Gość: as IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 13:38 "specjalny tunel", "tunel" nie wystarczy? (choć zapewne chodzi o "korytarz"), oj.... GW.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ubawiony 30 na 30 i to autor nazywa aquaparkiem :) buhahaha IP: *.wislaNET.pl 25.02.11, 13:53 30 m na 30 m to może być brodzik dla 10 latków w aquaparku :) a głebokość 1,4 mówi wszytko :) nie no autor artykuliku nieźle pojechał :) ale śmiech to zdrowie :) 30 metrów i Aquapark :) hahahahahahahahah oj do łez sie ubawiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: 30 na 30 i to autor nazywa aquaparkiem :) buh IP: 212.160.172.* 25.02.11, 15:00 To co widać na zdjęciu to znajduje się na słowacji i można zoabaczyć pod linkiem www.meanderpark.com dla niedowiarków - he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubawiony Re: 30 na 30 i to autor nazywa aquaparkiem :) buh IP: *.wislaNET.pl 25.02.11, 16:26 Czy na Słowacji czy w Australii czy w końcu w Istebnej czy gdziekolwiek indziej na świecie nikt poważny nie nazwie obiektu o wymiarach 30 m 30 m Aquaparkiem :) to tak jakby nazwać Fiata 500 wypasioną ciężarówką :) mimo wszytko buhahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Czyżby zazdrość z Wisły? IP: *.zanet.pl 26.02.11, 00:14 Hmm... pisane wprost z Wisły - wislaNET.pl - czyżby zazdrość? Bo patrząc chociażby na centrum Wisły ma się wrażenie, że już jakiś czas temu zaczęła odcinać kupony od tego co ma, niewiele zmieniając... a Istebna się rozwija, więc... czyżby komuś się palił grunt pod nogami w Wiśle? Dutków nie będzie tyle, jak będziecie stać w miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubawiony Re: Czyżby zazdrość z Wisły? IP: *.wislaNET.pl 26.02.11, 21:08 A gdzie tam chętniej pojadę do Jastebnej się okompać niż w Wiśle :) ino nie lubię jak kto jak gupi 30 metrowo sadzawkę nazywa Aquaparkiem - toż to cza mieć nierowno abo za dużo wlane :) bo jak za dużo wlane to i przykopa sie Aquaparkiem może zdoć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubawiony Re: 30 na 30 i to autor nazywa aquaparkiem :) buh IP: *.wislaNET.pl 25.02.11, 16:29 Jak Twoim zdaniem obiekt na Słowacji który podałeś w linku ma 30 m na 30 m :) to masz poważne problemy z optyką :) zalecam bieg w te pędy do okulisty bo to się może pogorszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek W Istebnej prosto ze stoku wskoczymy do aquaparku IP: *.pronox.com 25.02.11, 14:26 Na razie to niech Pan Prezes zadba o utrzymanie tras narciarskich. W ostatnią sobotę - głowna trasa przypominała lodowisko / a po bokach muldy. Trasa ta trudniejsza zamknięta. Tak skandalicznie żle przygotowanej (czyli nieprzygotowanej) trasy to nawet w Polsce dawno nie widziałem. A ceny - no oczywiście b.z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik W Istebnej prosto ze stoku wskoczymy do aquaparku IP: *.3.199.109.static.rdi.pl 25.02.11, 15:30 Dlaczego pisząc o aquaparku w Istebnej zamieszczacie zdjęcie ze słowackiego aquaparku Meanderpark w Oravicach. A co to nie ma już polskich obiektów np. w Bukowinie Tatrzańskiej !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Utopienec Woda w basenach będzie podgrzewana IP: *.ekspres.net.pl 25.02.11, 16:52 Czyli nie jest ze zrodel geotemalnych i jest tylko bezwartosciowa kranowa. Bedzie ,to zwykly basen . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Woda w basenach będzie podgrzewana IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.11, 19:39 super gratuluję odwagi i determinacji w rozwijaniu powiedzmy osrodka, przynajmniej po naratch można będzie spokojnie odpocząć i się zrelakoswać własinie tak jak ośrodku który jest na zdjęciu (meanderpark) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumak Re: Woda w basenach będzie podgrzewana IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.11, 22:12 Właśnie! Czemu ma służyć umieszczenie foty z aquaparku w Oravicach przy tym artykule? Oj! znowuż nierzetelność! A swoją drogą miło, że tylu rodaków rozpoznaje na fotografii ten obiekt! Jest tam naprawdę uroczo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Woda w basenach będzie podgrzewana IP: 77.252.190.* 25.02.11, 23:24 Po prostu Meanderpark na Słowacji to najbliższe miejsce gdzie z basenów widać blisko stok. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Re: W Istebnej prosto ze stoku wskoczymy do aquap IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.02.11, 22:59 widze ze nie jest to artykuł reklamowy Odpowiedz Link Zgłoś
rpa2 mocno przereklamowana to istebna zagroń 27.02.11, 00:36 stok jest taki sobie i generelanie oblodzony , mało śniegu, aquapark tez będzie pewnie małym basenikiem z podgrzewaną wodą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak Re: mocno przereklamowana to istebna zagroń IP: *.147.178.200.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.03.11, 21:04 tak tak, lepiej pojechać do Szczyrku i nie pojeździć wcale, lub na orczyku z przed 40 lat! dodatkowo na tragicznie przygotowanych trasach!!! polakowi zawsze mało!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek28 Re: mocno przereklamowana to istebna zagroń IP: *.centertel.pl 15.03.11, 06:51 No tak, dla Ciebie trzeba skuć lód spod śniegu i nadsypać górę? Stok jest jak opisano w artykule idealny do nauki i zjazdów rodzinnych. Nie jest extremalny i taki też nie ma być. Nie wiem co nie było by dla Ciebie takie sobie w Twojej ocenie? Ceny za wyciąg są przyzwoite a i parkinki są wszystkie gratis. Ale zawsze masz możliwość jechania na inny np. na orczyk obok do Złotego Gronia. A co do Adua parku, to skąd masz takie precyzyjne informacje o basenie że mogłeś go ocenić jako mały? Uwielbiam prostaków którzy nie mając żadnej wiedzy starają się wypowiadać. Dla Twojej informacji ten basen będzie miał 510 m2 lustra wody, temp powietrza będzie na poziomie 34 stopni, a wody 32 stopnie. Ponadto będą trzy różne sauny w podbaseniu i dwa whirlpoole obok niego, grota z wodospadami, dzika rzeka, ściana wspinaczkowa etc. Nie chce mi się całości opisywać, a projekt widziałem osobiście. Pyzatym na terenie tego pomieszczenia basenowego w kształcie piramidy z więźbą z drzewa klejonego będzie atrium z mokrym barkiem. Tak że wg mnie stary nie jest to mały basenik z ciepłą wodą ….. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: mocno przereklamowana to istebna zagroń IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.13, 17:38 Nie polecam!!! Obsługa jakby w jakimś letargu, z góry nastawieni na nie, mało elastyczni. Organizując szkolenie najadłam się mnóstwa stresu, Pani Białożyt na każdą zmianę w agendzie reagowała marudzeniem, coś strasznego polecam szkolenie z zakresu obsługi klienta, bo jest na bardzo niskim poziomie. A szkoda bo miejsca ładne i ośrodek ma niewykorzystane walory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: mocno przereklamowana to istebna zagroń IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.13, 19:19 nie polecam!!!! Brak dbałości o klienta, poniżej niezbędnego minimum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: mocno przereklamowana to istebna zagroń IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.13, 21:38 Popieram, pobyt w Istebnej właśnie przez podejście szanownego działu marketingu zaliczam do nie końca udanych. Podejście do klienta prezentowane przez Panią Białożyt, jest naprawdę smutne. Wielka szkoda, bo gdyby nie obecna obsługa można by zrobić z Zagronia fajne miejsce. A tak tracą, ja pobytu tam już nie zorganizuję!!! Zero kultury osobistej, na maile nie odpisują więc trzeba kwestie organizacyjne ustalać przez telefon, a ustaleń telefonicznych się później wypierają. Także zdecydowanie odradzam, chyba że chcecie narazić się na nerwy, chamstwo, brak informacji i problemy. A przed wyjazdem nie zapomnijcie spytać, czy wyciąg działa - nie dostaniecie takiej informacji, nawet jeśli powiecie że chcecie jeździc na nartach podczas pobytu... my zdziwiliśmy się na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złoty Re: A mi się podobało :) IP: *.ajc.com.pl 09.07.13, 12:42 Nie wiem jak przy grupie zorganizowanej ale ja będąc z rodziną byłem bardzo zadowolony. Akurat jest promocja przez całe wakacje i za 89zł/osobonoc miałem wszystko (nocelg, śniadanie, aquapark) i uważam że to bardzo dobra oferta - taniej (i żeby coś w tej cenie było) i ciekawiej w Istebnej i okolicach nie znalazłem. Lokalizacja bardzo fajna bo w promieniu ok. 30 km jest i Wisła i Szczyrk i Żywiec i do Słowacji i do Czech - generalnie fajna baza wypadowa na dłuższy pobyt. W samej Istebnej też jest gdzie pochodzić i pojeździć na rowerze. W samym Zagroniu jest jeszcze mini-zoo z chyba 5-6 gatunkami zwierząt (strusie, lamy, itp.) - dziwie się że na stronie www o tym nie wspominają bo dzieci były tym zachwycone. Dowiedzieliśmy się z końcem lipca tego roku ma być gotowy kolejny basen - zewnętrzny, z miejscami do opalania i jakiś spory plac zabaw na świeżym powietrzu. Reasumując co kto lubi - mi się bardzo podobało i wrócę z rodziną na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mafay ZAGRON IP: 46.115.38.* 15.02.12, 13:46 Stok w tym roku jest w miarę ok. Wyciągi też działają - na początku sezonu ciągle się psuł - słowa przepraszam nie słyszało się. Aquaqrk - zupełna pomyłka. Przede wszystkim brudno! Korytarz zastawiony butami. Szanie oddzielne męska i damska. Woda pod przysznicem ledwo letnia. Temperatura w środku 19 stopni. Brakuje jeszcze obowiązku czepków i byłby typowy socjalizm ... Moim zadaniem to pomyłka i szkoda pieniędzy,czasu i zdrowia. Restaruacja chińska to zuupełna pomyłka ... Zdjęcie ze stoku z piewszego lutego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miron Re: ZAGRON - tragedia ostro reklamowana IP: *.devs.futuro.pl 15.02.12, 23:16 Ostatnio ostro reklamują na stronach jednego z lokalnych szmatławców ten właśnie ośrodek zachwalając że taki super iż nawet sam Prezydent Bronisław "Bul" Komorowski ciągle tam "szusuje". Zastanawiam się czy Kancelaria Prezydenta zarabia na tym jakieś pieniądze??? Czy Prezydent uczestniczy w reklamie (raczej kryptoreklamie) zupełnie gratis.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: W Istebnej prosto ze stoku wskoczymy do aquap IP: *.play-internet.pl 01.01.13, 20:58 zagroń megarozczarownie, miałam wykupiony pobyt 27.12-06.01 a 30.12 juz byłam w domu, mimo zapłaconego pobytu 3000 zł (2+1) zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mcmar W Istebnej prosto ze stoku wskoczymy do aquaparku 13.01.13, 19:55 Generalnie słabo. Jeżeli macie już jechać 300 km i dalej na pobyt w górach, to Zagroń nie jest dobrym pomysłem, pomyślcie nad Słowacją, cenowo podobnie i znalazłoby się parę lepszych aquaparków. Jeżeli ktoś ma blisko ze Sląska to teraz tylko Szczyrk, Korbielów lub dla amatorów Brenna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany W Istebnej prosto ze stoku wskoczymy do aquaparku IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.14, 00:07 Jest 15/02/2014 g 23.50. Właśnie kilka chwil wcześniej wróciliśmy z rodzinnego wypadu ze stoku Zagroń w Istebnej. 2/3 dolnej części stoku była względna, czego nie mogę powiedzieć o górnej 1/3 części. Stok wyglądał w tym miejscu identycznie tak samo jak dzień wcześniej przed zamknięciem, totalnie nieprzygotowany. Mulda na muldzie, nikt nie tknął palcem tej właśnie początkowej części. Rozczarowanie stokiem było poprzedzone wyłudzeniem ode mnie przez kasjera, pełnej 100% wartości karnetu dla 10-letniego dziecka o wzroście 130cm. Kasjer poinformował mnie, że nie może mi sprzedać karnetu ulgowego ze względu na brak legitymacji, której córka wyjątkowo zapomniała, a którą musi zeskanować. Ciekawy jestem jakim prawem zarządca obiektu „Zagroń” nakazuje swoim pracownikom kasy, skanować legitymację szkolną klientów, gromadząc tym samym dane osobowe bez zgody klienta. Czuję się oszukany dwukrotnie, pierwszy raz przy kasie, drugi raz na górnej części nieprzygotowanego stoku za co zapłaciłem. Ogólnie nikomu NIE POLECAM już tego miejsca i zachęcam inne oszukane przy kasie osoby (przede mną odeszły dwie z powodu braku legitymacji) do wyrażenia swojej opinii. Pozdrawiam pozostałych oszukanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: W Istebnej prosto ze stoku wskoczymy do aquap IP: *.54.127.63.polineo.pl 16.02.14, 09:26 Kolego jak juz to oszukac chciales ty. Pisze ze wymagana legitymacja? Pisze. Miales? Nie miales. Czego nie rozumiesz ? Stoja potem tacy jak ty i tarasuja tylko kolejke wyklucajac sie. Nie podoba sie to do konkurencji jedz. Ja tam bylem zadowolony. Moze temu ze dokumenty mam zawsze przy sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś