Gość: ja IP: *.c201.msk.pl 23.05.11, 22:23 SMI też powinni zakazać poruszać się po drogach, szczególnie po rondach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kumak "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.11, 22:28 SZA SZB SZC SZD SZE itede, itepe - też! Jaka bzdura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.c201.msk.pl 24.05.11, 07:14 Niektórzy traktują to poważnie, inni jako żart ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dreary "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.mtvk.pl 23.05.11, 22:37 Trzeba być naprawdę małomiasteczkowym i obskuranckim gamoniem, żeby z powodu tablic rej. na samochodach robić akcje przeciwko komuś. Jeżeli to miało być śmieszne, to spróbujcie czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
gelynder_blues Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook 23.05.11, 22:49 A w Szwecji maja tak pięknie: pierwszy właściciel na nowym aucie wiesza tablice, które zostają na nim do czasu wyrejestrowania auta, bez względu na to ile razy jest sprzedawane. U nas się niby o tym myśli. Ale Polska to bogaty kraj, stać na każdorazowe wymienianie blach, utrzymywanie NIP'ów i PESEL'i równocześnie czy dziesiątki innych biurokratycznych bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttttttt STOP wiadomościom z dupy na gazeta.pl IP: *.150.158.132.internetia.net.pl 23.05.11, 22:41 Proponuje akcję: "STOP wiadomościom z dupy na gazeta.pl" albo "STOP tekstom od dziennikarzyn na gazeta.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZY "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 22:46 Jesteście żałośni... Mógłbym to samo powiedzieć o samochodach na blachach SB i SBI przecinających moją wieś na Żywiecczyźnie z oszałamiającymi prędkościami i innymi uprawiającymi samowolkę na ulicach Żywca... Ale nie powiem bo mam wystarczająco godności a poza tym to kwestia człowieka a nie rejestracji... Wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooral SZY: Nie dajcie się sprowokować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 09:33 ten artykuł to kolejna akcja 'ślązaczych narodziowców' rodem z SKregionu. Żywiecczyzna rozciąga się po Mikuszowice i Bystrą włącznie, a to BB. Hanysiaki muszą wywołać jakiś 'problem' zapalny między BB i Żywcem, bo im się 'region' dzięki nam skurczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SBI Re: SZY: Nie dajcie się sprowokować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 19:53 hm... nie dajmy się zwariować! To, że jakiś ćwok rozpoczął akcję anty-SZY, nie znaczy, że ma rację! Dużo jeżdżę po kraju i wstyd przyznać, ale właściwie wszyscy jeździmy autami kalecząc styl jazdy, ekonomikę spalania, arogancję wobec pieszych, rowerzystów i innych kierowców. Lepiej zasiądźmy dzis wieczorem ze szklaneczką dobrej whiskey i pomyślmy aby zmienić swoje zacietrzewienie. Osobiście lubię Żywiec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ringo33 Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 21:14 zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.37.euro-lan.pl 23.05.11, 22:50 Nie słyszałem o tej akcji wcześniej, więc nie sugerowałem się jej postulatem. Niemniej, od kiedy jeżdzę trasy BB-Katowice-BB (czyli prawie 2,5 roku), to właśnie najczęściej ciśnienie skakało mi przez kierowców spod znaku SZY. Przypadek...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blazej Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.11, 22:57 ja mam swoje własne typy SO, SBE, SD, SZA to największa patologia, poza tym naturalnie SZO, SZ, SMI i wszelakie które nie zaczynają się na S. Jak takie widzie, to albo maksimum dystans przez zwolnienie albo maksimum dystans przez depę, nawet jak miałbym złamać jakiś przepis(oczywiście w ramach rozsądku), bo moje zdrowie jak i zdrowie moich pasażerów jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ringo33 Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 21:19 Ty wiesz co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZY Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 22:30 to siedz w domu wtedy bedziesz bezpieczny Ty i Twoi pasażerowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 11:42 Myślę, że tak. Chyba, że masz jakąś fobię stereotypowca - wtedy zalecałbym wizytę u specjalisty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ringo33 Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 21:16 jestes zalosny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 23:03 Jako bielszczanin przepraszam za tych idiotów którzy założyli tę stronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ringo33 Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 21:17 Dzieki facet z Zywca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.rdns.sun-net.pl 23.05.11, 23:43 tylko debil "lubi to" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 23:44 a ja proponuję to samo tylko od strony małopolski: KWA = zakaz wjazdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kremówka Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 16:18 KWA = KREMÓWKI WADOWICKIE Jeździmy dobrze i pewnie, nie to co cała reszta niedzielnych kierowców, nawet z Bielska - Białej... Choć muszę tutaj być ostrożny!!! SB to też dobrzy kierowcy - ale tylko Kobiety ze Starego Bielska... Reszta do szkół jazdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB-SZY "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 23:55 Redaktor-kretyn wysmażył piękny artykuł. O niczym. Gdyby ktoś napisał, że Żydzi leją do macy krew chrześcijańskich dzieci, zaraz wyleciałby za antysemityzm. Ale nakręcanie niepotrzebnych waśni między miastami, żerowanie na stereotypach nie popartych żadnymi statystykami tylko wyobrażeniami buców za kierownicami... Wszystko jest w porządku. Gratuluję małego rozumku, dziennikarzyno. btw: Może w Bielsku mówi się SZYiciu. W Żywcu mówi się eSBecy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ringo33 Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 21:20 Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowiczanin "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.zaw6.1000lecie.pl 24.05.11, 00:05 Podobnie z SO - Sosnowiec. A nawet gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Zywiec czy Msana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 00:11 Do życia potrzeba kiełbasy i chleba ale dlo górola potrzeba kiełbasy i okowity. Typowy PISdu-arowy elektorat. Hey. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooral Re: Zywiec czy Msana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 09:36 a wom panocku to sie po...ło copka s kiblem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: również Krakus Re: Zywiec czy Msana IP: *.centertel.pl 24.05.11, 10:46 Taki z Ciebie Krakus jak z kozij doopy trombka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Następny bystry wywód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 11:49 Następny bystry wywód. Tym razem "dowodzący", że mieszkaniec jakiegoś regionu na pewno jest wyborcą konkretnej partii. Poziom ten sam co cała akcja i artykuł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GS I KOSowianom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 00:16 z auschwitz. Pelno tego barachla jezdzi po Gurnym Slunsku. Jak by niy mieli wlasnego mjasta a w nim roboty. Zakaz wjazdu wszystkim cwaniakom spod SBE SO SD SZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liki Re: I KOSowianom IP: *.ip.netia.com.pl 24.05.11, 12:54 tys jest kierowca bombowca co? mam rejestracje SO, ale mieszkam w Katowicach i znam to miasto lepiej niz niejeden stary cep i ruba ohma, co staja na skrzyzowaniu i jak nie ma swiatel to albo zachowuje sie jak kamikadze albo stoja i trzeba ich trabienei zaganiac do ruszenia slaskiego, tlustego dupska. i tyle mam do powiedzenia. a ty jak jedziewsz do warszawki albo krakowa to tez taki cwaniak jestes? to normalne ze jak sie nie zna terenu to sie nie jezdzi po nim pewnie i spowalnia ruch Odpowiedz Link Zgłoś
tadestades "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku 24.05.11, 00:50 Uważajcie też na kierowców SPScyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwujący a nie prawda to !!! IP: *.c198.msk.pl 24.05.11, 01:37 Nie prawda to, mnie ostatnio SBkowi podziękował pięknie światełkami SZYita wyjeżdzający z podporządkowanej, co prawda wcisnął się na chama ale podziękował że w porę mu nie przydzwonilismy :) Kolejna SZYitka już w Bielsku również pięknie dziękowała awaryjnymi za ustępowanie miejsca przy zmienianiu pasa KULTURALNI LUDZIE. I wszystko by było pięknie byle nie ci SZYicI spod jeziora żywieckiego którzy kapują staży na UCZCIWYCH SBbeków a same kłusowniki nocami siaty zakładają i wiadrami ryby wywożą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SK atowic Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.11, 19:43 A, unos w Katowicach trza dować pozor na auta z rejestracjom SO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linksys Kierowcy z SOsnowca to zakała śląskich dróg IP: *.ngm.net.pl 24.05.11, 02:44 Ryje się, z pasa do jazdy prosto wdupi się na prawoskręt. Cwaniaki jak ich ziomale z gorolowic. Odpowiedz Link Zgłoś
fiacik-f1 "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku 24.05.11, 03:02 Sugeruję wprowadzić przepis, zabraniający poruszania się samochodami poza granicami powiatu będącym ich miejscem rejestracji. I z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porsche_carrera Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 22:46 @fiacik-f1: 10/10 :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgreda "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 07:03 Kierowcy z tablicą SB niczym nie różnią się od tych z SZY. Sama widziałam idiotę, który wyprzedzał na podwójnej ciągłej w centrum miasta, zajeżdżał drogę i koniecznie chciał komuś rozwalić samochód gwałtownym hamowaniem. Niektórzy kierowcy traktują drogi jak swój prywatny folwark - STOP DROGOWYM MORDERCOM. Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku 24.05.11, 07:29 artykuł z dooopy, jak zawsze....debili z 20letnimi golfami po liftingu mozna spotkać wszędzie jak RP długa i szeroka...do tego dochodza goscinne wystepy ludzi z Czech i Slowacji:( Ale bez generalizowania.... Odpowiedz Link Zgłoś
daghda.irish.pub Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook 24.05.11, 07:33 Hehehehe, o SWD mówi się "samochód wiezie debila" - Rybnikersi w identyczny sposób sklinają wszystkich z blachami z Wodzisławia Śl. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 08:13 W artykule pominięto jeszcze parkowanie - przeważnie zajmują dwa miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Stop żywieckim kierowcom? A może dzieciom neo też? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 11:16 Koleś. "*.neoplus.adsl.tpnet.pl" i wszystko jasne. Dziecko neo się odezwało ;-) Widzisz jak łatwo przypiąć ci podobną łatę? Mógłbym teraz napisać: rowerka nie parkuje się na miejscach dla samochodów synku. Cała ta akcja została pewnie zorganizowana przez tobie podobnych ludzi, którzy zazdroszczą nawet zardzewiałych 20-letnich aut po wiejskim tuningu, bo sami na piechtę albo z rodzicami. Równie dobrze ktoś mógłby powiedzieć, że ci z bielska to buraki w autach z przyciemnionymi szybami i chińskimi znaczkami na szybach. Tyle, że wtedy ktoś się odezwie, że u niego na aucie ich nie ma. I tu cała prawda obnażona: generalizują wyłącznie ludzie, których nie stać, żeby myśleć samodzielnie. Oni wolą, żeby ktoś dla nich wymyślał kolejne idiotyczne stereotypy, żeby jeden z drugim wiedział kogo nie lubić ;-) Dowodem na tą tezę niech będzie brawurowy związek przyczynowo-skutkowy mający udowodnić, że kierowca z Żywca prawie na pewno jeździ pijany, bo to jego punkt honoru. Żenada! Podpisuję się pod opiniami, że głupota ludzi to jedno, ale żeby o tym pisać na gazeta.pl to wstyd! --- Kierowca Golfa z rejestracją SZY bez jakichkolwiek modyfikacji pseudo-tuningowych i bez anteny od CB. Dacie wiarę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocomments Precz z eSBekami na katowickich drogach! IP: *.umkatowice.static.3s.pl 24.05.11, 08:26 Mój ojciec ("Czcij ojca swego i matkę swoją") słusznie twierdzi, że jak się widzi kierowcę na bielskich blachach, to należy uciekać w panice!!! Precz!!! PS. Najlepiej wogóle zabronić Warszawiakom wyjeżdżać z Warszawy, POznaniakom z Poznania i pozamykać granice dla CZechów. Niech żyje PKP !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.unused.atman.pl 24.05.11, 08:30 Proszę, dorzućcie jeszcze "K*wa WArszawioków"... KWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebook IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.11, 08:32 tam policjanci to krewni i znajomi królika. Nier będą karać kuzynów i sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwok "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.net.e-net24.pl 24.05.11, 08:48 Slaska Policja powinna sprawdzic ile ujawnionych wykroczen drogowych dot SZY a ile innych.Łapia tylko obcych i karaja Swój swojego chroni zwl na wsiach.Coś z tym trzeba wreszcie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca "Stop żywieckim kierowcom". Akcja na Facebooku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 08:53 Najlepeij niech Ci mieszkańcy Bielska się ogrodzą murem i niech koczują. Odpowiedz Link Zgłoś