Gość: Duduś IP: *.pl 26.08.08, 07:56 Dziś w Gwarku przeczytałem wypowiedź prezesa Parku Wodnego. Stawia podobno pytania (wielokrotnie), czy Park ma być interesem społecznym, czy biznesowym. Co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wodnik Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 08:30 jaki prezes taki park Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beno Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 08:38 A co to takiego społeczny interes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duduś Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.pl 26.08.08, 12:20 Park nie jest prywatna własnościa prezesa zeby mógł sobie w nim uprawiać swobodnie to co mu sie w głowie urodzi - to po pierwsze, a po drugie, to słyszałem kiedyś wypowiedź Giergiela (to ten co go wywalili z Parku...może za dużo wiedzy miał w głowie ? ), że w usługach zwiazanych ze sportem do celów biznesowych dochodzi sie poprzez realizacje celów społecznych - to podobno jest specyfika w tej branży. No cóz..rzeczywiscie, na dzień dzisiejszy o Parku mozna powiedzieć tylko tyle: jaki gospodarz, taki poziom stawianych pytań ... a pytania te demaskują ogromne braki w elementarnej wiedzy dotyczacej biznesu sportowego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka marketin Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.08, 14:57 Owy Pan Giergiel to był podobno mózg działań marketingowych w Parku Wodnym, wywalili go nie wiadomo dlaczego??? ale na jego miejsce została powołana nowa osoba, która podobno kompletnie nie zna się na działaniach marketingowych nijaka Pani S. Marketing to bardzo obszerny dział i nie da się go "nauczyć" w ciągu paru miesięcy. Powinien ktoś konkretny zarządzać tak powaznym działem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? 26.08.08, 23:09 Nie martwcie się,w swoim czasie wyznaczę odpowiedniego człowieka. 23. PS.Ogłaszam przetarg na odpowiedniego człowieka Kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlm Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 06:12 Ja się zgłaszam na ochotnika.Bardzo by mi się podobała praca w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 10:34 To szukaj pracy w wodociągach.W kanałach jest sporo wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.ticom.pl 27.08.08, 18:59 Macie rację,że ten Wasz Giergiel to był "mocny" facet. Szkoda tylko, że nie w działaniach marketingowych, a w ogrodnictwie.Świtnie kopał dołki, w które potem sam wpadał. Jedni słyszeli, że to super fachowiec w dziedzinie marketingu, a ja słyszałem, że już dwa razy w Parku Wodnym sie nie sprawdział i musiał odejść ze spuszczona głową. Gratulacje Jestem stałym klientem tego obiektu i myślę, że jest tam ok.Jedno mnie tylko drażni - te wymiętolone flagi na tarasie. Nie można nawet kawy wypić na świazym powietrzu i normalnym otoczeniu. No tak, ale przynajmniej można sobie na tle tych flag zrobić zdjęcie do kroniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.ticom.pl 27.08.08, 19:08 Zapomniałem dodać, że szukanie dziury w pracy innych, to tylko zazdrość. Słuchaj pseudo - studentko marketingu. Czytaj więcej książek i nie wypisuj takich głupstw, bo kiedyś o Tobie tak napiszą.Nie znam Pani S, ale chyba jest dobra w tym co robi, skoro zastąpiła tego, który musiał odejść . Przestancie sie juz kompromitować i dajcie ludziom pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadziwiony Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.chello.pl 27.08.08, 21:14 no no mądrości giergiela gdzie on to usłyszał jak na razie realizacja społeczno sportowa tego pana to wyrzucenie w błoto kilkudziesięciu tysięcy pln na przkształcenie sali fitnesu na centrum konferencyjne to dopiero marketing tego nieudacznika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duduś Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.pl 28.08.08, 08:04 Uderz w stól a nożyce się odezwą. Jeżeli Giergiel stworzył sale konferencyjną, to chwała mu za to, bo gdybys znał sie troche na marketingu, i w tym siedział, to wiedziałbys, że prawie wszystkie ośrodki tego typu idą w strone klienta biznesowo-konferencyjnego...zobacz sobie park wodny w Krakowie. Tak, że twoje uwagi to właśnie zazdrość wynikająca zapewne z faktu, że nie jestes klientem tylko pewnie pracujesz w parku wodnym i nic madrego wymyslić nie możesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duduś Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.pl 28.08.08, 08:14 ...z tego co wiem to takie zabawy z konferencjami sprzedaja sie znakomicie, no ale cóż, zabrakło woźnicy, teraz konie jadą na slepo... ...jeżeli ludzie z marketingu w parku wodnym nie potrafią sprzedać tematu który jest na topie, to trzeba wymienić tych ludzi na innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlm Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 08:55 w zupełności popieram twoje zdanie .Niestety u nas tak jest zawsze ,że krytykujących jest mnóstwo ,ale wymyślić coś mądrego -nikogo nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? 28.08.08, 10:11 Dobrze.Będę miał gdzie urządzać konferencje gdy już zostanę burmistrzem.Potem razem z gośćmi skoki do wody i przejazd rurą. To utrwali mój autorytet i pozycję. 23. PS.Nie wiem,czy nie podsuwam panu Czechowi łatwych rozwiązań obecnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duduś Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.pl 28.08.08, 10:46 Uważaj bo za dobre pomysły można wylecieć ! Dobry pomysł, to jedno, potem jeszcze muszą być kompetentne osoby, które mogłyby go z sukcesem zrealizować...i tu jest problem z tym parkiem wodnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 13:21 Duduś na głónego marketingowca.Huraaaa! 23 masz konkurenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 18:03 duduś czyś ty nie ten G. Jakie zabawy, jakie konferencje.Widziałeś kiedykolwiek taką salę? A ile to ten G. zarobił na tym. Wszyscy go pamietają raczej jako miłosnika komórki i chama bez znajomości 3 zaczarowanych słow i z wielkiej chorej ambicji a nie wybitnego gościa.Czemu pono dwa razy wyleciał z parku. Coś mogą ci powiedziec w Czarnym Lesie o tej postaci - tylko dobrze pytaj. Chyba że tam marketing teraz do ...... a wszyscy też są marni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddi Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.pl 28.08.08, 16:04 Ja jestem Dyr. marketingu w dużej firmie. Znam P. Giergiela i doceniam jego wiedze i umiejętności. Kiedys zresztą korzystałem z jego porad, i na dobre mi to wyszło. Nieudacznikami są natomiast ci, którzy nie potrafią sprzedać usług konferencyjnych w Aquaparku. Zresztą nie tylko tego nie potrafia tam sprzedać... kreatywność na poziomie zerowym ... no ale cóż, jaki pan, taki kram ... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipcio Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 16:31 jestem krasnoludek w jeszcze większej firmie i słuchałem porad tego samego niekompetencia - likwidujemy się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 19:58 Widzę, że na forum uaktywnił się tzw. prezes (R.U.) i jego wszystkie przyd...sy. Mam dla was radę: nie szczekajcie, bo wasze dni w Parku i tak są juz policzone. A Giergielowi to wy możecie... Jeszcze nie zdążyliscie go do końca wykopać, a on już został prezesem (z palcem w d... wygrał konkurs) Wojewódzkiego Przedsiębiorstwa Usług Turystycznych (firma zarządza 6 hotelami w województwie śląskim). Wy zaś niedługo pójdziecie z torbami, razem z waszym genialnym wodzem. Na Towarowej już mają dla was przygotowane formularze. Tylko, kto was "kupi" z dyscyplinarką w papierach? No to... Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 19:05 Zgadzam się z opinią kasandry. Słuszna uwaga co do pucybutów wodza, niech już nie stroszą tak piórek te panie, mdło się robi od tej ich wazeliny - a do pracy niewielu zostało, jedynie do podburzania, fałszowania faktów i szczucia innych. No ale wodzowi to odpowiada..., najpierw znajdzie czuły punkt ofiary, błędy i uchybienia a potem ją uzależnia od siebie, wykorzystując i dążąc do jej zniewolenia. To typowe podejście psychologiczne tego pana. A pucybuty czyszczą dalej....., i zrobią dla niego wszystko. Już niedługo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.ticom.pl 18.09.08, 22:38 JJ sam jestes pucybutem - tyle tylko że swojego zasamrkanego ego. Złość Cie rozpiera, że inni walczą o swoje racje i maj w tym poparcie. Chociaż może miałes na mysli pucybutów wodza Solidarności. Owszem, podjudzanie,nienawiść i zniewolenie tych "lepszych" jest ich mottemw drodze do klęski - niestety. To nie działacze sprawiedliwosci, to prawie jak gestapowcy. Cóż tu wiele pisać, wódz jako skandalista, opisywany jest na wielu forach internetowych,a inni po przymusowej przeganej podwineli ogony i już się do nich nie przyznają.Słuszna sprawa, to wstyd dla tej organizacji.Zająć się sprawami tak od serca, a nie dla swoich wzglęgów filozofować na arenie politycznej . Zdanie "niedługo Wasz czas dobiegnie końca' właśnie znalazło finał dla tych skorumpowanych z Zamkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vip-owicz Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 20:01 Jednak Pan G stał sie polularny ale z tego co wiem to w Czarnym Lesie odetchnęli z ulgą jak wywalili nieudacznika a druga sprawa jest taka, że rzeczywiście owy pan tylko romawiał przez telefon i pił wodę z kranu bo za darmo była a nic wielkiego nie zdziałał tylko spiskował!!!!!a marketing w tym P.W nigdy nie bedzie na wysokim poziomie, gdyż tym razem tym działem rządzi jakaś nieudaczniczka. Myślę, że trzeba będzie poszukac sobie nowego obiektu sportowego, ale jak nam obiecuje Oryginal23 byc może już niebawem:))))) Chodze na ten basen prawie codziennie, mam wykupiony karnet dla "VIP- ów" i rozmawiam z ludźmi i stąd wiem co się tam dzieje a wierzcie mi że będac na basenie i mając nieograniczony czas, nie spiesząc się można dowiedzieć się bardzo dużo ciekawych rzeczy. Poprostu ludzie gadają.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiona do łez Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 20:07 Kasandra to chyba jakas bliska znajoma P. G no. no taki awansik, wygrał konkurs????? koń by się uśmiał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 28.08.08, 20:31 A ja pracowałem w Czarnym Lesie z P. Giergielem i dementuje te idiotyczne, kłamliwe zarzuty o nim, że go ktos wyrzucił. Sam odszedł do tego waszego nieszczęsnego parku wodnego. Wszyscy pamietamy go jako super kolege i speca od marketingu. Panie Wojtku ! niech Pan nie słucha tych bredni na Pański temat ! Dobrze Pan widzi, że tutaj wypowiadają sie jacyś śmieszni ludzi, którzy po prostu złosliwie kłamia i oczerniaja ludzi, bo sami sa mali i dmią głośno jak bęben, a wiadomo bemben brzmi głosno bo w srodku jest pusty !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 20:33 Oczywiście, znam Wojciecha Giergiela. To spokojny i bardzo kompetenty człowiek. W odróżnieniu od tych, co tu "pieprzą" jakieś dyrdymały np. o Czarnym Lesie. Jak można pisać, że "odetchneli z ulgą, jak go wywalili", skoro Wojtek zwolnił się, bo został członkiem zarządu AIG. "Pił wodę, telefonował..." Nie wiem, jaki sens ma takie bredzenie od rzeczy. Pewnie miał wołać przez okno... A co jest śmiesznego w tym, że wygrał konkurs i został prezesem WPUT? Chyba, że jest to śmiech histeryczny. Ale to trzeba leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 19:08 Na leczenie już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 28.08.08, 20:34 człowieku najwiekszym nieudacznikiem jesteś ty sam...zapamietaj to sobie dokładnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 28.08.08, 20:40 ...to sie odnosi do Vipa i innych kłamców na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armenia Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 20:46 Znowu powraca nudny temat dotyczący pana Giergiela, to juz chyba przeszłośc ale chyba są tu jacyś jego wielbiciele skoro znów powrócili na taki temat . A Kasandra to może jakas bardzo, bardzo bliska osoba P.Wojtka co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsens... Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 21:55 Taak...Ciocia ze strony mamy...Czemu zastanawiacie się kim dla pana G. są ludzie którzy go popierają a nie zastanawiacie się kim dla niego są Ci którzy są przeciw niemu...Jak ktoś powie że Pan Giergiel jest mądry to od razu każdy sie zastanawia kim on dla niego jest...Pan G. Musiał by mieć bardzo duuużą rodzinę. A tak na marginesie to ja też go znam...Nie jest żadnym chamem. Proponuję sprawdzić osobiście zanim zaczniecie się zastanawiać kim dla niego jestem...Armenia jak szukasz romansów to sobie telenowele pooglądaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 22:38 Znam Wojtka Giergiela i tego nie ukrywam. Wszyscy, którzy go znają potwierdzą to, co mówię. Kucharz też go zna i mówi prawdę, że z Czarnego Lasu, bo pisze z ip Ery, która jest właścicielem Czarnego Lasu. Zgadzam się, że to już historia, ale to nie ja wyciągam ten temat, tylko ludzie Romana U., kłamiąc przy tym w żywe oczy. To zwyczajne chamstwo, w ubeckim stylu. Po prostu, żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grupa pracowników Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 07:49 Sluchajcie. Może i znacie Pana Giergiela, może dla Was był fachowcem i dobrym strategiem. Możecie tak myśeć i w to wierzyć. Macie do tego prawo, ale pamietajcie,że dla wybrańców którzy z nim pracowali w Paku Wodnym - nie zapisał się w kronice jako super fachowice od marketingu. Teoria! Owszem tak, ale juz z praktyka zupełnie źle. Co do sali konferencyjnej, to może dajcie sobie spokój,ale zadajcie sobie też pytanie, ile zorganizowano konferencji za czasów owego supermena? Odpowiedź brzmi - DWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sala jest ok, podnosi prestiż obiektu tak jak lodowisko , ale i ów fachowiec wiedział, że kokosow z tego interesu konferencyjnego nie będzie i nie miał mozliwości zmiany takiego stanu sytuacji. Ten lub ta " KASANDRA", wypisuje bzdury o policzonych dniach, można jej ylko pogratulować osiagnięcia apogeum glupoty, hamstwa i prostoty umysłu.Tak się składa, że i my i Wy wiecie zybciej spotkać to, co czego życzycie innym. To juz stalo się nudne.Flagi wciąż trzepocą na wietrze. Mamy juz tego serdecznie dosyć.Może czas na przemyślenia i rachunek sumienia zakłamanych związkowców z Zamkowej . Pozdrawiamy forumowiczów i życzymy udanego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.compnet.com.pl 29.08.08, 08:30 Sale konferencyjną uruchomilismy w marcu, a Pana Wojtka odwolłali w kwietniu. Dwie konferencje, w tak krókim czasie, to dobry wynik, zwłaszcza, że musielismy współpracować z tak niekompetentną osobą jak ty "grupa pracowników" ... śmiech na sali !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.ticom.pl 29.08.08, 18:04 TAk sobie czytam jeszcze raz te wasze dyrdymały i tu niespodzianka. ...ewik, to Ty pracujesz w Parku Wodnym, zobacz jak ludzka głupota zdradza człowieka.Tak nawaisem mwiąc nasza KASANDRA i TAJPAN to chyba ta sama osoba .Jeszcze nikt na tym forum nie pisał z takimi szcegółami o wiedzy i losie Pan Wojtka G.- pisał tak jak o sobie ze szczegółami i uwielbieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.08, 10:35 Romanie i grupo, nie narzekajcie na flagi łopoczące na wietrze, bo one oznaczają, że wy jeszcze tam jesteście. Ja nikomu niczego nie życzę, ja wiem. Romanie bezbożny, co ty możesz wiedzieć o rachunku sumienia. Ty znasz tylko rachunek bankowy, a sumienie masz nieużywane. Związkowcy z Zamkowej wszystko przemyśleli... i jesteś skończony. Romanie! Mane,tekel,fares... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk W. Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.08, 13:12 Jesli chodzi o flagi wiszące na pseudo-tarasie to rzeczywiście mogę powiedziec, że nie wyglądają one zbytnio estetycznie, zważywszy na to, że raczej widziałbym wiszące reklamy niż takie badziewie, tym bardzioej iż nie znoszę Solidarności bo to ludzie, którzy nie mają nic do powiedzenia, a pamiętam czasy komuny jak zapisywano sie do tej partii to była gromada nieudaczników i tak chyba pozostało. Ja na szczęscie już jestem na emeryturze, ale to co ludzie wypisują to aż włos jeży się na głowie. A osobiście nie znam tego pana Giergiela , ale wydaje mi się, że skoro juz kiedyś pracował na basenie to po jaki czort znów sie tam pchał???? Teraz niech nowa pani kierowniczka marketingu (podobno taka jest) przedstawi swój program marketingowy bo z tego co widać nic się nie dzieje. Pamiętam Dzień Ratownika mogło być weselej i atrakcyjniej, ale właśnie ta pani nie zgodziła się na efektowniejsze pokazy , ciekawe dlaczego???? No ale to już nie mój problem. Będę śledził to forum, może coś się wreszcie wyjaśni. Pozdrawiam wszystkich pracowników, bo doskonale wykonują swoje zadanie, a złośliwcy zawsze byli, są i będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 13:50 wyczytalem ze p.Giergiel pracowal juz raz w PW.i zostal zwolniony czy TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajpan Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.08, 16:24 Wojciech Giergiel był pierwszym kierownikiem marketingu (wyłonionym w konkursie przeprowadzonym przez firmę HR). Po dwóch latach zwolnił się i przeszedł do ekskluzywnego Hotelu "Czarny Las" w Wożnikach (wygrał konkurs na kierownika marketingu), gdzie pewnie zarabiał dwa razy tyle. W lipcu 2007 roku zwolnił się z "Czarnego Lasu" wrócił do Parku Wodnego jako członek Zarządu, by zarabiać też ze dwa razy tyle. Dzięki genialnemu Romanowi, którego burmistrz Czech przygarnął do Parku Wodnego po wyrzuceniu z Huty Cynku "Miasteczko Śląskie", Giergiel został odwołany ze stanowiska. Kilkanaście dni później przystąpił do konkursu na stanowisko prezesa Wojewódzkiego Przedsiębiorstwa Usług Turystycznych w Katowicach, gdzie zarabia co najmniej dwa razy tyle. Jak widać jest to człowiek głupi i nieudolny, a jego pęd do uczciwego zarabiania pieniędzy, w kraju, gdzie do majątku dochodzi się "po zachodzie słońca", godny jest napiętnowania. Mając jednak świadomość swojej nieudolności robi doktorat z zupełniej nowej dziedziny - marketingu partnerskiego. Bez problemu obsługuje telefon komórkowy i pije wodę mineralną, a nie wódkę, co bardzo irytuje jego przeciwników z Romanem na czele. Jest autorem wprowadzonego w Parku Wodnym na poczatku roku "Programu dla Tarnogórzan". Dla porządku dodam jeszcze, że w chwili obecnej narketingiem w Parku Wodnym zajmuje się nowa kierowniczka, która nie ma żadnych kwalifikacji - ani teoretycznych, ani praktycznych. Podobnie zresztą, jak jej pryncypał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 29.08.08, 17:03 Tajpan potwierdzam twoja opinie w sprawie P.Giergiela. Szkoda tylko, ze te cwaniaczki którzy go tu kłamliwie oczerniaja nie ujawnią swoich nazwisk, żebyśmy mogli zobaczyć kim są tak na prawdę. Bo łatwo jest kogoś obmawiać i oczerniać w ukryciu na forum ...obłudnicy i tchórze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: 77.87.137.* 29.08.08, 17:53 I tu się kolego mylisz w 100%! Nie zwolnił się sam, tylko zwolniono go właśnie za brak kompetencji i braki organizatorskie.Są ludzie, którzy z nim wtedy pracowali, zapytaj na forum , tomoże Wasz idol będzie miał cywilną odwagę zakończyć ten głupi dialog, może w końcu powie prawdę. Papier nie kłamie, zresztą ....... Nie wywlekajcie już więcej tych śmieci, szkodzicie nie tyle sobie,co opinii tego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 19:13 No proszę..., jakie dokładne dane, a moze rozliczenie owych konferencji też jest w waszych rękach??? A powinno..., nauczcie się czytać i wtedy podajcie konkrety. Dwie tylko tak? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 17:50 Pan Wojciech Giergiel to bardzo kompetentna osoba, znam go osobiście od kilku lat. Myślę, że ludzie którzy go tu atakują po prostu się go boją, bo przecież może stanowić prawdziwe zagrożenie np. gdyby wystartował w jakichś wyborach samorządowych. I chyba o to tutaj w tym wszystkim chodzi. Pan Giergiel jest nie tylko autorem Programu dla Tarnogórzan, czy też inicjatorem stworzenia w obiekcie centrum rekreacyjno- konferencyjnego, ale z tego co wiem, to również i "Nocnego plywania", którego mimo bardzo dużego zainteresowania, nikt w parku nie potrafi teraz zrealizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 18:02 Proponuję jeszcze lepszy,nowy program:Pływamy na bani. Chętnych nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 29.08.08, 19:30 Giergiela z Parku nie wywalili tylko sam odszedł. Z tego co wiem to w czasie kiedy odchodził P.Giergiel z parku w mieście zaczeły rzadzić komuchy. Odszedł wtedu Giergiel odeszli z parku i inni specjaliści np. od gastronomii, fitness, dz. technicznego..To co ? wszystkich wywalili bo byli niekompetentni ?? Druga sprawa skad wiesz co jest w jego papierach ??? To mi juz zaczyna smierdzieć prokuraturą ! Odpowiedz Link Zgłoś
999zadziwiony.pl Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? 29.08.08, 20:25 Przeglądam te wasze wypowiedzi szczególnie niestrawne tego pozal się boże kucharza i jedno trzeba przyznać panu giergielowi że ma niestrudzonych popleczników nie jest ich dużo bo występują pod róznymi pseudo ci sami ale zawsze.Najbardziej podobają mi się kompetentne wypowiedzi niekompetentnych ludzi.Plan był taki giergiel na prezesa kilka pań z administracji i księgowości na prominętne stanowiska jeden pan na dyrektora sportu i rekreacji jeden pan na gwiazdę administracji i się nie udało mimo patronatu zamkowej stąd ta wściekłość adwersarzy ale dzięki temu park wodny w t.g. istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 29.08.08, 21:04 666zdziwiony.pl - Czy ty sie przypadkiem nie leczysz u jakiegoś psychiatry ? Bo jeśli jeszcze nie, to powinienes jak najszybciej to zrobić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchcik Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.ticom.pl 29.08.08, 21:35 Szanowny 999 zadziwiony - to chyba był strzał w 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 20:02 Wywalili, wywalili albo pozwolili odejść zamiast skierować zarzuty do PROKURATYRY !!!! ten to ma zawsze farta zamiast odcierpieć za przekręty to staje do konkursów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajpan Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.08, 20:07 Jakie przekręty? Chyba ci się mózg przekręcił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 20:40 A może założycie sobie prywatne forum pt.Park wodny. To nie jest specjalnie skomplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 29.08.08, 21:07 Wodnik za długo siedziałeś w tych szuwarach i chyba woda była za zimna, bo ci się mózg skurczył, skoro takie brednie wypisujesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
999zadziwiony.pl Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? 29.08.08, 21:20 Te specjalista od jajecznicy do psychiatry to ty się udaj bo z główką nietęgo u ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 29.08.08, 21:25 Masz rację, znam sie na jajecznicy i jedno ci powiem: masz ją w głowie zamiast mózgu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mózg Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.ticom.pl 29.08.08, 21:40 Kucharz - Ty to na jajecznicy się znasz, ale czytać nie umiesz. Chyba tym szefem od gastronomii jednak nie byłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALWINKA Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.strong-pc.com 29.08.08, 21:54 WOJTEK ALE ŁADNY DAŁEŚ SOBIE NICK :D DUDUŚ :) ALE ŁADNIE NASZ DUDUSIU :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.08, 22:05 Ha, ha, ha Wojtek dudus fajna ksywka. Ale kucharza to sobie wychowal broni go jak matka mlode....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALW Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.strong-pc.com 29.08.08, 22:04 DUDUS....A POJDZIESZ ZE MNA NA RANDKE ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajpan Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.08, 00:07 Wszystkie przyd..asy Romana już tu jazgoczą. Tylko nie wiem, po co? Szkoda na was czasu. Piszcie sobie, co tam wasze chore łby wymyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipan Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.ticom.pl 30.08.08, 06:52 O co Ci chodzi. Myslisz, że tylko Twoje przydupasy i Ty sam, macie prawo do jazgotu - tak romantycznie to zresztą okresliłeś. Kucharczyk przeszedł kolejne przeistoczenie, jak śmiesznie , a zarazem miło się zrobiło. I nie pamiętaj, nie używaj więcej słowa przydupasy." Mieczem wojujesz, od miecza giniesz " - to Cię boli ,co....... Dostałeś to na co zasłżyłaś Życzę miłego dnia i trochę więcej rozumu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.08, 09:48 Szkoda, że "duduś" nie odpowiedział MALW czy pójdzie z nią na randkę???? Chciałabym to zobaczyć na własne oczy, chyba się boi. Jak pracował w Parku Wodnym to nie rozmawiał z klientami tylko brał nogi za pas i uciekał jak zbliżał sie do niego petent, bo kiedyś chciałam o coś zapytać, ale niestety:( On jakiś dziwny był, ale jaki mądry się okazuje. Tyle osób go broni, musiał im nieźle zapłacić, cholender może i mnie by conieco sypnął w końcu każdy grosz się przyda. A i tak lubie pływać na basenach w P.W mimo tego, że nie ma już tam Wojtka:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitorg Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 11:11 Co te wszystkie wypowiedzi mają wspólnego z tematem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasberd Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.08, 12:13 mitorg te wszystkie wypowiedzi jak najbardziej mają i to bardzo wiele wspólnego z tym temetem a co ty sie z choinki urwałeś, trzeba śledzić wszystkie wypowiedzi z tego wątku a nie czytać piąte przez dziesiąte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 14:06 mitorg ma rację. Co te wszystkie wypowiedzi mają wspólnego z tematem? Moim zdaniem dyskusja toczy się o Panu Giergielu, a powinna o kondycji parku wodnego. Park wodny jest własnością miasta. Na jego budowę zaciagnięto kilkadziesiąt milionów złotych w różnych bankach. Ten dług spłaca miasto a nie park wodny !!! co znacząco obciąża budzet miasta. Za co miasto bedzie budowało nową oczyszczalnie ścieków, halę sportową, boiska etc ? liczenie na środki z UE narazie jest utopią. Zadaniem kierownictwa parku,/ a więc burmistrza bo on ma wpływ na jego skład personalny jako właściciel/ jest tak prowadzić park, aby co najmniej spłacać zaciagniete kredyty. Dziś to kryterium oceny Zarzadu jest dominujace. Ale czy tak jest ? Podejrzewam, ze NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.08, 16:56 Bo wszystko zaczęło się właśnie od pana Giergiela stąd kontynuacja wątku, a Ty najprawdopodobniej nie jesteś w temacie, więc nie zabieraj lepiej zdania jak go nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 30.08.08, 17:51 Nie, wszystko zaczęło się od pana Utrackiego, prezesa parku wodnego, który nie wie czy park ma być interesem społecznym, czy biznesowym (Gwarek), ale komuś widocznie bardzo zależało żeby szybko zejśc z tematu i nie demaskować niekompetencji tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.08, 18:47 A właśnie nie masz racji, Giergiel został członkiem zarządu i to on knuł spisek razem z Solidarnością ale nie udało mu się. Prawda wyszła na jaw, tak więc nie wiem jakie masz informacje koleżko, ale napewno błędne. Lepiej się juz nie zagłębiaj w ten temat bo nie masz o nim zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 30.08.08, 19:05 Jeśli Giergiel z Solidarnością chciał cos zrobić, to chylę przed nim czoła ! Żadko się zdaża, żeby ktoś kto jest w Zarządzie firmy chciał cos robić dla dobra innych razem ze związkami zawodowymi. Poczytaj w archiwalnych wydaniach Gwarka, tam dokładnie są opisane te sprawy...a prasa chyba nie kłamie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 30.08.08, 19:21 P.Giergiel pewno zorientował sie z kim ma do czynienia, dlatego zaczął reagować. A ty Olga pracujesz zapewne w parku wodnym i zapewne należysz do grona "dobrze poinformowanych w sprawie" zato niedouczonych pracowników tego obiektu. Coś ci powiem, wasz czas dobiega końca - już niedługo razem z waszym pryncypałem na czele, pozbieracie manele, i wylecicie z tamtąd jak z procy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.aster.pl 30.08.08, 19:34 ładnie - "niedouczonych" pracowników mówisz? jesteś żenującym chamem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 30.08.08, 19:38 Poczytaj wczesniejsze wypowiedzi, zrozumiesz, o kim mowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duduś Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 19:48 Proponuję szefom Ery aby zainteresowali się wykorzystaniem ich sieci i zajęcia swoich pracowników w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 30.08.08, 21:18 Chłopie ! przecież eranet to ogólnopolska sieć telefoni cyfrowej, każdy może z tego korzystać ! O jakich ty pracownikach mówisz? hehehehe !!!! A poza tym dzis jest sobota, dzień wolny od pracy, Niestety zostawiam was z tym pytaniem: park wodny społeczny czy biznesowy ? Od poniedziałku jestem już daleko zagranica. Do zobaczenia za 3 miesiące ! Narka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.aster.pl 30.08.08, 19:48 ale przyznasz ze kultury Ci brakuje kolego. Może podpisz sie nazwiskiem swoim i powtórz raz jeszcze ze pracownicy w Parku Wodnym są 'niedouczeni'. Można na to liczyć? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 21:06 Szanowni Państwo ! Dyskutujecie nie na temat. Park wodny społeczny czy rynkowy Oto jest pytanie. Jak pogodzić te dwa pojęcia, zwłaszcza że park /miasto/ spłaca zaciagnięty kredyt na jego budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.08, 21:26 Lupa weź do ręki lupę i poczytaj sobie i prasie co dokladnie jest napisane o zadłużeniu!!!!!! Jak poczytasz i zrozumiesz o co chodzi to możesz ewentualnie zabrac glos w tej kwestii a tak lepiej sobie póki co odpuść. tak będzie najlepiej dla nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 30.08.08, 21:21 Nie wszyscy, ale ty zapewne tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 30.08.08, 21:49 Czystaj uważnie ! chodzi tylko o niektórych, a nie o wszystkich pracowników !!! Dalsze prowadzenie dyskusji, uważam za bezsensowne i niecelowe. The End... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.08, 22:28 kucharz w takim razie proponuję, żebyś pomału zaczynał sie pakować bo z tego co czytałam wybierasz się na urlop, wypocznij porządnie a temat pewnie będzie nadal kontynuowany ale narazie bez Ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 19:28 Prawda boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 19:27 Nie mogę doczekać się tego widoku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 19:29 gdy odchodzą pucybuty i ich wódz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.ticom.pl 18.09.08, 22:41 JJ ty chyba prowadzisz monolog.A powiedz po co. Znowu chcesz innych sprowokować zakichany związkowcu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.eranet.pl 30.08.08, 23:26 Na urlopie byłem własnie teraz w Polsce, niestety to już koniec wakacji...wracam do pracy..gdzieś na zachodzie Europy :):):) ~! Cześć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
999zadziwiony.pl Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? 30.08.08, 23:42 No i wyszło kelner z kucharzem jadą na zachód na zmywak takie ich kwalifikacje może jeszcze paru innch z nimi się zabierze zamiast pieprzyć tu farmazony tam czekają zmywaki na nich polecam gorąco nierobom z zamkowej iprzerośniętym ambicjami panom wojtkom jurkom jarkom anrzejom itd pozdrawiam wszystkich na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arleta Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.08, 00:28 999zadziwiony.pl trafiłeś w dziesiątkę. Niech jadą zarabiać a tu będzie troszke wiecej spokoju:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.08, 15:49 Ciekawi mnie w jakie dni spotyka się Solidarność na Zamkowej???? Widziałem dzisiaj tych spiskowców, czyli zamiast do kościółka znów coś knują:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krawcowa Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.08, 20:44 Pewnie znów szykują jakiś nalot tylko nie wiadomo czy na Park Wodny , czy na Urząd Miejski, kto ich tam wie????? A może szyją nowe flagi?????, to dajcie znać bo jestem doświadczoną krawcową:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista Re: Park Wodny - społeczny, czy biznesowy ? IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.08, 13:17 Mnie się wydaje, że ten temat nalotów i przeróznych akcji powinien wreszcie dobiec końca. Park Wodny chyba funkcjonuje tak jak się należy i może dadzą wreszcie juz spokój tym niepotrzebnym plotkom:))) Szkoda, że dzisiaj jest zamnknięte, ale poczekam do otwarcia i napewno skorzystam ze wszystikiego co mieści się w tym obiekcie sportowym:)))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś