psiapsiulek84 06.08.10, 10:41 Co sadzicie o tej firmie? Zamierzam kupic u nich uzywane autko. Warto? Maciejakies doswiadczenia w tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bielszczanin4 Re: Auto-Boss opinie 08.08.10, 23:55 Kupować warto tam nowe auta - dają duże upusty. Co do wszystkich innych spraw - są drudzy (po InterWelmie) w kategorii najgorszych dealerów na Podbeskidziu. Nie wierzysz, to zadzwoń do bielskiego Rzecznika Praw Konsumenta. Z drugiej strony - jak kupisz używkę, to przecież serwisować u nich nie musisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Auto-Boss opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.10, 12:27 kupiłem u nich 3 nowe samochody cenowo bez konkurencji wobec poznania warszawy czestochowy czy innych serwis..........hmmm ciagle u jednego człowieka zostawiam tam auto - inni....hmmm ale mailem kiedy inne marki i w innych aso tez nie najlepiej takze w skali 1-10 oceniam na 8 jakie auto kupujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zden Re: Auto-Boss opinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.10, 15:21 Bardzo profesjonalnie przemilczany temat jakości serwisu. Swoją drogą ciekawe skąd u nich takie wskaźniki zadowolenia klientów, np czas naprawy i ponad 70% zadowolonych. Wymiana żarówki w Fieście trwa 1h 20 min. Na każdą naprawę należy się umówić dwukrotnie: pierwszy raz na diagnozę i kolejny na naprawę ponieważ nie posiadają na stanie praktycznie żadnej części zamiennej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onufry Re: Auto-Boss opinie IP: 195.93.134.* 09.08.10, 20:30 dobrze, ze zarowke mieli, przez ten cholerny just in time i ciecie kosztow tak to wyglada ale to nie tylko u nich tylko w kazdym serwisie. nikt juz nic nie naprawia tylko wymienia sie cale podzespoly a ze wzgledu na ich koszt sie ich nie magazynuje. dobrze, ze ekipe maja ok. Odpowiedz Link Zgłoś
psiapsiulek84 Re: Auto-Boss opinie 10.08.10, 13:36 Dziekuje za zainteresowanie tematem chociaz odpowiedzi na moje pytanie nie dastalam ;-)temat jest juz raczej zamkniety bo autko kupione - Ford Focus. autko co prawda uzywane ale rzeczywiscie udalo mi sie pozyskac troche dodatkow do niego a i cene opuscili troszke ;-) serwis mnie nie interesuje, na Ślask mam ponad 300 km ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bob311 Re: Auto-Boss opinie 05.09.14, 09:29 Ja osobiście jestem zawiedziony działaniem serwisu, a jeszcze bardziej kompetencjami ich likwidatora szkód. Ogólnie nie dbają o "już złowionego" klienta. Nie polecam salonu i nie zakupię już (planowanego) Forda. Zraziłem się do Fordów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi 0808 Re: Auto-Boss opinie IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 26.11.21, 12:02 Zgadzam się w pełni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi 0808 Re: Auto-Boss opinie IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 26.11.21, 12:06 Niestety ale faktycznie podejście do klienta szczególnie już "złowionego" jest fatalne !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mmmsss Re: Auto-Boss opinie IP: *.dynamic-2-waw-k-2-0-0.vectranet.pl 05.02.20, 21:42 absolutnie nie polecam firmy! to są oszuści! radzę n nich uważać! na otomoto wystawiają auta używane w cenie niższej, w rozmowie telefonicznej potwierdzają cenę z otomoto, jak się przyjedzie na miejsce to na aucie wisi ta cena co na otomoto ale jak dochodzi do finalizacji transakcji kupna to nagle z niewyjaśnionych powodów, bo takie jest widzimisię pracownika firmy, cena wzrasta. Mnie tak oszukano! Totalna strata czasu i paliwa, żeby do nich jechać i wchodzić jakiekolwiek relacje. Odradzam wszelki zakup w tej firmie. Podejście do klienta na poziomie mniej niż zero. Chamskie traktowanie klienta, brak szacunku do drugiego człowieka i dla jego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi 0808 Re: Auto-Boss opinie IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 26.11.21, 12:05 Niestety ale faktycznie podejście do klienta jest fatalne !! Odpowiedz Link Zgłoś