja też polecam tego pana jako laryngologa. Gorzej jest spotkać go na pogotowiu, jak się dziecko rozchoruje, wtedy trzeba się strzec jak ognia, opryskliwy, irytujący i nic nie mówiący, co dziecku dolega. Chyba pogotowie traktuje jak karę, przynajmniej takie odnosi się wrażenie, obserwując jego zachowanie i decyzyjność. Odpowiedz Link Zgłoś
akastel Re: laryngolog 29.01.10, 23:01 A ja sobie bardzo chwalę dr Gwinnera. Uważam, że jest świetnym lekarzem. Co do podejścia, to do dzieci moich bardzo dobrze, do mnie bywało różnie, ale się nie dałam i teraz też bardzo dobrze :). Odpowiedz Link Zgłoś
malflu Re: laryngolog 29.01.10, 23:24 dr Gwinner - gościł dziś na ustach mojej pani pediatry: rzeczowy i ...rzeczowy do kwadratu. Polecała bardzo szczególnie jeśli są dzieci do koniecznych zabiegów laryngologicznych. Ale u nas to sprawa suchej woskowiny i zapalenia ucha...poza tym dr Szcześniak przyjmie nas bliżej a to przy wiecznie zapracowanym Małżu niestety wielka zaleta Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 Re: laryngolog 30.01.10, 06:58 Ja tam Gwinnera tez sobie chwalę - i dobre podejście do Filipa a dla mnie akurat typ lekarza który lubię i mogę sobie normalnie pogadać i popytać. Wycinalismy u niego 3 migdałka. Odpowiedz Link Zgłoś